MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polscy faceci nie są atrakcyjni dla Angielek, i nie tylko...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

Str 12 z 20

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kami888

Post #1 Ocena: 0

2012-09-29 12:17:47 (13 lat temu)

kami888

Kobieta

Z nami od: 14-04-2012

polacy po prostu nie maja szans u wiekszosci angielek, nawet na przygode. dysproporcje sa zbyt duze, zeby mowic tylko o tej teorii stada i samcow. przypominam, ze roznica jest 20- nawet 40 krotna na rzecz polek z facetami z zachodu. a polacy tylko 4 razy czesciej biora ukrainki i bialorusinki niz polki odwrotnie. z Czechami, Slowakami, Wegrami a nawet z Rumunami juz przegrywaja znaczaco. Polacy to najmniej atrakcyjni faceci w EU. To fakt.

co do polek z czarnymi, to tutaj jest osobna kwestia. tu dziala inny mechanizm. faceci nie chca miec dzieci z murzynkami generalnie, i to takze biali Anglicy. rzadko widac anglikow z czarnymi, tak jak inne biale nacje. jak wiemy niestety czarni faceci rzadko kiedy dobrze radza sobie z edukacja, czesciej niz biali kradna, zabijaja, gwalca. dzieci par biala-czarny uwazani sa za czarnych.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

znowu-ciupek

Post #2 Ocena: 0

2012-09-29 13:14:29 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Wszystko fajnie, tylko zapomnieliscie w tym wszystkim o jednym...

Zapytać panów z Polski czy wogóle byliby zainteresowani żona Angielka.
Myślę ze tylko desperat by się porwał na panią domu ktora w weekendy lubi sobie wyskoczyc na impre i stukać się z kim popadnie.
To co tutaj jest powszechne i normalne dla większości polskich kobiet jest nie do przyjecia.Np;czwórka dzieci, każde nosi inne nazwisko, najlepiej jeszcze we wszystkich odcieniach od białego po zupełnie ( zeb
y nie uzyc niestosownego słowa) niebiale
OGOLNIE MY POLSCY FACECI poza samochodami nie lubimy nic używanego po nie wiadomo ilu użytkownikach.
Często zrarza się ze poznajemy nasze żony w młodości i wszystkie nasze dzieci mają jednego ojca i jedno nazwisko.

Być może tu lezy pies pogrzebany.Nie mamy powodzenia u kobiet o ktore nawet by nam się starac nie chciało.

To tak jak ze samochodami...
Znaleźć coś interesujacego jest ciężko bo popyt wielki a podaż mała,za to znaleźć byle klamota za pare groszy nie sztuka bo nikt tego nie chce

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #3 Ocena: 0

2012-09-29 13:18:32 (13 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2012-09-29 13:14:29, znowu-ciupek napisał(a):

Piekna sylwetka i lekkie prowadzenie?

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2012-09-29 13:34:07 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Poza tym panna nawet najladniejsza ale z czarnym dzieckiem odpada kategorycznie...

Byle majsterkowicz dobrze wie że się wiertlem po swidrze nie poprawia*ROFL*

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2012-09-29 13:54:12 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2012-09-29 13:18:32, Onieznajomy napisał(a):
Cytat:

Piekna sylwetka i lekkie prowadzenie?

z sylwetka to przesadziles *ROFL*
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2012-09-29 15:15:07 (13 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

Wszystko fajnie, tylko zapomnieliscie w tym wszystkim o jednym...

Zapytać panów z Polski czy wogóle byliby zainteresowani żona Angielka.
Myślę ze tylko desperat by się porwał na panią domu ktora w weekendy lubi sobie wyskoczyc na impre i stukać się z kim popadnie.
To co tutaj jest powszechne i normalne dla większości polskich kobiet jest nie do przyjecia.Np;czwórka dzieci, każde nosi inne nazwisko, najlepiej jeszcze we wszystkich odcieniach od białego po zupełnie ( zeb
y nie uzyc niestosownego słowa) niebiale
OGOLNIE MY POLSCY FACECI poza samochodami nie lubimy nic używanego po nie wiadomo ilu użytkownikach.
Często zrarza się ze poznajemy nasze żony w młodości i wszystkie nasze dzieci mają jednego ojca i jedno nazwisko.

Być może tu lezy pies pogrzebany.Nie mamy powodzenia u kobiet o ktore nawet by nam się starac nie chciało.

Znaleźć coś interesujacego jest ciężko bo popyt wielki a podaż mała,za to znaleźć byle klamota za pare groszy nie sztuka bo nikt tego nie chce

No dokładnie. To nie jest tylko tak, że Polacy są niepopularni wśród Angielek, ale raczej Angielki wśród Polaków. W ogóle, jeżeli już, to jakieś dziewczyny słowiańskie, czy południowe. Ten germański (a do tego często durny, leniwy i niewierny) model niezbyt...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dangerous__girl

Post #7 Ocena: 0

2012-09-29 15:53:18 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Nie wiem czy juz ktos to pisal, bo szczerze mowiac nie chce mi sie tego czytac. Ale biorac pod uwage mojego meza, czy jeszcze kilku znajomych, to wynosze z tego,ze oni poprostu nie widza kobiety innej narodowsci w swoim domu, zyciu. I ja juz tu mowie o powaznych zwiazkach na cale zycie. Oni moze byc i chcieli sie przespac z kims innej narodowosci. ALe w domu to tylko Polka? czemu?
1. Nie ma piekniejszych kobiet od Polek
2. Polacy sa glownie przyzwyczajeni do polskiego jedzenia(kto lepiej nie ugotuje "polskiego żarcia" jak Polka?). Faceci sa glownie przyzwyczajeni do miecha i kartofli na obiad, dajmy na to Filipinki(mam znajomego ktory jest z Filipinka) ciagle ma na obiad ryz i rybe, ona miesa nie robi nigdy. I mozna dalej wyliczac.
3. Prowadzenie domu
4. Czystosc (chodzi mi o higiene)
5. Jezyk, i tu mysle,ze jest glowna bariera, wielu naszych panow mowi znacznie gorzej od nas po angielsku. Nie mowie ze wszyscy oczywiscie.

I bys moze jest jeszcze kilka powodow. Ale wydaje mi sie, ze nasi panowie nie chca nikogo innego na zone jak Polke. Dlatego sa takie statystki a nie inne. Zastanawia mnie tylko, co nasze panie tak kusi w innych narodowosciach. Ja osobiscie nie widze obok mnie nikogo innego jak polaka.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #8 Ocena: 0

2012-09-29 17:42:08 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Troszkę zmniejszymy statystyki :
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-beds-bucks-herts-19705388

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-09-29 17:46:47 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

badfish

Post #10 Ocena: 0

2012-09-29 18:00:39 (13 lat temu)

badfish

Mężczyzna

Z nami od: 04-12-2010

Nie sprowadzajmy wszystkich Angielek do wiecznie upitych, imprezowych zwierząt bo to bardzo krzywdząca opinia. I nie sprowadzajmy wszystkich Polaków do żarłoków najbardziej ceniących u żony umiejętność zrobienia schabowego. Let's face it, bycie z Polakiem to w Anglii raczej obciach niż nobilitacja. I żadne zaklęcia tego nie zmienią. Że niby my ich nie chcemy? Bzdura. Że niby Polki najpiękniejsze na świecie? Też bzdura. Po prostu polscy faceci nie są najbardziej pożądanym w Anglii materiałem na męża i tyle.
Niebo gwiazdziste nade mna prawo moralne we mnie

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 20 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ... 18 | 19 | 20 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,