Dobrze juz zaznajomilismy sie z tym kto i pod jakimi usprawiedliwieniami to robi, i setna wypowiedz nie spowoduje wzrostu poparcia.
Str 10 z 13 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2011-12-13 18:02:49 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Proponuje wszystkim zwolennikom nielegalnych praktyk zwolnienie z tonu. Sam fakt napisania ze nie propaguje sie uzywania narkotykow, nie czyni niewinnymi natloku wypowiedzi o wyzszosci tego nawyku na innymi (legalnymi).
Dobrze juz zaznajomilismy sie z tym kto i pod jakimi usprawiedliwieniami to robi, i setna wypowiedz nie spowoduje wzrostu poparcia.
Ada
|
Post #2 Ocena: 0 2011-12-13 20:06:19 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krippo | Post #3 Ocena: 0 2011-12-13 20:19:22 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-08-2011 Skąd: Salford |
Cytat: 2011-12-13 20:06:19, grubasson napisał(a): Cytat: 2011-12-13 11:25:59, anekka1 napisał(a): Wydaje mi sie ze tutaj zazdrosc przemawia albo wskazujesz palcem kto ma prawo byc lepszy a kto gorszy, nie musisz mnie generalizowac od razu ze jestem gorsza od ciebie bo mam mieszkanie z councila, hallo oprzytomniej czlowieku. To forum dotyczy porad i pomocy, dialogu a nie generalizowania ludzi na lepszych czy gorszych osoadzajac ich na podstawie miejsca zamieszkania ![]() Zazdrość!!! ![]() ![]() Tyś się chyba z baranem na rozumy pozamieniała!! Mieszkałem na Mostonie miedzy socjalami, wytrwałem do pierwszego włamania. Od tamtej pory mówię, nie dziękuje, wolę więcej płacić za mieszkanie, sranie itp., aby nie musieć użerać się z humanoidami z socjali. A już kompletnie nie wyobrażam sobie sytuacji żeby mój dzieciak chodził z dzieciakami socjali do szkoły i nabierał ich nawyków. Ja czesto przechodze kolo blokow gdzie mieszkaja councilowcy i naprawde tez wole zaplacic troche kasy wiecej i miec spokoj. Imprezy 24 h na dobe itp bydlo (oczywiscie nie wszyscy). Jesli komus to nie przeszkadza to dobrze dla niego, ale niestety na swiecie jest tak ze dostaje sie to za co sie placi ![]() [ Ostatnio edytowany przez: krippo 13-12-2011 20:20 ] |
mamcia1 | Post #4 Ocena: 0 2011-12-13 20:31:45 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-08-2009 Skąd: birmingham |
Wspolczuje problemu bo jak sama napisalas nie zlapiesz smrodu w sloik-logiczne.Dziwi mnie tez pomysl urzednika z tym aby dzwonic a on przyjedzie juz go widze jak stoi i obwachuje mieszkanie co za kretynizm. My mielismy problem z rodzina nad nami bo glosni byli przez cale nocki a ich maluchy to chyba wogole nie spaly albo na zmiany. Zalatwilismy to wysylajac listy do burmistrza z naszym problemem bo urzad nic a nic nie robi wazne ,ze im kasa co miesiac wplywala. Dostali wypowiedzenie i na dzis mam nowich i jest cisza a tez maja dziecko. Trwalo to dwa lata. Tyle czasu i nerwow. Na dzien dzisiejszy mysle ,ze glupota bylo uzerac sie tak dluga z urzedem i tyle nerwow tracic. Wiem ,ze podzialal argument ,ze czujemy sie dyskryminowani bo nas dwa lata zbywaja.Zastanow sie czy warto zaczynac bitwe.
|
Post #5 Ocena: 0 2011-12-13 20:35:27 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
krippo | Post #6 Ocena: 0 2011-12-13 22:45:40 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-08-2011 Skąd: Salford |
Cytat: 2011-12-13 20:35:27, ie2ox4 napisał(a): Cytat: 2011-12-13 20:19:22, krippo napisał(a): (...)Ja czesto przechodze kolo blokow gdzie mieszkaja councilowcy i naprawde tez wole zaplacic troche kasy wiecej i miec spokoj. Imprezy 24 h na dobe itp bydlo (oczywiscie nie wszyscy). Jesli komus to nie przeszkadza to dobrze dla niego, ale niestety na swiecie jest tak ze dostaje sie to za co sie placi ![]() Chodzi mi o to ze ludzie w councilu robia bydlo i rozrabiaja (oczywiscie niektorzy) u mnie spokoj nie narzekam ![]() [ Ostatnio edytowany przez: krippo 13-12-2011 22:46 ] |
agarudii | Post #7 Ocena: 0 2011-12-13 22:50:45 (13 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
ja tez nie narzekam, zawsze jak obok councilu przechodze to spokoj i cisza. wszyscy za biurkami siedza i pracuja
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
Post #8 Ocena: 0 2011-12-13 22:51:09 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
znowu-ciupek | Post #9 Ocena: 0 2011-12-13 23:10:11 (13 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-02-2010 Skąd: hove |
Cytat: 2011-12-13 18:02:49, Adacymru napisał(a): Proponuje wszystkim zwolennikom nielegalnych praktyk zwolnienie z tonu. Sam fakt napisania ze nie propaguje sie uzywania narkotykow, nie czyni niewinnymi natloku wypowiedzi o wyzszosci tego nawyku na innymi (legalnymi). Opacznie się zrozumieliśmy... Nie propaguję tego procederu póki jest nielegalny (czyli juz niedługo).Chciałem tylko uzmysłowić co poniektórym że są takim samym wrzodem na 4 literach dla innych którym przeszkadza to że ktoś pali papierosy i truje ich tym nie mniej.Niektórym pieści się same zaciskają na widok wszelakich żuli którzy uważaja że to ich sprawa bo lubia sobie wychlać i zachowywać się po tym jak bydło. W PL niebawem to co ja preferuję będzie legalne tak samo jak wóda i fajki.W UK niby to jest nielegalne ale jak sami widzicie policja i council ma inne sprawy na głowie niż śledzić czym kto się lubi wyluzować. Niejednokrotnie spożywałem toto na świeżym powietrzu po pracy.Policja przechodziła i nawet im do głowy nie przyszło żeby nas za to kryminalizować. Nie wierzę że nie wyczuli.Po prostu mają to gdzieś.Bardziej patrzą złapać jakiegoś grubasa z pięcioma uncjami niż szarpać się z dwoma łebkami którzy postanowili sie po pracy wyluzować |
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2011-12-14 00:00:06 (13 lat temu) |
Konto usunięte |
Mozesz sie ktoregos dnia zdziwic, jak zareaguja, ale moze zapalenie za rachunek 70 funtow tobie nie przeszkadza.
Jakkolwiek papierosy sa szkodliwe dla zdrowia. to jeszcze nie spotkalam sie ze sprawa, gdzie nalog tytoniowy nawet dlugoletni bylby przyczyna przestepstw takich jak pobicia, czy nawet morderstwa. Codziennie jednak naduzycia alkoholu i narkotykow (w tym rowniez cannabis) sa w tle spraw pojawiajacych sie w sadach. Nie bede sie nawet rozpisywac o problemach psychicznych, szczegolnie mlodych mezczyzn rozkoszujacych sie tym "smakolykiem". Czyli nie takie nieszkodliwe zupelnie....
Ada
|