MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opowiesci z zycia wziete.

« poprzednia strona

Strona 23 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 23 z 23

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kasiachery

Post #1 Ocena: 0

2015-05-30 12:14:17 (10 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2015-05-30 10:26:54, Villemo napisał(a):
Ja tez mialam kilka snów które mnie "ostrzegały" czy coś przekazywały.Oto jeden z nich:
Mój tata był po operacji serca i zawale wiec cała rodzina sie martwiła o niego.Po kilku miesiącach śnilo mi sie że jesteśmy na działce i tata dostał zawał.Prosiłam go żeby sie nie kładł a już mi leciał z rąk.doprowadziłam go do drzewa i prosiłam żeby sie go złapal ja pobiegne zadzwonić po pomoc ale kilka razy powtórzyłam zeby sie nie kładl... Rano zadzwoniłam do domu sie spytać o tate i mówie mamie że sen mialam taki a moja mama mi mowi że tata w nocy dostał zawał i siedział na fotelu bo sie bał polożyc a mama go usłyszala to zawdzonila po pogotowie i jest w szpitalu. przez to ze sie nie połozyl to przeżyl. I ma sie teraz dobrze :-)

zdrowka dla taty *THUMBS UP*, niestey moj tata pierwszy zawal mial w domu a po 7 dniach bedac w szpitalu nie przezyl drugiego zawalu. A mial tylko 41 lat.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Onieznajomy

Post #2 Ocena: 0

2015-06-20 16:13:07 (10 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

gdzies w dalekim kraju, byl sobie szpital, w tym szpitalu byli chorzy, ktorym doskwieral smutek
przyszla komisja z NHS, zbadac przyczyny
pytaja pacjetow
- czemu sie smucicie?
- co wam dolega?
pacjeci niechetnie zabierali glos, ale znalazlo sie kilku zyczliwych, ktorzy doniesli na naczelnego doktora
- bo wysoka komisjo, ten nasz doktor jak go pytamy o zdrowie to mowi nam ze jestesmy chorzy, a jak pytamy o rokowania to mowi nam prawde, nawet pokazuje nam nasze wyniki i pozwala przeczytac karte choroby, to nas bardzo smuci i czesto doprowadza do rozpaczy, jak on tak moze?
komisja uradzila ze trzeba doktora usunac
z braku doswiadczenia albo moze z ciekawosci, wposcila do szpitala krokodyla
co sie pozniej dzialo mozecie sobie moi drodzy wyobrazic
krokodyl jak na krokodyla przystalo, zwierz okrutny i bez serca
zaczol ganiac pacjetow po korytarzach, salach i klatkach schodowych, co zyw uciekal, nawet ci co na nogi chorowali, uciekali w pospiechu
komisja widzi ze pacjetom chyba lepiej, bo zywsi sie tacy zrobili, o lekach zapomnieli i na posilki przestali narzekac
nagrody sobie komisja dala, a jakze
nikt niewie co bylo pozniej, ale mozna sobie wyobrazic
ci co sie postawili polegli jako pierwsi, czesc uciekla bazpowrotnie, reszta co ocalala dalej wymysla choroby, ale sa tak nudni, ze nawet ich krokodyl niechcial

jaki z tego moral?

jak ktos zamienia Markywee na Trola, to z poczatku ruch jak w ulu, al trudno powiedziec co bedzie dalej

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 20-06-2015 17:00 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 23 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,