MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Marihuana i sasiedzi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 12 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Alter_Ego

Post #1 Ocena: 0

2011-12-14 01:40:40 (13 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Cytat:

2011-12-13 18:02:49, Adacymru napisał(a):
Proponuje wszystkim zwolennikom nielegalnych praktyk zwolnienie z tonu.

Chcialem cos napisac...

...ale mi sie odechcialo. :-[

Cytat:

2011-12-14 00:45:05, znowu-ciupek napisał(a):
Tak na koniec dodam tylko że w swiecie poprawności politycznej nie przystoi być człowiekiem zamkniętym na poglądy innych....

Zmartwiles mnie nie na zarty,bo ja ze swoim "zamknieciem" zostalem sklasyfikowany jako niepoprawny politycznie, a przeciez jestem poprawny przypominajac anglikom dla czego tem kraj jest taki kolorowy od parudziesieciu lat, nie zapominajac oczywiscie wspomniec ze to chyba megalomansko-rozbujnicze zapedy UK doprowadzily do tego a nie Polska imigracja.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-12-14 09:06:58 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2011-12-14 09:31:23 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

ie2ox4, z zapachami to jest tak że jak go jest za dużo to każdy nawet zapach pieczonego ciasta z czasem staje się upierdliwy, jako nastolatek terminowałem w ciastkarni przez kilka miesięcy, na początku byłem zachwycony, tak wszytko pachniało, nawet sądziłem że chyba wybiorę ten zawód, po kilku miesiącach miałem dość tego smrodu i zrozumiałem co mieli na myśli czeladnicy twierdząc że im śmierdzi piekarnią :>
Nawet jeden wychodząc z pracy perfumował sobie włosy :))

A co do dymu, w sumie to dla mnie bardziej przyjemny jest zapach trawki, niż tytoniu, tego praktycznie nie znoszę, a gdy pachnie trawka to jakoś tak sam nos ciągnie "aromat"
Choć nie palę.

Chyba już gdzieś pisałem wielokrotnie, że faktycznie zioło ma niesamowicie intensywny zapach, który niesamowicie przenika i bardzo daleko go czuć.

Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi jarał całymi dniami czy wieczorami pod oknem.
Zapach jest tak intensywny że czuje się go jadąc nawet motocyklem czy rowerem, gdy ktoś pali w samochodzie!
I wcale nie musi mieć otwartych okien.

Czasami nawet czuć gdy jadę samochodem za takim delikwentem.

Niestety w niektórych dzielnicach Londynu ten zapach jest bardziej powszechny niż zapach spalin.

Przed tym nie uszczelnisz mieszkania, zwłaszcza gdy jest to "tekturowe gipsowe" albo budownictwo z 4 desek i karpetu.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

anekka1

Post #4 Ocena: 0

2012-03-20 03:19:23 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Z nami od: 26-11-2011

Dziekuje wszystkim, a szczegolnie tym zyczliwym za odpowiedzi, za pocieszenie za to ze umieli sie postawic w mojej sytuacji.
krakn napisal wszystko bardzo trafnie, smrod przenika i dlugo smierdzi,a i co prawda to prawda im dluzej jest czlowiek od niego zalezny ty okropniej smierdzi. Kiedys "zapach trawki" mi pachnial, teraz smierdzi na odleglosc. TYm nie powaznym ludzia podziekuje czas.
Council pomogl i nie pomog a raczej oficer dal ciala. Byl u nich na rozmowie i sasiadka powiedziala ze ona tez czasami czuje ten "zapach", na tym sprawa stanela. Sasiad przynajmniej przesal palic w salonie , lazience i sypialni. Pali po katach w schowkach, ale to i tak choc w mniejszym stopniu robi swoje:(. M Lepsze wiesci to takie ze maz awansowal i mozna pomyslec o wynajmie mieszkania, ale chyba za nim to zrobimy..to zabawimy sie w sledczych jak kolwiek to brzmi:):):) POzdrawiam was serdecznie i zycze samych udanych spraw:)

Do góry stronyOffline

anekka1

Post #5 Ocena: 0

2012-03-20 03:25:29 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Z nami od: 26-11-2011

user105

W sumie rzeczy to wiele zrobilismy w tym mieszkaniu, wyremontowalismy, na podloge poszel pazdziesz, guma do wytlumienia i gruba wykladzina, nie patrzylismy zbytnio w koszta bo myslelismy ze to bedzie mieszkanie na dluzej niestety, coz... nie myslimy w ten sposob ze nie nasze to nie trzeba dbac... a przy okazji i placic tez trzeba. Pozdrawiam serdecznie

[ Ostatnio edytowany przez: anekka1 20-03-2012 03:27 ]

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #6 Ocena: 0

2016-08-17 09:47:27 (9 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

odgrzebie troche temat...
otrz od jakiegos czasu mam sasiadow, maja dzieci...ale jak sie okazuje to alfons i do tego pali maryche czy inne ziolo, wali ze przy otwartym oknie nie mozna usiedziec....do tego zrobili w kolo bajzel, ze na tyle lat jak tu mieszkam, jeszcze takiego nie bylo... widzialam ich landlora, tez ma z nimi problem, chyba nie daja sie wykurzyc..
myslalm o policji, ale chyba raczej malo wskuraja, a ci moga sie domyslic i beda mi niszczyc co popadnie, albo bede miala regularne wjazdy do domu...*DONT_KNOW*
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2016-08-17 10:23:16 (9 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Policja nie reaguje bo to tutaj normalne i maja to w doopie a zgloszenie przyjmuja tylko dlatego ze musza tak jak krakan napisal ze lepszy zapach gandzi od fajek za to nikt nie donosi na palaczy papierosow

Ktos napisal na poczatku tego postu zeby nie zglaszac ze pala tylko ze diluja idac tym tokiem myslenia moze warto powiedziec ze sa pedofilami efekt pedzie lepszy

Ja nie jaram fajek ani gandzi ale uwazam ze jesli ktos nie lubi tego zapachu to lepiej bedzie mu sie zylo w pl bo pod/$&*lanie sasiadow odniesie lepszy skutek ciekawe czy mieszkajac w holandii tez interweniowaliby na policji rece opadaja

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 17-08-2016 10:25 ]

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #8 Ocena: 0

2016-08-17 10:39:43 (9 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

Daruj sobie uwagi typu przeprowadzka do pl...
Dlatego nie mieszkam w holandii..nawet tam nie kazdy jara...

Nie interesuje mnie to co tobia sasiedzi poki to nie ma wplywu na mnie czy moje dzieci...
I nie rozumiem tej obawy przed policja...

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 17-08-2016 11:29 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2016-08-17 13:56:58 (9 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja osobiscie niechcialabym mieszkac kolo kogos kto pali trawke, czy jakis inny smorod idzie z jego domu i zrobilabym wszystko aby tego uniknac, wlacznie ze zgoszeniem na policje.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

predatorstopa

Post #10 Ocena: 0

2016-08-17 21:25:44 (9 lat temu)

predatorstopa

Kobieta

Z nami od: 05-03-2013

Zglos do Social Services ze pala ziolo a tam sa dzieci

Do góry stronyOffline

Strona 12 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,