MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Fenomen plodnosci Polek w UK.

« poprzednia strona

Strona 13 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 13 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Andrzejek89

Post #1 Ocena: 0

2012-08-14 20:55:08 (13 lat temu)

Andrzejek89

Mężczyzna

Z nami od: 20-04-2012

Polki zawsze kochaly miec dzieci(co sie dzialo po wojnie samo za siebie mowi). A poza tym to ciezko jest kochac faceta - polaka tak caly czas, ktory do romantykow z rzadka sie zalicza, a z kwiatami latac mu do glowy przychodzi z czestotliwoscia bicia serca leniwca, wiec trzeba sobie zorganizowac kogos do tego kochania;)
Wszystkie mamy uwielbiaja kochac, ot caly FENOMEN!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ciesza

Post #2 Ocena: 0

2012-08-14 21:39:55 (13 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

Mam siostre, ktorej szczerze nie jestem w stanie scierpiec, marzylam o byciu jedynaczka, niestety w wieku 7 lat pozbawiono mnie tej przyjemnosci. Wiem jak to jest miec wielka rodzine, moja babcia miala 10 potomstwa, moje ciotki rozmnazaja sie na potege ( po 5 kazda). Ah to wykarmilo sie 4 to i 5 z glodu nie zginie :-Y

Czy moje dziecko pytalo dlaczego nie ma rodzenstwa?
Nie, czy ja pytalam moje dziecko czy chcialoby miec rodzenstwo?
Wielokrotnie, odpowiedz jest jednoznaczna - NIE.
Oczywiscie to nie on podejmuje decyzje :-)

Czy moje dziecko bedzie mialo dzieci?
Maksymalnie 1 i to jest odpowiedz 10 latka, ja tylko licze na to, ze znajdzie kobiete ktora bedzie chciala miec chociazby to 1, w wieku 30 lat wnuczka mi sie marzy :-]

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-08-14 23:52:25 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mala24

Post #4 Ocena: 0

2012-08-15 00:12:58 (13 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

Kobiety dzieci rodza od zawsze jakby ktos nie wiedzial:)Uczepili sie Polek bo jestesmy nie u siebie i sie wyrozniamy jak inni obcokrajowcy zreszta.Gdyby te kobiete rodzily w Pl i tam mieszkaly to tez nazwalbys to fenomenem?Nikt by nie zauwazyl.Taka kolej rzeczy.O kryminalistach w Uk tez mozna byloby powiedziec fenomen a to dlatego,ze polskie gazety i str internetowe dla Polakow w Uk wylapuja takie ciekawostki i wrzucaja na pierwsze strony bo zawsze to jakas afera.W Pl codziennie ginie ponad 15osob i jakos cisza o tym.Atu jak morderstwo to Polak na grubo az sie w oczy rzuca,wypadek tez zaznaczone ,ze POlak,czytalam pare artykulow w angielskich gazetach o nas i jakos tam az tak bardzo nie zaznaczaja ,jakiej narodowosci byl sprawca np.Po prostu kierowca.Tak wiec pojecia fenomenu nie widze.

Do góry stronyOffline

WhiteDaisy

Post #5 Ocena: 0

2012-08-15 10:53:51 (13 lat temu)

WhiteDaisy

Kobieta

Z nami od: 31-03-2012

Ja sie tylko zastanawiam, co sie stanie z tymi, ktorzy robia sobie dzieci dla benefitow. Kiedys te dzieci dorosna, wiec benefitow nie bedzie. Wiec na dluzsza skale ten biznes to po prostu do dupy jest.
Kto za­pom­ni o swoich korze­niach ten spędzi życie w cieniu ob­cych drzew.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-08-15 11:53:26 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #7 Ocena: 0

2012-08-15 19:50:07 (13 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

ja mam dwóch synów z pierwszego małżeństwa. ani jeden nie był wpadką. teraz mi się córeńka zbliża na ten świat. czy robię to dla benefitów? nie. jak moja ex była w ciąży z Michałkiem to postanowiłem tu w uk zamieszkać bo znałem życie z pl i nie miałem zamiaru zasuwać na 2 zmiany albo mijać się z nią w drzwiach. tu mogłem sobie pozwolić na normalne życie rodzinne. i tak przyszedł na świat drugi syn. czy żałuję? nie ani chwili. czy żal mi że nie mam nowego auta? trochę tak. lecz to i inne rzeczy to wyzwanie z którym chcę się zmierzyć.
zastanawiają mnie osoby które gonią za kasą, jak już wszystko będziecie mieć wszystko, ileś tam cyferek na koncie itp itd, co będzie następne? co po śmierci zrobicie z całym tym majątkiem? komu go przekażecie?

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #8 Ocena: 0

2012-08-15 20:17:05 (13 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Cytat:

2012-08-15 19:50:07, maw2be napisał(a):
ja mam dwóch synów z pierwszego małżeństwa. ani jeden nie był wpadką. teraz mi się córeńka zbliża na ten świat. czy robię to dla benefitów? nie. jak moja ex była w ciąży z Michałkiem to postanowiłem tu w uk zamieszkać bo znałem życie z pl i nie miałem zamiaru zasuwać na 2 zmiany albo mijać się z nią w drzwiach. tu mogłem sobie pozwolić na normalne życie rodzinne. i tak przyszedł na świat drugi syn. czy żałuję? nie ani chwili. czy żal mi że nie mam nowego auta? trochę tak. lecz to i inne rzeczy to wyzwanie z którym chcę się zmierzyć.
zastanawiają mnie osoby które gonią za kasą, jak już wszystko będziecie mieć wszystko, ileś tam cyferek na koncie itp itd, co będzie następne? co po śmierci zrobicie z całym tym majątkiem? komu go przekażecie?

Biednym

Do góry stronyOffline

Strona 13 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,