Str 8 z 18 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Adacymru |
Post #1 Ocena: 0 2012-10-22 23:11:31 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak dla kogos punktem ambicji jest znalezc bogatego partnera, to nie uszczesliwimy takiej osoby wmawiajac ze kariera zawodowa sprawi, ze dana osoba bedzie szczesliwa.
Tak samo, jak osoby, ktora rzeczy materialne (w tym posiadanie osczednosci na koncie, zamoznego domu, etc) traktuje jako malo wazne do szczesliwego zycia, nie wprawimy w stan ekstazy nawet darujac im te rzeczy dla zasmakowania.
Ambicje mozna hodowac, mozna dbac o ich rozwoj, ale sa one indiwidualna sprawa czlowieka.
Do czasu jak swoimi ambicjami (niezaleznie jak niskimi, czy wynioslymi) dana osoba nie robi krzywdy innym, co nam do tego.
Ludzie w zwiazkach dobieraja sie w przedziwny sposob, ale tylko te na szczerych podstawach beda w nich szczesliwe. Jak dwoje ludzi decyduje sie na zwiazek, bo jedno potrafi zapewnic dany standard zycia, ktory dla drugiej osoby w zwiazku jest celem, nie widze w tym problemu.
Brak dbania rodzicow o rozwoj ambicji w dziecku, to juz inna sprawa...
Ada
|

|
 |
|
|
karjo1 |
Post #2 Ocena: 0 2012-10-22 23:17:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Ee, tam, a ja chce i mam 'ambicje' miec bogatego Polowka, moj Polowek tez ma taka ambicje i co?
Oboje zajrzelismy do topiku z nadzieja na przepis, jak taki plan wykonac i nic, buuu....
No, nie znacie sie, tylko oceniac potraficie.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) [ Ostatnio edytowany przez: karjo1 22-10-2012 23:18 ]
|

|
 |
|
Richmond |
Post #3 Ocena: 0 2012-10-22 23:25:18 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Czworokacik? Z bogatymi polowkami ?  Carpe diem.
|

|
 |
|
littleflower |
Post #4 Ocena: 0 2012-10-22 23:27:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
No tak, mamy corki to czas o ich przyszlosci myslec
Wcale bym nie plakala gdyby moja cora za milionera wyszla - to ma byc jej wybor i "jak sobie posciele tak sie wyspi"
Ja jej tylko wpoje ze na jedwabnej sie o wiele przyjemniej spi nawet tej kupionej za wlasnorecznie zarobione pieniadze.
Jak Ada wspomniala - zwiazek dwojga ludzi czy bedzie udany zalezy tylko od nich i ich zaangazowania.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
karjo1 |
Post #5 Ocena: 0 2012-10-22 23:30:14 (13 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cytat:
2012-10-22 23:25:18, Richmond napisał(a):
Czworokacik? Z bogatymi polowkami ?
Piszesz sie  ?
No to weekend i zaczynamy polowac, bo ponoc w tygodniu trudniej zrealizowac 'ambicje'.
Kwiatku, Ty to zapobiegawcza mama jestes, kurcze, chyba tez czas pomyslec o ukierunkowaniu latorosli
|

|
 |
|
|
Dwunasty |
Post #6 Ocena: 0 2012-10-22 23:42:14 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
ech...dla rozluźnienia, ale ile w tym prawdy.
Żył sobie pewien młody, przystojny mężczyzna. Pewnego dnia zapragnął ożenić się. Wiedział, że w jego otoczeniu są trzy kobiety dla których ślub z nim byłby spełnieniem ich marzeń. Postanowił zrobić eksperyment. Wezwał po kolei każdą z nich i wręczył kopertę z tysiącem złotych i prośbą aby coś dla wspólnego dobra z tymi pieniędzmi zrobiły. Po pół roku wezwał pierwszą.
-Co zrobiłaś z pieniędzmi które Ci przekazałem?
-Poszłam do kosmetyczki, kupiłam ponętną bieliznę, wszystko po to aby Ci się podobać mój miły bo tak Cię kocham
-Dobrze, zastanowię się nad tym.
Wezwał następną i zadał jej to samo pytanie. Usłyszał:
-Wykupiłam płatny kanał sportowy, zrobiłam zapas piwa i orzeszków, żebyś mógł w spokoju mój miły oglądać mecze piłkarskie. Wiem jak je lubisz a ja tak Cię kocham.
-Muszę to przemyśleć. Odparł młodzieniec i wezwał trzecią kobietę
-A ty co zrobiłaś z pieniędzmi? rzekł.
-Jaa?, codziennie śledziłam notowania giełdowe, częścią pieniędzy obracałam na rynku walutowym a częścią na rynku akcji. Dzisiaj mam dla nas dwanaście tysięcy złotych, bo chciałam zapewnić nam jak najlepszy start mój miły. Tak bardzo Cię kocham.
Mężczyzna poprosił i o czas do namysłu. Myślał trzy dni, i w końcu....
No i która wybrał?
|

|
 |
|
autor65 |
Post #7 Ocena: 0 2012-10-22 23:44:49 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
On w kurtce
wiatrem podszytej
ONA niczym mysz
kościelna - bogata
wygrali razem
fortunę
szóstkę
nie w totka
lecz takie
małe
"złotka"
nie mieli
Audi
ani z kolumnami
dworka
ich bogactwem
radość
i codzienna
rozmowa
roześmiane
twarze
dzieci
już dorosłych
przecież
zasłyszane przypadkiem
słowa
Michała
moimi najlepszymi przyjaciółmi
są moi bracia i
siostra
........
tata
człowiek się zmienia za ...granicą
|

|

|
|
Onieznajomy |
Post #8 Ocena: 0 2012-10-22 23:49:09 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Po pół roku wezwał pierwszą.
No i która wybrał?
Wybral pol roku samotnosci, albo wybral siebie, jak kto woli : )
|

|

|
|
Dwunasty |
Post #9 Ocena: 0 2012-10-22 23:51:15 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2012-10-22 23:49:09, Onieznajomy napisał(a):
Po pół roku wezwał pierwszą.
No i która wybrał?
Wybral pol roku samotnosci, albo wybral siebie, jak kto woli : )
A nie  )
...wybrał tę z największymi cyckami
Jaki z tego morał?
Faceci w odróżnieniu od kobiet nigdy nie lecą na kasę...
|

|
 |
|
Onieznajomy |
Post #10 Ocena: 0 2012-10-23 00:17:54 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: Glasgow |
Bo pieniadze zawsze sie kiedys wyda, a piekne piersi zostana, na dluzej, czy moze dluzsze, jakos tak
Sorry, nie zauwazylem ze moral juz jest.
ale duze piersi, to nawet bez okularow poznam : ) [ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 23-10-2012 00:20 ]
|

|

|
|