Str 14 z 14 |
|
---|---|
Lenusia | Post #1 Ocena: 0 2012-03-09 23:48:45 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-03-2011 Skąd: Gloucestershire |
Oj już o tym pomyślałam. Rano jedziemy do Bristolu na zakupy,ona ma we wtorek 12 urodziny i upatrzyła sobie pościel i zasłonki do pokoju. Pózniej ma trening,a to jest jej życie. W niedzielę sama z nią pójdę na miasto a męża z dwójką młodszych dzieci zostawię samych niech sobie rządzą w domu.
![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
kolezanka_szkla | Post #2 Ocena: 0 2012-03-14 09:45:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Lenusia - jak sie corka czuje? Jakies zmiany na lepsze nastapily?
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
minot102 | Post #3 Ocena: 0 2012-03-14 09:57:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2011 Skąd: Thet |
ja tez sledze temat...cos nowego?
life is good
|
Lenusia | Post #4 Ocena: 0 2012-03-15 13:58:20 (13 lat temu) |
Po moim ostatnim meilu do szkoły w końcu się wzięli za tą gówniarę. Musiał ktoś jej dać ostrzeżenie,bo jest cisza. No nie tak zupełna cisza jakbym chciała,ale dużo lepiej. W każdym razie córka uśmiecha się nawet wtedy gdy jest jej zle. Najbardziej wkurzające dla wroga jest uśmiech na twojej twarzy
![]() Po meilu chcieli ze mną rozmawiać,teraz ja powiedziałam ,że nie mam czasu. Gdy ja chciałam rozmawiać to mnie zbywali,teraz ja swoje powiedziałam co myślę o ich szkole. Poinformowałam ich również ,że zmieniam szkołę dla córki. W poniedziałek zgłosiłam do Shire Hall i złożyłam formę. Dziś już dostałam list z formą do wypisania do tej konkretnej szkoły i jeszcze dziś ją złożymy w nowej szkole wraz ze świadectwem chrztu. Teraz tamtą dziewczynę gnębią inne osoby z różnych klas,że przez nią moja córka zmienia szkołę. Ale to już nie mój problem. Niech się teraz dzieje co chce. Córka chce się przenieść,pomimo że atmosfera się poprawiła,ale nie może już patrzeć na tamtą co jej dokucza. Są jeszcze łzy,bo niechęć do szkoły pozostała. Córka czeka teraz z niecierpliwością kiedy dostanie się do nowej szkoły.Trzymajcie kciuki by nastąpiło to jak najszybciej. Mam tylko nadzieję,że tamta odpuści i da mojej córce normalnie żyć w te ostatnie chwile w starej szkole. Dziękuję za wszystkie pw ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
Lenusia | Post #5 Ocena: 0 2012-03-28 20:34:14 (13 lat temu) |
Wracam ponownie do tematu,ponieważ córka nie dostała się do szkoły do której chciała z braku miejsc i muszę napisać apelację. Mam na to 20 dni,ale chcę jak najszybciej wysłać. problem w tym,że nie wiem co mam napisać w takiej apelacji.
Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
|
|
Lenusia | Post #6 Ocena: 0 2012-12-13 13:10:35 (13 lat temu) |
Chciałam tylko napisać,że w końcu doczekaliśmy się i znalazło się miejsce w szkole,do której tak ciężko było się dostać. Początek roku 2012 rozpoczął się fatalnie za to koniec roku mamy w końcu spokój. W całym tym długim okresie oczekiwania na miejsce w nowej szkole wydarzyło się jeszcze kilka incydentów podobnych do tego,który opisałam. Nie będę się rozpisywać zbyt,ale to co przeszłyśmy z moją córką to się w głowie nie mieści. Samo to,że dwoje nastolatków targnęło się na życie w tym roku z obecnej szkoły daje dużo do myślenia. Szkoła nie przeszła nawet inspekcji Ofsed. Oby teraz już było tylko lepiej. Dziękuję wszystkim za prywatne wiadomości,za rady,za wszystkie cenne dla mnie informajce. W szczególności chciałabym podziękować Adacymru
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Lenusia 13-12-2012 13:11 ] Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
![]() |
tojaZiutka | Post #7 Ocena: +1 2012-12-13 13:24:13 (13 lat temu) |
Z nami od: 27-08-2012 Skąd: JU KEJ ;D |
TO SUPER ,ZE TAK SIĘ SKOŃCZYŁA TA OKROPNA SYTUACJA.
W ogóle dobrze,że MOŻNA LICZYĆ na ludzi ,którzy odwiedzają MW nie by komuś ,,dos..ć ,,ale pomóc i wesprzeć dobrym słowem ![]() Miłego popołudnia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Używaj daru życia. Uśmiechów dzieci, kolorów nieba, zapachu kawy, ciepłego wiatru i dzwonienia tramwajów. Ciesz się mroźną zimą i upalnym latem. Szczęście to czas. Nie zapomnij o tym
|