MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znajdz sobie bogatego meza

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 9 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Yvonne_67

Post #1 Ocena: 0

2012-10-23 03:33:30 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

....im dluzej, tym dluzsze, Onieznajomy!:-]

Tak, jak sie slyszy, ze wiele kobiet tylko na forse leci, tak samo mozna powiedziec, ze wielu facetow leci tylko na ladne buzki, dlugie nogi i duze cycki.*CRAZY*

Wiec, jak sie spotka ten z grubym portfelem i ta z duzymi cyckami, to nastepuje wspolnota interesow i oboje moga zyc w ladnej symbiozie.*KISSING*
A jak juz cycki sie wydluza i buzia pomarszczy, to gruby portfel zaplaci za "renowacje".:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Yvonne_67

Post #2 Ocena: 0

2012-10-23 04:06:23 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2012-10-22 23:11:31, Adacymru napisał(a):
Brak dbania rodzicow o rozwoj ambicji w dziecku, to juz inna sprawa...

Zgadza sie, ale to my sami opowiadamy dzieciom bajki o Kopciuszku, Spiacej Krolewnie, czy Sierotce Marysi i bogatych krolewiczach - wszystkie one koncza sie moralem o dlugim i szczesliwym zyciu.:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2012-10-23 10:17:56 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #4 Ocena: 0

2012-10-23 10:40:14 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

A ja powiem, to co już tutaj padło:
"czym byłoby życie, bez motylków w brzuchu??"
Jakie to przyjemne, gdy całując się z mężczyzną, czujemu je w brzuchu takie charakterystyczne "łaskotanie", gdy na jego dotyk, drży ciało... jak przyjemnie jest zasnąć, kiedy mąż całuje mnie w czoło. Kiedy wieczorem oglądam film ileż przyjemniej jest to robić, przytuloną do Jego ramion... *YAHOO* i nie wiem jakby wszystko miało wyglądać bez tego *DONT_KNOW*

Pieniądze... szczęścia nie dają, ale pomagają je osiągnąć. Nie ma co ukrywać, że lepiej jak są, jak na każdy rarytas Nas stać, jak można iść do kawiarni, pubu- kiedy się tylko chce. Pójść do sklepu i nie patrzeć na celu. Nie oszukujmy się, że to nie jest przyjemne. Lepiej się żyje z pełnym portfelem, niż wiązać koniec z końcem od pierwszego do pierwszego.

Szukanie męża wyłącznie bogatego (bez uczucia)... no coż, kiedyś mieliśmy małżeństwa aranżowane, kiedy zaraz po urodzeniu wiadomo było za kogo dana panna wyjdzie za mąż. Teraz każdy ma prawo wyboru tego, co w życiu woli. Kwestia tylko, czy ktoś woli pieniądze, czy szczęście. Życie z kimś tylko dlatego, że jest bogaty, szczęśliwe nie będzie. Są pewne "obowiązki", które trzeba spełniać, a skoro nie ma w takim związku miłości, to trzeba się zmuszać. Pieniądze, luksus ale brak wewnętrznego szczęścia- to kiedyś w końcu się znudzi. Przynajmniej mnie się tak wydaje.

CO do tego, że matki mówią córkom "znajdź sobie bogatego mężą"- chyba każdy rodzic chce żeby Jego dziecko miało zapewnione wygodne, spokojne życie, żeby na wszystko było je stać. Kwestia jednak na ile jest to luźne sformułowanie, a na ile metoda wychowawcza.

Poza tym tak jak tutaj już padło- dziewczynki są wychowywane wśród mitów pięknych księżniczek, bogatych książąt i długiego, szczęśliwego życia, a faceci- szybkie samochody i dziewczyny 90-60-90 *CRAZY* Trzeba jednak spojrzeć na to, że są w życiu stereotypy i to, do czego naprawdę dążymy. Moim zdaniem szczęście jakie daje miłość jest bezcenne, a za resztę można zapłacić kartą maestro :-] Uroda przemija, bo młodość nie wieczność, a to co mamy w sercu zostaje. Co do pieniędzy- przecież je można zapracować, nie trzeba szukać kogoś kto je ma. Mąż kiedyś miał dość sporo i co?? Rozeszło się na takie, bzdety, był też okres, że nie miał nic- dosłownie- i wtedy mi powiedział, że wie, że jestem Jego największym skarbem i zawsze przy Nim jestem. :-) Jestem, bo to On jest moim szczęściem.
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Onieznajomy

Post #5 Ocena: +2

2012-10-23 10:53:46 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Widze kobiety, ze nas facetow nie zabardzo rozumiecie, i nie jestescie nam wdzieczne za nasze ogromne poswiecenie. Przeciez to ze bierzemy was za zony, to znaczy rezygnujemy z calego swiata pelnego innych pieknych dziewczyn, kto wie, moze nawet piekniejszych, i jak nam za to odplacacie.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-10-23 10:56:37 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-23 11:00:00 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2012-10-23 11:00:16 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2012-10-23 10:56:37, Pigula75 napisał(a):

Bo pewnie dlatego inaczej niektórzy myslą, bo nie znaja łaskotania w brzuchu i nie tylko w brzuchu na widok grubej kasy
Wtedy nawet przytulanie do kogoś, do kogo nic sie nie czuje może stać się niezle łechcąca przyjemnością

To dlatego tyle kobiet widzialem niedawno przytulonych do oddzialow Amber Gold.
Przytulajcie sie do bankow - bezpieczniejsze.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-10-23 11:07:50 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2012-10-23 18:32:12 (13 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2012-10-23 10:17:56, Pigula75 napisał(a):
A ja mojemu dziecku opowiadam i pokazuje jak na wszystko trzeba długo i ciężko pracować...
I jak cieszy najmniejsza rzecz zapracowana samodzuelnie, zrobiona samodzielnie...

Chciałabym,żeby w przyszłości moje dziecko było ambitne a dzieki temu umiało zapełniać w uczciwy sposób swoje konto bankowe ...

Kochana, ale Ty wychowujesz przyszlego bogatego meza. To co masz mu tlumaczyc?
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,