MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Opowiesci z zycia wziete.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 20 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

Str 20 z 23

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-09-23 23:02:56 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

MerryPoppins

Post #2 Ocena: 0

2013-09-24 16:46:25 (12 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

No to ja tez z zycia wziete...rok temu moja wtedy przyjaciolka poprosila mnie o kilka rzeczy z mojego dziecka, dalam wiec kilka w tym kurtke nowa za ktora dalam35£a moje dziecko za cholere nie chcialo jej zalozyc.kurtke pozyczylam wiec wyraznie podkreslajac ze po sezonie ma mi oddac.jakiego szoku doznalam dwa dni temu gdy owa kurtke zobaczylam na eBay wystawiona na sprzedaz.grzecznie wiec poprosial o zwrot po czym uslyszalam NIE .😈 od 2dni jestem w takim szoku ze nie wiem jak sie zachowac
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #3 Ocena: 0

2013-09-24 16:50:31 (12 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

No to ja tez z zycia wziete...rok temu moja wtedy przyjaciolka poprosila mnie o kilka rzeczy z mojego dziecka, dalam wiec kilka w tym kurtke nowa za ktora dalam35£a moje dziecko za cholere nie chcialo jej zalozyc.kurtke pozyczylam wiec wyraznie podkreslajac ze po sezonie ma mi oddac.jakiego szoku doznalam dwa dni temu gdy owa kurtke zobaczylam na eBay wystawiona na sprzedaz.grzecznie wiec poprosial o zwrot po czym uslyszalam NIE .😈 od 2dni jestem w takim szoku ze nie wiem jak sie zachowac
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #4 Ocena: 0

2013-09-24 16:50:56 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2013-09-24 16:46:25, MerryPoppins napisał(a):

mialam podobna sytuacje: podalam na MW informacje, ze oddam za darmo ubranka po moim synu. Napisala do mnie panna, jaka to ona biedna, jej chlopczyk stracil prace, wszyscy kolo niej to nie ludzie, a wilki. Wyslalam ubranka i zabawki, a urodzila dziewcznke. gdy zapytalam, czy na ebay znajde swoje rzeczy, odpisala, ze ubranka oddala kolezance bo urodzila cholpczyka. Wiec po co trula 4 litery o ubranka dla chlopca?

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2013-09-24 16:52:39 (12 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2013-09-24 16:46:25, MerryPoppins napisał(a):

dalam, nie rowna sie pozyczylam, jesli kolezanka prosila zapewne o rzeczy niepotrzebne lub nieuzywane... 8-)

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #6 Ocena: 0

2013-09-24 17:00:42 (12 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Napisalam ze "pozyczam" i ze ona potwierdziala ze odda,dalam rzeczy na ktorych mi nie zalezalo a "pozyczylam" Bo prosilo to co chcialam i mialam odzyskac. Mysle ze smialo moge nazwac ja zlodziejka. Czy nowe czy uzywane nie ma prawa sprzedawac czegos co do niej nie nalezy

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2013-09-24 17:44:33 (12 lat temu)

clockwork_orange

hmm, dobry zwyczaj nie pozyczaj, jak chcesz cos oddac, to oddaj bez upominania sie pozniej o zwrot...

swoja droga, nie bardzo rozumiem, po co Ci uzywana kurtka?

ps. moze ktoras z kobieta mi wyjasni fenomen pozyczania sobie ciuchow, bo ja nie zalozylbym czyichs gaci, podobnie moje dzieci...

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 24-09-2013 17:45 ]

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-09-24 19:50:45 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-09-24 20:26:37 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #10 Ocena: 0

2013-09-25 12:55:52 (12 lat temu)

clockwork_orange

Cytat:

2013-09-24 20:26:37, ewa28300 napisał(a):
Dzieciaki wyrastaja z ciuchow, ciagle trzeba kupowac nowe, w pewnym momencie nie ma juz gdzie tego upchac. Dlatego takie lepsze najczesciej sie pozycza, a reszte wydaje mlodym rodzicom.
Od kolezanek nigdy nie pozyczalam nawet jako nastolatka, co najwyzej kolezanki pozyczaly ode mnie, ale byly to ciuchy na specjalne okazje np wesele, sylwestra, zeby nie trzeba bylo wydawac kasy (ktorej czesto brakowalo) na kolejna wieczorowa kreacje, ktora zalozysz raz, gora dwa, a potem laduje w szafie :-8

rozumiem jakas sukienke czy gajerek, dorosli raczej nie rosna tak szybko jak dzieci, ale ciuchy dzieciece? albo oddac, albo sprzedac, bo po co komu uzywana i stara kurtka, w dodatku pewnie za mala na dziecko, bo to zdazylo podrosnac przez rok (rozumiem, ze sezon jesienno-wiosenny, czyli musiala byc kupiona rok temu)?

Do góry stronyOffline

Strona 20 z 23 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 | 22 | 23 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,