marta...zeby otworzyc szkole, musz miec odpowiednia ilosc personelu, aby zapewnic bezpieczenstwo dzieciom.. jesli jest podejrzenie, ze przez pogode, moze polowoa personelu spoznic sie godzine albo dluzej, to wola zamknac, niz byc pociagnieci do odpowiedzialnosci, za stworzenie niebezpieczenistwa w szkole..
nie wiem czy jasno wyjasnilam...
podobna sytuacja moze byc, jak np do fabryki nie dojedzie towar i musza wstrzymac produkcje itp...
w zeszlym roku mialam super uniwersalne, stoje w lidlu i patrze jak cudnie zaczelo sypac... jak wyszlam, juz tak cudnie nie bylo, bo zaczal mi samochod tanczyc i wracalam z cala reszta do domu 5/h, unikajac hamowania, zeby siebei i innych tez tanczacych nie walnac.... potem samochod stal 2 dni i szybko zmiana oponek na zimowe... w koncu na zajeciach bylam jako jedyna.... jest jeszcze ponoc cos takiego, sama mam lenia zeby sprawdzic, ale anglicy mowili... ze jak policja wydaje czerwony alert, to ubezpieczenie moze nei wyplacic odszkodowania, wiec wiekszosc woli siedziec w domu...
moze ktos ma ochote sprawdzic z tym ubezpieczeniem.. dla mie to dziwne, ale biorac pod uwage opony i nie dostosowanie to sie im nei dziwie, tez wole zeby ci bez doswiadczenia siedzieli w domu..
[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 30-01-2019 17:21 ]
Actus hominis non dignitas iudicentur ..