A obecne WC powoli zamienia sie w przyszle WC - Centrum Biurowe

New 7" Inch Black Leather Look Case + USB Keyboard With Free Stylus & Stand Feature
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
Str 3 z 3 |
|
---|---|
marcinb | Post #1 Ocena: 0 2011-12-29 17:25:04 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
WC Tablet ciag dalszy - dziecie dostalo wlasnie etui na tablecik z wbudowana klawiatura (cale 8.06 GBP). Dziecie przeszczesliwe bo ma teraz laptopa takiego jak rodzice. Dziecie umie pisac wiec teraz bedzie pisac mejle do rodzicow i wiadomosci na Skype'ie.
A obecne WC powoli zamienia sie w przyszle WC - Centrum Biurowe ![]() ![]() New 7" Inch Black Leather Look Case + USB Keyboard With Free Stylus & Stand Feature Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Post #2 Ocena: 0 2011-12-29 17:41:24 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Samurajka | Post #3 Ocena: 0 2012-01-03 22:38:54 (14 lat temu) |
Z nami od: 14-08-2010 Skąd: Marden |
Z cala pewnoscia NIE kupowac jednej z tych rzeczy
Nadzieja, to matka tych, którzy nie boją się rzucać myśli w daleką przyszłość.
![]() |
madagaskar3 | Post #4 Ocena: 0 2012-01-04 00:17:06 (14 lat temu) |
Z nami od: 01-02-2009 Skąd: berkshire |
To ja po obserwacji dodam prezent kupiony dla mojego5-latka,czyli LEAP PAD EXPLORER jakis idiota wymyslil to na baterie,ktore po 2.dniach trzeba zmieniac. Kupa forsy. Poza tym nie mozna sciagnac aplikacji z notebooka bo ma za maly skreen a strona internetowa do dupy. Nie mam innego komputera oprucz mini Hp i tableta samsunga wiec pamietacie moje posty o pomoc. Musialam wynajac kogos z wiekszym
![]() Nie polecam tego gowna na baterie,szkoda pieniedzy. [url=][img][/img][/url]
|