Przepraszam AndrzejW za ten OT-powy filmik, ale MrMaverick1971 tak mnie natchnol tym swoim poprzednim. (no co? musiałem na kogoś to zrzucić)
Jeśli bardzo komuś on przeszkadza to mogę osunąć. chyba?
Mysle, ze Andrzej sie nie obrazi. Piosenki raczej pasuja do zachowan niektorych pan, ktore za priorytet maja za maz pojscie tylko po to, aby podwyzszyc swoj status spoleczny...
Jak swiat swiatem, zawsze byly takie panie i to nic nowego..
..sa natomiast tzw. "Silne kobiety" , lub tez kobiety sukcesu, ktore doskonale sobie radza same i nie potrzebuja facetow:
2012-10-22 17:03:46, doritos napisał(a): Tak samo pierdzi,
nie spuszcza deski sedesowej
i chrapie. Korona mu w tym nie pomoze
pierwsze primo - a jak u was nazywa sie ta czynnosc fizjologiczna, roztaczanie wonnosci?
po drugie - to jest atak na facetow, bo nie chce wam sie sikac na stojaca tak jak my, i z lenistwa musicie siedziec, jeszcze wasza wola jest zebysmy to my wam ta deske opuszczali.
po trzecie - noc jest od spania a nie podsluchiwania czy ktos chrapie czy nie.
pierwsze primo - a jak u was nazywa sie ta czynnosc fizjologiczna, roztaczanie wonnosci?
po drugie - to jest atak na facetow, bo nie chce wam sie sikac na stojaca tak jak my, i z lenistwa musicie siedziec, jeszcze wasza wola jest zebysmy to my wam ta deske opuszczali.
Alescie zaatakowali bogatych facetow- Czy naprawde nigdy nie spotkaliscie nikogo z duzym kontem w banku i glowa na karku- przeciez wielu dochodzi do majatku ciezka praca, dobrym pomyslem na zycie ( chociazby wynalazca Facebooka) - lekarze tez tutaj swietnie zrabiaja, i nie kazdy z nich od razu jest snobem, zdradza zone czy nie ma gustu.