Str 12 z 18 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-10-24 15:18:07 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
OKidoki444 | Post #2 Ocena: 0 2012-10-24 15:27:55 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
dokladnie,duzo z tych nowobogackich to straszne prostaki,pracujac w polsce dla firmy farmaceutycznej mialam "przyjemnosc" jezdzic na rozne szkolenia itp..wiadomo ze po szkoleniu jest suto zakrapiana impreza i widzac tych bogaczy z pyskami w talerzach-mialam sumie niezly ubaw
![]() wole mojego biednego starego-ale ja tam glupia jestem... [url=][img][/img][/url]
|
clockwork_orang | Post #3 Ocena: 0 2012-10-24 15:34:36 (13 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2007 |
Cytat: 2012-10-24 14:51:36, Kocurzyca napisał(a): Nie rozumiecie o co chodzi. ... Mylicie chyba miłość z fascynacją do bogactw. Pieniądze są ważne ,ale na pewno nie mają znaczenia przy zakochiwaniu się. alez chodzi, bo skad wziac na kwiatki, kawki a co dopiero na taksowki? moze dzis w dobie rownouprawnienia sa inne schematy, ale mnie nauczono w domu, ze jak sie umawiam na randke, to musi mnie byc na nia stac... innymi slowy, ja place rachunki - byloby mi niezmiernie glupio, gdyby mi nie starczylo na rachunek w dobrej knajpie, a do gorszej przeciez nie zaprosze, bo wstyd... wystarczy, by facet mial kase (nie rowna sie milionom na koncie) a kobieta glowe na karku i zycie samo pedzi (sie tez) ![]() |
agarudii | Post #4 Ocena: 0 2012-10-24 15:36:46 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
tiiiiaa wszystkie wola swoich "biednych" i kochanych, a jakby sie jaki milioner trafil to bron cie panie, nawet by sie nie obejrzaly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie mowie oczywiscie o rozwalaniu istniejacych zwiazkow itd itp, ale kiedys jak bylo sie wolnym... Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
Yvonne_67 | Post #5 Ocena: 0 2012-10-24 15:36:55 (13 lat temu) |
Z nami od: 08-04-2011 Skąd: Tajlandia |
Dziewczyny, piszecie, ze zakochujemy sie w facecie, bo ma wyglad i character.
Spotykamy faceta i po kilku minutach mozemy okreslic, czy jest dla nas interesujacy. Jak widze faceta niechluja z wygladu, zaniedbanego, ktory nawet do Mc Donalda mnie nie zaprosi, bo go nie stac i character jego mi nie odpowiada, bo jest nieambitny, niezaradny, ma np. 30-40 lat i bida, az piszczy, albo mieszka z rodzicami, taka fajtlapa zyciowa bez grosza przy duszy – to jaki to material na zakochanie? Sorry, nie moj typ. Chyba tylko jakas zdesperowana kobieta poleci na takiego i sie zakocha. Natomiast facet. ktory dobrze wyglada, potrafi zaimponowac ciekawymi pomyslami na randke, ma interesujacy character, cos osiagnal w zyciu, jest zaradny, przedsiebiorczy, ambitny – to moze byc ciekawa osoba i wtedy, druga, trzecia randka i zakochanie moze przyjsc. Czesto taki typ faceta wiaze sie z tym, ze ma on wiecej pieniedzy, ale dlatego, ze to jego character do tego doprowadzil. Znam duzo bogatych mezczyzn i wbrew pozorom sa to osoby niezmiernie interesujace i ciekawe i taki typ wole. ![]() |
|
|
OKidoki444 | Post #6 Ocena: 0 2012-10-24 15:44:28 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 10-06-2012 Skąd: kettering |
Cytat: 2012-10-24 15:36:46, agarudii napisał(a): tiiiiaa wszystkie wola swoich "biednych" i kochanych, a jakby sie jaki milioner trafil to bron cie panie, nawet by sie nie obejrzaly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie mowie oczywiscie o rozwalaniu istniejacych zwiazkow itd itp, ale kiedys jak bylo sie wolnym... ![]() [url=][img][/img][/url]
|
epsilon | Post #7 Ocena: 0 2012-10-24 15:57:49 (13 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2012 Skąd: samotnia |
Sexistowski temat. Aż piszczy.
|
AndrzejW | Post #8 Ocena: 0 2012-10-24 16:55:45 (13 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Cytat: 2012-10-24 15:36:55, Yvonne_67 napisał(a): Dziewczyny, piszecie, ze zakochujemy sie w facecie, bo ma wyglad i character. Spotykamy faceta i po kilku minutach mozemy okreslic, czy jest dla nas interesujacy. Jak widze faceta niechluja z wygladu, zaniedbanego, ktory nawet do Mc Donalda mnie nie zaprosi, bo go nie stac i character jego mi nie odpowiada, bo jest nieambitny, niezaradny, ma np. 30-40 lat i bida, az piszczy, albo mieszka z rodzicami, taka fajtlapa zyciowa bez grosza przy duszy – to jaki to material na zakochanie? Sorry, nie moj typ. Chyba tylko jakas zdesperowana kobieta poleci na takiego i sie zakocha. Natomiast facet. ktory dobrze wyglada, potrafi zaimponowac ciekawymi pomyslami na randke, ma interesujacy character, cos osiagnal w zyciu, jest zaradny, przedsiebiorczy, ambitny – to moze byc ciekawa osoba i wtedy, druga, trzecia randka i zakochanie moze przyjsc. Czesto taki typ faceta wiaze sie z tym, ze ma on wiecej pieniedzy, ale dlatego, ze to jego character do tego doprowadzil. Znam duzo bogatych mezczyzn i wbrew pozorom sa to osoby niezmiernie interesujace i ciekawe i taki typ wole. ![]() Problem jest taki, że większość ludzi bogatych musi na te pieniądze stale zarabiać. Tak więc często kobieta całymi dniami siedzi sama w pustym domku z ogródkiem. I pytanie, czy zakochała się w facecie, czy w tym domku? Niestety zazwyczaj nie jest to wybór między pięknym i bogatym, a biegny i brzydkim. [ Ostatnio edytowany przez: AndrzejW 24-10-2012 16:59 ] |
littleflower | Post #9 Ocena: 0 2012-10-24 17:24:43 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Tak troche mi sie to skojarzylo z tym tematem
![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
MrMaverick1971 | Post #10 Ocena: 0 2012-10-24 17:59:15 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Cytat: 2012-10-24 16:55:45, AndrzejW napisał(a): Cytat: 2012-10-24 15:36:55, Yvonne_67 napisał(a): Dziewczyny, piszecie, ze zakochujemy sie w facecie, bo ma wyglad i character. Spotykamy faceta i po kilku minutach mozemy okreslic, czy jest dla nas interesujacy. Jak widze faceta niechluja z wygladu, zaniedbanego, ktory nawet do Mc Donalda mnie nie zaprosi, bo go nie stac i character jego mi nie odpowiada, bo jest nieambitny, niezaradny, ma np. 30-40 lat i bida, az piszczy, albo mieszka z rodzicami, taka fajtlapa zyciowa bez grosza przy duszy – to jaki to material na zakochanie? Sorry, nie moj typ. Chyba tylko jakas zdesperowana kobieta poleci na takiego i sie zakocha. Natomiast facet. ktory dobrze wyglada, potrafi zaimponowac ciekawymi pomyslami na randke, ma interesujacy character, cos osiagnal w zyciu, jest zaradny, przedsiebiorczy, ambitny – to moze byc ciekawa osoba i wtedy, druga, trzecia randka i zakochanie moze przyjsc. Czesto taki typ faceta wiaze sie z tym, ze ma on wiecej pieniedzy, ale dlatego, ze to jego character do tego doprowadzil. Znam duzo bogatych mezczyzn i wbrew pozorom sa to osoby niezmiernie interesujace i ciekawe i taki typ wole. ![]() Problem jest taki, że większość ludzi bogatych musi na te pieniądze stale zarabiać. Tak więc często kobieta całymi dniami siedzi sama w pustym domku z ogródkiem. I pytanie, czy zakochała się w facecie, czy w tym domku? Niestety zazwyczaj nie jest to wybór między pięknym i bogatym, a biegny i brzydkim. [ Ostatnio edytowany przez: <i>AndrzejW</i> 24-10-2012 16:59 ] Moze dla Yvonne, to jest jedna z metod na uzyskanie niezaleznosci finansowej o ktorej dala mi wyklad w innym watku ![]() Wracajac do tematu, to "lowczyni bogatych mezczyzn" , kojarzy mi sie z luksusowa prostytutka, ktora podpisala lukratywny kontrakt z klientem, na czas nieokreslony. Przykro mi, ale tak to widze. |