Str 6.8 z 18 |
|
---|---|
Libbii | Post #1 Ocena: 0 2012-02-26 00:13:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-03-2009 Skąd: Leicester |
Tak, pokazuję, bo teoretycznie nikt mnie tu nie zna. A poza tym, czy powiedziałam, że to mój jedyny?
|
Troublemaker88 | Post #2 Ocena: 0 2012-02-26 00:16:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-10-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: 2012-02-25 23:22:58, Mama-Myszy napisał(a): A teraz cala prawda o tatuazach. Robimy je "bo". Uwazam, ze nie po to by zakladac watek na MW jakie to moje nie sa piekne a Twoje do doooooooooopy. Mamy je bo chcemy, bo o czyms swiadcza, bo czegos dowodza. Moje zdanie moze roznic sie zdecydowanie od zdania innych, tych, ktorzy maja "bo cos" co niekoniecznie musi sie podobac mnie. O tatuazach sie nie dyskutuje jak i o zakladanej na nocny seks bieliznie rowniez. Masz? Bardzo dobrze? Podoba Ci sie? Rowniez brawo, ale nie pytaj o oceny... bo kazda ocena zalezy od punktu siedzenia ![]() Tatuaze sa jak stringi... na tyle osobiste. Po co sie nimi dzielic z tymi, ktorzy nie zrozumieja??? Mocno staroswiecki punkt widzenia!!!.....Tatuaz droga kolezanko to w dniu obecnym pewnego rodzaju ideologia,sposob na zycie...i nie chodzi tu o chwalenie sie etc...a o wymiane pogladow ludzi zainteresowanych tematem......po co sa organizowane konwety tattoo,po co sa fora poswiecone tatuazowi,po co jest prasa poswiecona tej formie sztuki????????..... Twoja "prawda o tatuazu" jest taka,ze nie masz zielonego pojecia co to jest tatuaz i w jaki sposob go postrzgac,oceniac,jestes jedyna osoba w tym watku ktora nie rozumie postu nr1....nikt tutaj nie prosil o osobista definicje pojecia tatuazu....nikt rowniez tego nie zabranial wiec masz do "swojego punktu widzenia" absolutne prawo ale.....po co o tym pisac,skoro to takie osobiste???........a "nie dyskutowanie" o sexi bieliznie czy stringach....a niby dlaczego nie? Nuda prosze pani nuda!!! [ Ostatnio edytowany przez: Troublemaker88 26-02-2012 11:45 ] |
czarnulka33 | Post #3 Ocena: 0 2012-02-26 00:24:10 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
![]() tu mam kwiaty i dwie litery W i N ,to sa inicjały moich dzieci ![]() ![]() robione w minione lato w Cardiff ,u naszego rodaka Roberta super gosc ![]() |
czarnulka33 | Post #4 Ocena: 0 2012-02-26 00:26:43 (13 lat temu) |
Z nami od: 11-09-2007 Skąd: newwport gwent |
Cytat: 2012-02-26 00:16:58, Troublemaker88 napisał(a): Cytat: 2012-02-25 23:22:58, Mama-Myszy napisał(a): A teraz cala prawda o tatuazach. Robimy je "bo". Uwazam, ze nie po to by zakladac watek na MW jakie to moje nie sa piekne a Twoje do doooooooooopy. Mamy je bo chcemy, bo o czyms swiadcza, bo czegos dowodza. Moje zdanie moze roznic sie zdecydowanie od zdania innych, tych, ktorzy maja "bo cos" co niekoniecznie musi sie podobac mnie. O tatuazach sie nie dyskutuje jak i o zakladanej na nocny seks bieliznie rowniez. Masz? Bardzo dobrze? Podoba Ci sie? Rowniez brawo, ale nie pytaj o oceny... bo kazda ocena zalezy od punktu siedzenia ![]() Tatuaze sa jak stringi... na tyle osobiste. Po co sie nimi dzielic z tymi, ktorzy nie zrozumieja??? Mocno staroswiecki punkt widzenia!!!.....Tatuaz droga kolezanko to w dniu obecnym to pewnego rodzaju ideologia,sposob na zycie...i nie chodzi tu o chwalenie sie etc...a o wymiane pogladow ludzi zainteresowanych tematem......po co sa organizowane konwety tattoo,po co sa fora poswiecone tatuazowi,po co jest prasa poswiecona tej formie sztuki????????..... Twoja "prawda o tatuazu" jest taka,ze nie masz zielonego pojecia co to jest tatuaz i w jaki sposob go postrzgac,oceniac,jestes jedyna osoba w tym watku ktora nie rozumie postu nr1....nikt tutaj nie prosil o osobista definicje pojecia tatuazu....nikt rowniez tego nie zabranial wiec masz do "swojego punktu widzenia" absolutne prawo ale.....po co o tym pisac,skoro to takie osobiste???........a "nie dyskutowanie" o sexi bieliznie czy stringach....a niby dlaczego nie? Nuda prosze pani nuda!!! [ Ostatnio edytowany przez: <i>Troublemaker88</i> 26-02-2012 00:18 ] i wszystko jasne cała prawda popieram ![]() |
Troublemaker88 | Post #5 Ocena: 0 2012-02-26 00:30:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-10-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: 2012-02-25 23:56:14, desperado67 napisał(a): Gdzieś kiedyś czytałem coś jakiegoś psychologa, który stwierdził iż ludzie robiący tatoo i inne tego typy rzeczy poprostu nie są w stanie niczym innym zaimponować, a barzdo chcą imponować i być cool . Znam bardzu wielu ludzi, którszy są wykształceni i nikt nie ma tatuaży. Więc myśle że to domena raczej cheap class, bo mi się zawsze kojarzy z kryminalistami.Co jest w tym pięknego że kaleczy się własne ciało, dla mnie jest to dowód że tacy ludzie mają bardzo niskie mniemanie o samym sobie dlatego robią z siebie"crime picasso" Nie zazdroszcze punktu widzenia.....szanuje twoje zdanie mimo tego,ze nie znasz mnie osobiscie jak i wielu innych ludzi ktorzy maja tatuaz i mimo to obrazasz nas na forum....bez najmniejszego powodu!!! .....Andrzej Samson tez byl znanym psychologiem!!!!!!!! |
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2012-02-26 00:37:39 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: .....Andrzej Samson tez byl znanym psychologiem!!!!!!!! a okazal sie byc bodaj pedofilem...? Poprawcie jesli sie myle. A co do tatuazy to swoj zdanie na ten temat juz tutaj gdzies wyrazilem ale powtorze: rysunki sa ladne, porcja bolu do zniesienia tez godna podziwu jednak nie chcialbym podziwiac tych arcydziel na skorze majacej np. siedemdziesiat lat. Co napisalem zyczac stu lat kazdemu dziarganemu badz nie. |
Libbii | Post #7 Ocena: 0 2012-02-26 00:39:32 (13 lat temu) |
Z nami od: 17-03-2009 Skąd: Leicester |
I właśnie dlatego w wieku 70 lat ja swoje mogę ukryć pod ubrankiem
![]() |
staryznajomy | Post #8 Ocena: 0 2012-02-26 00:41:40 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2012-02-26 00:37:39, andyopole napisał(a): Cytat: .....Andrzej Samson tez byl znanym psychologiem!!!!!!!! a okazal sie byc bodaj pedofilem...? Poprawcie jesli sie myle. A co do tatuazy to swoj zdanie na ten temat juz tutaj gdzies wyrazilem ale powtorze: rysunki sa ladne, porcja bolu do zniesienia tez godna podziwu jednak nie chcialbym podziwiac tych arcydziel na skorze majacej np. siedemdziesiat lat. Co napisalem zyczac stu lat kazdemu dziarganemu badz nie. mody się zmieniają. przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
betty82 | Post #9 Ocena: 0 2012-02-26 07:42:36 (13 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2011 Skąd: wigan |
Cytat: 2012-02-25 23:12:22, Libbii napisał(a): Tattoo a to mój - robiony w Krk, w Rock'n'Ink przez Tomasza. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Libbii</i> 25-02-2012 23:13 ] ale cudo.piekne.takie cos mi sie marzy ![]() |
MerryPoppins | Post #10 Ocena: 0 2012-02-26 07:54:09 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
Cytat: 2012-02-26 00:37:39, andyopole napisał(a): Cytat: .....Andrzej Samson tez byl znanym psychologiem!!!!!!!! a okazal sie byc bodaj pedofilem...? Poprawcie jesli sie myle. A co do tatuazy to swoj zdanie na ten temat juz tutaj gdzies wyrazilem ale powtorze: rysunki sa ladne, porcja bolu do zniesienia tez godna podziwu jednak nie chcialbym podziwiac tych arcydziel na skorze majacej np. siedemdziesiat lat. Co napisalem zyczac stu lat kazdemu dziarganemu badz nie. i dlatego mimo ze mi sie podoba nie zrobie , pod szkołe przychodzi kobieta która ma około 60 i jej tetuaż rozciagnął sie z wiekiem, o h y d a, wyblagniety , rozciagniety i jednoczesnie zmarszczony a fuj Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|