MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polscy faceci nie są atrakcyjni dla Angielek, i nie tylko...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 17 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-09-30 10:56:10 (13 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2012-09-30 10:20:40, ie2ox4 napisał(a):
Facet to myśli albo działa...
"Ktoś powiedział,że Kochanie jest teraz nieomal tak trudne technicznie jak pilotowanie helikoptera,...Tymczasem pilotowanie helikoptera jest o wiele łatwiejsze,bo drązek sterownika nie wiotczeje nagle w najmniej spodziewanym momencie :) :p"

No i niestety tu się mylisz.
Wiotczeje tak w przenośni po utracie mocy.
Ale w helikopterze jest na to szybkie lekarstwo- autorotacja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

staryznajomy

Post #2 Ocena: 0

2012-09-30 11:03:47 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-09-30 10:56:10, robinek napisał(a):
Cytat:

2012-09-30 10:20:40, ie2ox4 napisał(a):
Facet to myśli albo działa...
"Ktoś powiedział,że Kochanie jest teraz nieomal tak trudne technicznie jak pilotowanie helikoptera,...Tymczasem pilotowanie helikoptera jest o wiele łatwiejsze,bo drązek sterownika nie wiotczeje nagle w najmniej spodziewanym momencie :) :p"

No i niestety tu się mylisz.
Wiotczeje tak w przenośni po utracie mocy.
Ale w helikopterze jest na to szybkie lekarstwo- autorotacja.
czyli jak u faceta:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

kami888

Post #3 Ocena: 0

2012-09-30 11:16:13 (13 lat temu)

kami888

Kobieta

Z nami od: 14-04-2012

Cytat:

2012-09-30 08:54:57, badfish napisał(a):
To jeszcze jedno spostrzeżenie mojej żony, z którym nie sposób się nie zgodzić. Mianowicie Polki mające białych Anglików za mężów wzbudzają conajwyżej nutkę zazdrości i lekką złość, co zresztą widać w postach niektórych użytkowników. Natomiast Polki będące żonami Murzynów czy Hindusów wzbudzają już ewidentną agresję, co też doskonale widać w kilku postach. A dlaczego tak jest? Otóż moja żona twierdzi, że Anglików owi forumowicze uważają podskórnie za lepszych od siebie, stąd w miarę łagodna reakcja, a Murzynów i Hindusów za gorszych toteż Polki w małżeństwach rasowo mieszanych są agresywnie dezawuowane gdyż ich wybory nadwątlają i tak słabiutką samoocenę krytykantów.

Dorzucę jeszcze swoje trzy grosze. Jesteśmy zwierzętami stadnymi. Z punktu widzenia samców zdobyć samice spoza stada ma same plusy, natomiast stracić owe samice na rzecz samców spoza stada ma same minusy. A tu te stadne reakcje widać jak na dłoni.

twoja zona to polka? nie sadze by byl to powod do zazdrosci, jak juz polacy takie zwiazki utazsamiaja - ona leci na kase, bo anglicy maja jej wiecej.

dlaczego wiec polacy nie krytykuja polek z ukraincami, bo nie maja im czego zazdroscic. biedny bialy ukrainiec.

Uwaga moderatora: Post edytowany, prosimy bez treści rasistowskich!

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-09-30 12:25:29 (13 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Tak się zastanawiam jak się ma uogólnianie stereotypów o stylu ubierania facetów, małej pomysłowości na rozrywki, picia czy jedzenia kiełbasy do nie trzymania nóg razem na podstawie innych postów zwiazanych z ciążą i benefitami. Na koniec wyjdzie jak zwykle poszukiwanie przyszywanego tatusia z Polski.
Co do stereotypów żonaty 21 lat jednak wolę kiełbasę od curry, czy ryby z frytkami i octem. Nie lubię dresów wolę ubrania z Debenhams, z rozrywki .... a to zależy od nastroju, z picia uzależniony od coca coli.

Ja to starej daty jestem i trochę teraz strach dziewczynę znaleźć tu w Anglii. W dobie sexualnego wyzwolenia.
Bo nie wiadomo ile ptaków różnej maści jedno gniazdo dziobało.
Na szczęście ja nie muszę się tym już martwić:-]

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #5 Ocena: 0

2012-09-30 12:50:36 (13 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Z nami od: 01-07-2010

Cytat:

nawet na Wikipedii o tym pisza.

to rzeczywiscie wielki autorytet :):):):)

Do góry stronyOffline

doriska1234

Post #6 Ocena: 0

2012-09-30 12:55:38 (13 lat temu)

doriska1234

Kobieta

Z nami od: 01-07-2010

Cytat:

2012-09-30 08:54:57, badfish napisał(a):
To jeszcze jedno spostrzeżenie mojej żony, z którym nie sposób się nie zgodzić. Mianowicie Polki mające białych Anglików za mężów wzbudzają conajwyżej nutkę zazdrości i lekką złość, co zresztą widać w postach niektórych użytkowników. Natomiast Polki będące żonami Murzynów czy Hindusów wzbudzają już ewidentną agresję, co też doskonale widać w kilku postach. A dlaczego tak jest? Otóż moja żona twierdzi, że Anglików owi forumowicze uważają podskórnie za lepszych od siebie, stąd w miarę łagodna reakcja, a Murzynów i Hindusów za gorszych toteż Polki w małżeństwach rasowo mieszanych są agresywnie dezawuowane gdyż ich wybory nadwątlają i tak słabiutką samoocenę krytykantów.

Dorzucę jeszcze swoje trzy grosze. Jesteśmy zwierzętami stadnymi. Z punktu widzenia samców zdobyć samice spoza stada ma same plusy, natomiast stracić owe samice na rzecz samców spoza stada ma same minusy. A tu te stadne reakcje widać jak na dłoni.

absolutnie sie zgadzam, czytam ten temat i kompletnie nie rozumiem, czemu - glownie faceci - staraja sie przekonac (siebie?) , ze teza w temacie jest nieprawdziwa. a juz argument, ze to oni nie chce angielek, a nie angielki ich rozwalil mnie zupelnie. no coz, czyms sie tam trzeba bronic, jakies argumenty tworzyc, jak tak bardzo nie chce sie przyznac racji temu co oczywiste....

[ Ostatnio edytowany przez: doriska1234 30-09-2012 12:57 ]

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #7 Ocena: 0

2012-09-30 13:19:54 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2012-09-30 09:18:32, Bestia napisał(a):
To moze inaczej. Skoro to Ciupek tak niby porownuje ze niby auto ladne, nadwozie ladne.

Nie ma być ładne tylko dobre.Niezajeźdżone przez byle kogo i byle jak.

Dokładnie tak jak z samochodami o0 czym wspomniałem wcześniej.
Teraz akurat kumpel szuka Lexa IS takiego max 5 letniego.Szuka i szuka coś porządnego do 10k nie sposób znaleźć.Co się pojawi cukierek to okazuje się że poszedł zanim on trafi na ogłoszenie.Takich zajechanych jak stare trampki cała masa nawet za 7k.Tylko on nawet nie chce ich jechać oglądać.

to samo z paniami.Jak porządna (nie musi być miss polonia) to raczej nie stanu wolnego.A jak byle co to nikt nie chce się nią na poważnie zainteresować.Chyba że desperat i leci na wszystko co na drzewo nie ucieka.Problem w tym że ci faceci co lecą na byle co też raczej byle czym są dla płci przeciwnej.Ot co

Do góry stronyOffline

kami888

Post #8 Ocena: 0

2012-09-30 13:23:58 (13 lat temu)

kami888

Kobieta

Z nami od: 14-04-2012

Post edytowany

Uwaga moderatora: Jeszcze jeden taki rasistowski post, a Twoje konto zostanie zablokowane.

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #9 Ocena: 0

2012-09-30 13:24:28 (13 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2012-09-30 13:19:54, znowu-ciupek napisał(a):

to samo z paniami.Jak porządna (nie musi być miss polonia) to raczej nie stanu wolnego.A jak byle co to nikt nie chce się nią na poważnie zainteresować.Chyba że desperat i leci na wszystko co na drzewo nie ucieka.
zaś te co uciekły -sama radość:-8
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-09-30 13:28:31 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,