2012-09-30 16:22:15, gusia-kasia napisał(a):
sorry ale jestem tu ponad 6 lat i zgodze sie ze sporo polakow to patologia i nie nadaja sie na partnerow ale nikt normalny nie wiaze sie z kims takim i moje doswiadczenie jest zupelnie inne to polki zostawiaja swoich partnerow nawet po wielu latach tylko po to by zwiazac sie z anglikiem lub inna nacja i nie przeszkadza im to ze starzy brzydcy i smierdzacy wazne jest to ze maja wlasny dom samochod i ulozone zycie ze nie kasuje ich za mieszkanie itd tak to wyglada z mojej perspektywy i tak mysla o polkach anglicy i pakistanczycy smiejeac sie z nas ze nie potrafimy upilnowac wlasnych kobiet tak to wyglada z mojego doswiadczenia i tak slysze to na codzien od anglikow i azjatow i jest mi przykro ze pochodze z tego samego kraju co wiele polek spotkanych na mojej drodze
michal
Mnie jest przykro kiedy czytam post w którym sprowadzasz ambicje Polek do chęci posiadania samochodu i mieszkania i to z tego powodu mają opuszczać swoich partnerów. Jeżeli już to robią to z powodów znacznie poważniejszych niż finansowych. Jeśli jednak już to było przyczyną rozpadu rodziny to złe kobiety to były.