MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Znajdz sobie bogatego meza

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 11 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2012-10-24 10:29:14 (13 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Kurde

Ja tam zwiazek z milosci mialam przez 20 lat - i juz podziekuje za te milosc i stan konta jaki mi po tej milosci zostal ( ujemny ) - jedynie co z tej milosci mam dobrego to dzieci. ;-)

A teraz da w koncu ktos recepte jak tu bogatego meza zalapac - zima idzie, rachunki w gore wiec przydajby sie jakis :-)
PS Cyckow duzych nie mam ale obiecuje ze przytyje to i cycki mi urosna :-)

A tak na serio - czy bycie z kims kto ma troche wiecej niz inni jest takie zle - przeciez wiele tych osob doszlo do tego wlasna praca - zaradnoscia - wiec ta osoba musi miec troche oleju w glowie .

Moze juz stara jestem ale same "motylki w brzuchu" juz do mnie nie przemawiaja.

Po za tym owszem pieniadze mozna stracic- ale ktos kto raz je zdobyl zdobedzie i drugi raz, uroda przemija tez ale czy i milosc nie przemija- nie zawsze ale ile razy ile par po ilus latach miesiacach sie rozstaje twierdzac ze czlowiek sie zmienil, ze to jednak nie to itp.

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Kitek1

Post #2 Ocena: 0

2012-10-24 11:09:25 (13 lat temu)

Kitek1

Kobieta

Z nami od: 14-09-2012

Cytat:

2012-10-24 01:47:08, Kocurzyca napisał(a):
Uważam ,że jak człowiek kocha to osobę ,a nie otaczające ją przedmioty.
Na prawdę jestem ciekawa czy jak już się taka osoba zakocha ,czy pieniądze będą tak istotną sprawą jak jej się wydaje.
Kurde stara nie jestem i mam na prawdę inne poglądy.
Milionerzy też bankrutują ,a co wtedy robi żona takiego pana?
Uważam ,że kochająca kobieta zostaje i pomaga w trudnej sytuacji

Kocurzyco, w takiej sytuacji pakuje wszystkie prezenty od męża, występuje o rozwód i dawaj za następnego :-)

Co do Twoich pytań i zaglądania do portfela... Skoro temat tyczy się SZUKANIA BOGATEGO MEŻA, to taką dziewczynę nie obchodzi miłość, ani wygląd i charakter kandydata tylko stan Jego portfela i konta. Nie oszukujmy się, ale Ona też nie szuka kandydata na dyskotekach, imprezach itp. Kiedyś koleżanka mnie nieco w tym uświadomiła, bo jak to mówiła, Ona nie chce biedy klepać i pokazała mi w internecie kilka stron, gdzie Panowie szukają żon za pieniadze, a młode sik** zamieszczają zdjęcia i swoje anonse. I tak jak już padło tutaj pytanie, to jest tzn sponsoring. Dla niektórych sposób na życie, dla innych odraza. Wszystko zależy od tego jakie kto ma cele na życie. Czy jest płytki i chce wyłącznie kasy- bez względu na konsekwencje, czy szuka czegoś znacznie więcej o Rodzina jest dla tej osoby sprawą priorytetową.

Apropo tematu szukania bogatego męża, to jak zobaczyłam ten post, od razu coś mi się przypomniało... Miesiąc temu wracaliśmy do domu z zakupów. Przed blok podjechała taka fura, że nie sposób było nie zawiesić na niej oka. Zza kierownicy wysiada starszy Pan (50+) i idzie otworzyć drzwi pasażera. A tam wylatuje takie młode dziewcze (20, może 22 lata)- zabiegi u fryzjera, kosmetyczki i solarium aż z Niej kipią. Tipsy widać na kilometr. Zastanawiałam się czy dłuższe ma majtki czy sukienkę. Szpilki. Torebka. Oczywiście typowa różowa, farbowana blondi. No i ten ich pocałunek na rozstanie- widać że Gość szukał takiej głupiej małolaty żeby się odmłodzić i od czasu do czasu...no wiecie... a mój to skomentował krótko "co za zdz***".
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2012-10-24 11:51:07 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Hm... ale obie strony byly zapewne zadowolone z tego ukladu. Pan o nia dbal, a w zamian mial mloda d... To uklad stary jak swiat.

Carpe diem.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #4 Ocena: 0

2012-10-24 12:03:59 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2012-10-24 11:51:07, Richmond napisał(a):
Hm... ale obie strony byly zapewne zadowolone z tego ukladu. Pan o nia dbal, a w zamian mial mloda d... To uklad stary jak swiat.

az mi sie przypomniala scenka rodzajowa na stacji benzynowej, dawniej gdy trzeba bylo stac w kilometrowych kolejkach... stoje sobie spokojnie, przedemna czeka starszy gosc w Mercedesie (juz sam fakt swiadczyl o niejakiej zamoznosci) i gdy zblizyla sie jego kolej na tankowanie slysze ryk silnika z tylu - czerwone BMW na niemieckich blacha wyrwalo i wcisnelo przed kolesia, wysiadlo dwoch panow w dresach i tekstem do czlowieka:
- trzeba byc mlodym i szybkim...
w tym momencie, starszy pan wcisnal gaz do dechy i po prostu przesunal BMW wraz z polowa bagaznika - okazalo sie klepane itp.
kolesie zamarli a potem niemalze plakac zaczeli, na co pan stwierdzil:
- bo, to trzeba byc starym i bogatym, a nie mlodym i szybkim *ROFL*

bogaty nie bedzie sie chwalil majatkiem, natomiast ktos kto dopiero sie dorwal do jakies kasy, bogatym nigdy nie bedzie... 8-)

[ Ostatnio edytowany przez: clockwork_orange 24-10-2012 12:05 ]

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-10-24 13:14:52 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

alicjaas

Post #6 Ocena: 0

2012-10-24 13:19:10 (13 lat temu)

alicjaas

Kobieta

Z nami od: 01-08-2012

Lepiej miec kochajacego, dobrego faceta, niz bogatego, na ktorego nie mozna liczyc... pieniadze sa wazne, ale nie najwazniejsze.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-24 13:51:12 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #8 Ocena: 0

2012-10-24 13:56:53 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2012-10-24 13:19:10, alicjaas napisał(a):
Lepiej miec kochajacego, dobrego faceta, niz bogatego, na ktorego nie mozna liczyc...

no jasne, po co liczyc na faceta jak mozna jego pieniadze w torebce policzyc... 8-)

ps. z punktu widzenia mojej rodziny - popelnilem mezalians - wzialem sobie dziewczyne, ktora nie miala nic... poza duzym sercem
w ciagu 4-ch lat postawilem domek i... wyladowalem z jednym plecakiem w Uk, teraz znowu do przodu przemy :-D

Do góry stronyOffline

Yvonne_67

Post #9 Ocena: 0

2012-10-24 14:31:26 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Rozne sa typy kobiet.:-8

Jak nieraz czytam tutaj na forum historie niektorych nieporadnych dziewczyn, to az sie cisnie na usta, by takiej wlasnie powiedziec: znajdz sobie bogatego meza.
Niektore dziewczyny sa po prostu bardzo niezaradne i bez kogos, kto o nie zadba, nie poradza sobie w zyciu.

Jak sie nieporadna sierotka zakocha w biednym niedorajdzie to ich wspolne zycie raczej wieczna sielanka nie bedzie, wiec czasami dla niektorych bogaty maz jest nawet wskazany.*THUMBS UP*

Inaczej, jesli kobieta jest zaradna i wie, czego chce.
I tutaj przypomina mi sie taka anegdota:
-idzie sobie para milionerow i nagle widza robotnikow kapiacych rowy.
Zona mowi: O!, to Janek, moj pierwszy narzeczony!
A na to maz milioner: Widzisz, kochanie, gdzie bys teraz byla, jakbys za niego wyszla?
A zona na to: Nie, kochanie, to on by byl teraz na twoim miejscu.
:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Kocurzyca

Post #10 Ocena: 0

2012-10-24 14:51:36 (13 lat temu)

Kocurzyca

Kobieta

Z nami od: 07-11-2010

Nie rozumiecie o co chodzi.
Nie ma nic złego jeśli ktoś trafi na partnera życiowego z grubym portfelem. Tutaj raczej chodzi mi o sposób już wręcz szukania na chama takiego partnera. I broń boże Cię kobieto przed miłością do biedaka. Tylko jak WY się zakochujecie? Bo mi się wydawało ,że spotykamy na swojej drodze człowieka do którego po pewnym czasie zaczynamy czuć coś więcej. Zakochujemy się w wyglądzie i charakterze danej osoby.
Inni tutaj jednak swoją miłość traktują na równi z miłością do rzeczy materialnych. Idą obok wystawy sklepowej widzą super buty.
Kurcze no muszę je mieć są piękne ,ale tu czar pryska cholera jakie one niewygodne. Co wtedy mimo wszystko kupujecie je i nosicie byle ładnie wyglądać czy szukacie dalej?
Ja uważam ,że nic na siłę ,ja kocham mojego faceta ,a nie jego parę gaci od CK...
Mylicie chyba miłość z fascynacją do bogactw.
Pieniądze są ważne ,ale na pewno nie mają znaczenia przy zakochiwaniu się.

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,