Cytat:
2012-10-24 01:47:08, Kocurzyca napisał(a):
Uważam ,że jak człowiek kocha to osobę ,a nie otaczające ją przedmioty.
Na prawdę jestem ciekawa czy jak już się taka osoba zakocha ,czy pieniądze będą tak istotną sprawą jak jej się wydaje.
Kurde stara nie jestem i mam na prawdę inne poglądy.
Milionerzy też bankrutują ,a co wtedy robi żona takiego pana?
Uważam ,że kochająca kobieta zostaje i pomaga w trudnej sytuacji
Kocurzyco, w takiej sytuacji pakuje wszystkie prezenty od męża, występuje o rozwód i dawaj za następnego
Co do Twoich pytań i zaglądania do portfela... Skoro temat tyczy się SZUKANIA BOGATEGO MEŻA, to taką dziewczynę nie obchodzi miłość, ani wygląd i charakter kandydata tylko stan Jego portfela i konta. Nie oszukujmy się, ale Ona też nie szuka kandydata na dyskotekach, imprezach itp. Kiedyś koleżanka mnie nieco w tym uświadomiła, bo jak to mówiła, Ona nie chce biedy klepać i pokazała mi w internecie kilka stron, gdzie Panowie szukają żon za pieniadze, a młode sik** zamieszczają zdjęcia i swoje anonse. I tak jak już padło tutaj pytanie, to jest tzn sponsoring. Dla niektórych sposób na życie, dla innych odraza. Wszystko zależy od tego jakie kto ma cele na życie. Czy jest płytki i chce wyłącznie kasy- bez względu na konsekwencje, czy szuka czegoś znacznie więcej o Rodzina jest dla tej osoby sprawą priorytetową.
Apropo tematu szukania bogatego męża, to jak zobaczyłam ten post, od razu coś mi się przypomniało... Miesiąc temu wracaliśmy do domu z zakupów. Przed blok podjechała taka fura, że nie sposób było nie zawiesić na niej oka. Zza kierownicy wysiada starszy Pan (5

i idzie otworzyć drzwi pasażera. A tam wylatuje takie młode dziewcze (20, może 22 lata)- zabiegi u fryzjera, kosmetyczki i solarium aż z Niej kipią. Tipsy widać na kilometr. Zastanawiałam się czy dłuższe ma majtki czy sukienkę. Szpilki. Torebka. Oczywiście typowa różowa, farbowana blondi. No i ten ich pocałunek na rozstanie- widać że Gość szukał takiej głupiej małolaty żeby się odmłodzić i od czasu do czasu...no wiecie... a mój to skomentował krótko "co za zdz***".
Jesli lubisz tuniki i sukienki, zapraszam na moją stornę TOP.