2012-08-24 16:59:42, Nie_z_tej_bajki napisał(a): To brzmi jak jakiś bombowiec, a nie helikopter .
wyprzedziłaś mnie
Przyznaj się wreszcie, że wiesz i dręczysz !
Cytat:
2012-08-24 17:08:13, karina440 napisał(a): clockwork_orang - dzieki , ale to nie to . Jak juz nie_z_tej_bajki napisala, ten (przeklety :-Y) helikopter na poczatku piosenki leci sobie przez okolo/ponad minute, jej tempo jest wolne, i jej klimat to cos wlasnie jak Led Zeppelin, The Doors, Pink Floyd, etc. A odpowiedzi wciaz brak... :-Y :-Y :-Y
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
ciesza - niestety nie Juz tyle tytulow przewinelo sie w tym watku, i ciagle to nie to.
staryznajomy - jesli rzeczywiscie wiesz, to blagam! - zdradz tajemnice, bo inaczej chyba rozwod mnie czeka ; od wczoraj (poza praca, choc nawet i w pracy, przyznajac szczerze, tez lukalam ) nic, tylko siedze w necie albo sledze pilnie MW w poszukiwaniu odpowiedzi, a moj luby dzis SAM musial sobie obiad podgrzac, bo ja taka "zajeta" . Masakra po prostu :-Y
kik1976, "one" metalica, juz bylo, jesli chodzi o "black hawk down" to tez nie to, bo chodzi o dzwiek lecacego helikoptera, a nie jego widok na poczatku teledysku. Ale i tak dzieki
W życiu jestem niewidzialnym obojętnym momentem, lecz
dla Ciebie i z Tobą, jestem szczęśliwą chwilą...