MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znajdz sobie bogatego meza

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 14 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

NoNickname

Post #1 Ocena: 0

2012-10-24 23:07:49 (13 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2012-10-24 19:33:16, Onieznajomy napisał(a):

Sex z kobieta ktora nas nie pociaga, jest gorszy od ciezkiej pracy(...)

Tak podobno żalą się faceci do kumpli po iluś tam latach małżeństwa*NO*

Kobiety w takich związkach myślą - kiedy on wreszcie skończy *ROFL**ROFL**ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: NoNickname 24-10-2012 23:08 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Onieznajomy

Post #2 Ocena: 0

2012-10-25 00:23:35 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2012-10-24 23:07:49, NoNickname napisał(a):

Kobiety w takich związkach myślą - kiedy on wreszcie skończy *ROFL**ROFL**ROFL*

Bo wy nigdy nic nie wiecie
powiem ci
- kiedy bedzie chcial.

Do góry stronyOffline

Dinth1906

Post #3 Ocena: 0

2012-10-25 08:16:53 (13 lat temu)

Dinth1906

Konto usunięte

Kazdy z nas ma chce sobie zycie ulozyc jak najlepiej, niektore kobiety (ale nikt mi nie powie ze nigdy zaden facet tak nie robil!), znalazly sobie taka a nie inna droge osiagniecia dostatku w zyciu. Ja to potrafie uszanowac - sa duzo gorsze z moralnego punktu widzenia sposoby dorobienia sie

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2012-10-25 08:30:09 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Pewnie, ze sa panowie, ktorzy robia podobnie. W koncu Ci wszyscy toy boys bogatych kobiet niczym nie roznia sie od mlodych kochanek bogatych mezczyzn.

Tak samo panowie celuja w bogate zony i sa przez nie utrzymywani. Co prawda polscy mezczyzni chyba nie lubia jak zona zarabia wiecej.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Dinth1906

Post #5 Ocena: 0

2012-10-25 08:44:51 (13 lat temu)

Dinth1906

Konto usunięte

Dlatego ja postanowiam w tym temacie bronic kobiet :)
Doslownie przed chwila tu na forum przeczytalem post z tekstami "Zlodziej to zawod jak kazdy inny", wiec zlodziej jest OK, ale jesli dziewczyna zakochuje sie w kims bogatym to nagle wszyscy tacy moralni.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2012-10-25 08:47:10 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

W Polsce mialam w pracy takiego pana, ktory wiodl sobie bardzo bezstroskie zycie, bo jego zona duzo zarabiala. Byl bardzo z tego zadowolony i sam nie wysilal sie zbytnio i nie przejmowal swoja kariera. Teksty w stylu, ze ktos go wyrzuci z pracy czy podobne nie robily na nim wrazenia. Pracownik bardzo trudny do zmotywowania.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-25 10:04:58 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dinth1906

Post #8 Ocena: 0

2012-10-25 10:22:32 (13 lat temu)

Dinth1906

Konto usunięte

Dokladnie, tak juz genetycznie zbudowani jestesmy ze kazdy z nas dazy do tego - obojetnie czy sie przyznaje czy nie - zeby miec jak najlepsze genetycznie potomstwo, a pozniej jak najlepiej je wyksztalcic, ubrac, a w koncu jak najwiecej pieniedzy zostawic dla potomstwa.

Do góry stronyOffline

Kitek1

Post #9 Ocena: 0

2012-10-25 10:34:19 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Cytat:

2012-10-25 10:04:58, leonka napisał(a):
Mnie śmieszy dwulicowosc niektórych: oglądanie się na pieniądze jest be... Szukanie bogatego męża okropne i życie polega nią cieszeniu się chwila... To ja pytam co wy robicie w UK? Klimat wam się podoba? Szkolnictwo? Krajobrazy? Nie... Większość jest tu za kasa... I tyle chyba w temacie... Wszyscy jestesmy materialistami... Jedni wiekszymi inni miejszymi.

Dokładnie tak, wyjechaliśmy za lepszą pracą, lepszymi zarobkami. Wydaje mi się, że autorowi bardziej chodziło, o to, że szukanie bogatego męża staje się sposobem na życie. Bogactwo przez ślub. My oczywiście, że przyjechaliśmy tutaj w celu polepszenia swojego życia, ale przez pracę. Żadne z Nas nie planowało, że nagle tutaj znajdziemy sobie kogoś innego, ale BOGATEGO :-) Pieniądze, jak już w tym temacie pisałam, fajnie, jak są, jak mamy na luźne życie, na wyjścia do kawairni, kin, muzeów, których w Anglii nie brakuje, wycieczki... ale nie poświęciłabym wyłącznie dla luksusu szczęścia jakie daje mi mąż. Nawet jak się kłócimy (z reguły właśnie z powodu braku pieniędzy), to sobie myślę, że już wolę się z Nim kłócić, ale wolę jak jest, niż gdyby Go miało nie być :-)

A bycie utrzymanką/utrzymankiem bogatego męża/żony- to zależy już od charakteru danej osoby, ambicji i tego, czego od życia sie oczekuje.

Nie wiem, może źle zrozumiałam temat postu, bo piszecie tutaj czy jest coś złego w tym, że biedna dziewczyna zakocha się w bogatym facecie- oczywiście, że nie. Ale myślałam, że chodzi tutaj o związki małżeńskie wyłącznie dla pieniędzy- bez miłości. Uważam, że każdy żyje według własnych planów. Ja takiego sposobu na życie bym nie wybrała, bo chcę być z osobą, która wywołuje łaskotki w brzuchu, drżenie ciała kiedy jest blisko i wszystkie te emocje, które mam teraz :-) Natomiast nie będę też zbytnio takich dziewczyn czy facetów krytykowała, bo mnie ten temat nie dotyczy, a to jak żyją inni, to już nie moja sprawa. Chyba, że bezpośrednio ingerowaliby w moje życie :-)
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Onieznajomy

Post #10 Ocena: 0

2012-10-25 10:35:25 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

"To ja pytam co wy robicie w UK? Klimat wam się podoba? Szkolnictwo? Krajobrazy? Nie... Większość jest tu za kasa... I tyle chyba w temacie... Wszyscy jestesmy materialistami..."

W kraju musialem robic wiele dla "kasy", zeby utrzymac siebie i rodzine, w UK zyje zwyklym spokojnym zyciem i nie musze dla kasy robic rzeczy ktorych nie lubie... Niektorzy jestescie materialistami : )

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 25-10-2012 10:38 ]

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,