Str 4 z 4 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2012-12-17 17:00:58 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
jedrek | Post #2 Ocena: 0 2012-12-17 19:14:27 (13 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 Skąd: London |
Lublin tez nie ma systemu ILS, coprawda w Swidniku nie ma tyle mgiel co w Modlinie ale moze byc rownie ciekawie.
Prognoza pogody na ten tydzien...MGLY ![]() Ciekawe gdzie beda przekierowywac? W-wa? Rzeszow? Krakow? |
the_sinster | Post #3 Ocena: 0 2012-12-17 22:13:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-08-2012 Skąd: sin city |
Cytat: 2012-08-23 09:51:54, Richmond napisał(a): Jak bede w Wawie, to dowiem sie ile kosztuje taxi z Bialoleki. Pazdzierniku za taxi spod Dworca Centralnego zaplacilem 200 PLN. To byla niedziela - jeden z argumentow taksiarza zreszta. Licznikowo wychodzilo 250. Nie wiem jak teraz, jednak wtedy to byl jeden wielki rozp **** Nikt nic nie wiedzial. Wiecej ja wiedzialem niz inni, jednak to inni powinni informacji udzielac. Od tamtej pory, mowie ze lecialem z Modlina dwa razy: pierwszy i ostatni. Nie planuje rowniez lotow do Modlina. Wole juz doplacic te pare funtow i LOTem na Okeciu wyladowac, przynajmniej transport na Warszawe Centralna jest sensowny. Modlin, to najgorsza opcja, wrrrr. Na szczescie LUZ dzisiaj otworzyli : D My name is Troll. Just Troll. ; )
|
the_sinster | Post #4 Ocena: 0 2012-12-17 22:32:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 18-08-2012 Skąd: sin city |
Cytat: 2012-12-17 19:14:27, jedrek napisał(a): Lublin tez nie ma systemu ILS, coprawda w Swidniku nie ma tyle mgiel co w Modlinie ale moze byc rownie ciekawie. Prognoza pogody na ten tydzien...MGLY ![]() Ciekawe gdzie beda przekierowywac? W-wa? Rzeszow? Krakow? W Swidniku mgly nie sa czeste - wiem slaby argument, jednak ... To wlasnie z powodu ilosci dni nielotnych wojsko sie z Modlina wycofalo. Wiec nie da sie porownac tych dwoch lokalizacji. Mozna to porownac do: jak sa "ciezkie" mgly w tej czesci kraju, to mozliwe, ze w Swidniku bedzie. W przeciwienstwie do Modlina. No i, nie porownojmy oczekiwan. Modlin to lotnisko _warszawskie_, chcace wyssac lowcost'ow z Szopena. Swidnik takich aspiracji nie ma. Jesli juz to konkuruje z innymi na scianie poludniowo-wschodniej. My name is Troll. Just Troll. ; )
|
grekan | Post #5 Ocena: 0 2012-12-18 01:55:03 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2008 Skąd: Londyn Croydon |
Lecialem w listopadzie /13-15.11/ z Luton do Modlina, planowo i bez problemow. Autobusy z lotniska co ok. pol godziny jezdza do dworca centralnego w W-wie/32zl, godzina jazdy, komfortowo/. Mozna taniej pociagiem, chyba 12zl.
|
|
|
Richmond | Post #6 Ocena: 0 2012-12-18 08:08:44 (13 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ja tam nie skusilam sie na Modlin, a teraz juz nie mam potrzeby latac do Wawy.
Carpe diem.
|
beata76 | Post #7 Ocena: 0 2012-12-18 08:46:38 (13 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Dla zainteresowanych
Ważna informacja dla pasażerów podróżujących z/do Warszawy Z powodu licznych zakłóceń operacyjnych na lotnisku w Modlinie (WMI) Wizz Air największa niskokosztowa linia w Europie Centralnej i Wschodniej zdecydowała o przeniesieniu wszystkich lotów w okresie Świątecznym (od północy 17 grudnia do 6 stycznia) na lotnisko Chopina (WAW). Zmiana lotniska zapewni niezakłóconą podróż dla naszych 55 000 pasażerów w okresie Świątecznym, którzy w przeciwnym razie narażeni by byli na odwołania i zakłócenia lotów spowodowane brakiem systemu ILS na lotnisku w Modlinie. Ważna informacja dla pasażerów: Jeżeli dokonali już Państwo odprawy online, zaznaczamy że wydrukowana karta pokładowa jest nieważna! Prosimy o dokonanie odprawy online jeszcze raz. Odprawa na lotnisku będzie zwolniona od opłat, ale może wiązać się ze znacznym czasem spędzonym w kolejce do odprawy. Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|