MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Marihuana i sasiedzi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

Str 2 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-11-26 09:43:58 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-11-26 09:50:14 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anekka1

Post #3 Ocena: 0

2011-11-26 10:42:02 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Z nami od: 26-11-2011

Dzieki wielkie za podpowiedz, fakt maz juz tez nie ma sily a nie bedzie tez co dzien do nich chodzil bo nikomu to na zdrowie nie wyjdzie. Szkoda mi dziecka bo fakt zaczela sie wybudzac, czesto placze.. mysle ze na nia to ma tez wplyw.

Do góry stronyOffline

anekka1

Post #4 Ocena: 0

2011-11-26 10:43:28 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

sniper00 rozbawila mnie twoja wypowiedz, ale fakt po woli tak bedzie:)

Do góry stronyOffline

Alter_Ego

Post #5 Ocena: 0

2011-11-26 11:58:56 (13 lat temu)

Alter_Ego

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 14-04-2010

Mam pytanie odnosnie tego smrodu, czy jest to okresowy smrod, np o okreslonych porach dnia lub nocy?
Mieszkalem z gosciem sporo jarajacym i jakos nie bylo problemu ze smrodem w mieszkaniu. dopiero jak chlopaki zrobili sesje w 2-3 to czuc bylo w przedpokoju. Dla tego dziwi mnie ze zapach az tak sie roznosi i wywoluje bol i zawroty glowy.
Naszla mnie mysl ze gosc moze miec namiot hodowlany i czasem do niego zaglada jesli nie ma zautomatyzowanej hodowli. wtedy smrod jest mega, to samo przy suszeniu ziola. a jak wiadomo z farmerem sie nie zadziera dla wlasnego spokoju bo gdyby jakims cudem okazalo sie ze gosc jest zawodowym farmerem to proponowalbym zapomniec o smrodzie dla wlasnego spokoju. pomysl co moglby zrobic sasiad jakby go powineli za donos sasiadow.

Pozostaje zaprzyjaznic sie z sasiadami, nic tak nie laczy ludzi jak wspolne zainteresowania ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 26-11-2011 12:04 ]

"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec

Do góry stronyOffline

anekka1

Post #6 Ocena: 0

2011-11-26 12:10:06 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Hej smrod jest o roznych porach chyba zalezy kiedy koles zapoda jaransko, palic musi sporo bo na prawde jest nie ciekawie, nie chodzi o zapach jaranska tylko to faktycznie wyglada jak by palily z trzy osoby ale on jest sam z dziewczyna. Maja moze po dwadziescia dwadziescia dwa lata. Nie mam nic do ich palenia niech robia co chca nawet niech zyly sobie tna( przepraszam za bezposredniosc) tylko niech jara na dworzu. Nie jest dilerem nie ma zbyt wielu ludzi u nich w domu. Przykro mi ze tak jest, czlowiek paci czynsz taki jak inni i ma za to takie cos. Pali przewaznie w nocy od godziny 9 do okolo 2 giej. Zaza sie mu i wczesniej ale rzadko. Czytalam na innych forach ze czasami council zalatwia takie sprawy, ale facet ktory u nas byl.... raczej nie wykazywal inicajatywy, ani zbytniej chceci pomocy. Myslimy nad zmiana mieszkania, ale z drugiej strony nie chcemy dac sie traktowac jak cos gorszego.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2011-11-26 12:19:50 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-11-26 12:10:06, anekka1 napisał(a):
facet ktory u nas byl.... raczej nie wykazywal inicajatywy, ani zbytniej chceci pomocy. Myslimy nad zmiana mieszkania, ale z drugiej strony nie chcemy dac sie traktowac jak cos gorszego.

moze nie wykazywal, bo nie byliscie pierwszymi skarzacymi i wiedzial, ze niewiele to da... a moze sam pali? 8-)

w jakim sensie jestescie traktowani jako cos gorszego? cos!
widocznie sami sie tak traktujecie i stad to poczucie bycia gorszym... a, moze to dyskryminacja - w koncu jestescie polakami a w Pl sie nie pali ;-)

Do góry stronyOffline

anekka1

Post #8 Ocena: 0

2011-11-26 12:30:53 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Nie czuje sie jako cos gorszego ale nie powiesz mi ze nie spotkalas sie clockwork_orang w Anglii z innym czasem traktowaniem bo nie uwierze, ale nie o to tutaj chodzi bardziej jestem sklonna uwierzyc ze moja porzedniczka matka z dziecmi sie z tego powodu wyprowadzila:(. Myslalam juz o tym.:) Idziemy dzisiaj z mezem na policje po porade. Wczesniej zanim nawiedzil nas pan z councila zadzwonilam do nich i pani ktora mnie wysluchala powiedziala ze to musi byc z raportowane na policje bo jest to nie legalne, a pani na dole moga zabrac wszystkie zasilki ze wzgledu na to ze mieszka z partnerem a nie jak to jest w dokumentach jako samotna matka, ale jak juz pisalam nie chodzi nam o to zeby jej dzieci zabrali czy cos takiego, ale o to jak zalatwic sprawe zeby byl wilk syty i owca cala?

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-11-26 12:42:05 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #10 Ocena: 0

2011-11-26 12:43:25 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Cytat:

2011-11-26 11:58:56, Alter_Ego napisał(a):
Mam pytanie odnosnie tego smrodu, czy jest to okresowy smrod, np o okreslonych porach dnia lub nocy?
Mieszkalem z gosciem sporo jarajacym i jakos nie bylo problemu ze smrodem w mieszkaniu. dopiero jak chlopaki zrobili sesje w 2-3 to czuc bylo w przedpokoju. Dla tego dziwi mnie ze zapach az tak sie roznosi i wywoluje bol i zawroty glowy.
Naszla mnie mysl ze gosc moze miec namiot hodowlany i czasem do niego zaglada jesli nie ma zautomatyzowanej hodowli. wtedy smrod jest mega, to samo przy suszeniu ziola. a jak wiadomo z farmerem sie nie zadziera dla wlasnego spokoju bo gdyby jakims cudem okazalo sie ze gosc jest zawodowym farmerem to proponowalbym zapomniec o smrodzie dla wlasnego spokoju. pomysl co moglby zrobic sasiad jakby go powineli za donos sasiadow.

Pozostaje zaprzyjaznic sie z sasiadami, nic tak nie laczy ludzi jak wspolne zainteresowania ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Alter_Ego</i> 26-11-2011 12:04 ]

Dobrze gada...
Wtykanie nosa między drzwi a futrynę rzadko kończy się happy endem.
Zazwyczaj najbardziej śmierdzi(i przeszkadza) cudze.Jak komuś strasznie przeszkadza smród marychy to zawsze może się przeprowadzić do innego councilowskiego mieszkania między alkoholików.Tam dopiero jest karuzela.Pachnieć to tam tez nie pachnie,śpiewy,tańce,rozpierducha.
Rozrywka gwarantowana na okrągło...
Na sąsiadów na bank nie pomoże donoszenie na nich.
Albo się z nimi jakloś dogadać albo się przeprowadzić.

My gdziebyśmy się nie rzeprowadzili to wszyscy oczy wytrzeszczaja bo tam element i kryminał...Jakoś (nie licząc Polski)nie mogę doszukać się zatargów jakimkolwiek sąsiadem.
Była co prawda jedna akcja (było podejrzenie że mieszka na naszej ulicy pedofil).Gość całymi dniami siedział na lipie ( w oknie) i obserwował dzieciaki.Donosy jakieś do szkół pisał z bredniami że niby 14stoletnia córka sąsiadki tańczy na rurze i inne takie pierdoły porobionego starucha.Wystarczyło pokrecić się trochę pod jego oknami i bezczelnie (niby do siebie) wymskło sie parę razy że niech ten zbokol do moich dzieci się przyssa...
Skończyło się tak szybko jak się zaczęło.Facetowi pewnie się w domu nudzi a dziewczyny poniosła fantazja...
Ogólnie sielanka,sąsiad sąsiadowi biegnie z pomocą.Jak komuś auto nie chce zapalić to zaraz zbiega sie Brygada RR i szukiaja rozwiązania.Mamy takie niepisane prawa że nie stajemy sobie na miejscach parkingowych.Jeżeli zająłem sąsiadowi jego miejsce a słyszę że przyjechał to biore dupsko na dół i mu je zwalniam.Tylko obcy psują ten schemat.

Ta sąsiadka co ją mamy za ścianą to ponoć najbardziej wścibska baba na świecie.Nikt jej nie lubi.Fakt lubi wiedzieć wszystko ale nie lata z tym po bazarze jak to baby w Pl mają w zwyczaju.Ten facet pod nami też ponoć gbur nie z tej ziemi,odludek przez 3 lata jak tu mieszkamy nie przekroczył granicy drzwi wyjściowych i swojego ogródka.Jak sie wprowadzaliśmy to włascicielka mieszkania przestrzegała nas przed nim że upierdliwy.Ponoć nasi poprzednicy z jednym małym dzieckiem wyprowadzali się stąd biegiem bo sąsiedzi nie dawali im żyć że dziecko płacze...Zastanawiam się co nagle stało się z sąsiedzką cierpliwością że jakoś daja radę wytrzymać z nami?Czwórka to więcej niż jedno małe.Wiecznie się kłócą,krzyczą tupią a sąsiedzi im "dzień dobry" odpowiadają nam zresztą też.

Jeszcze taka akcja mi się przypomniała...Po walce Haye vs Kliczko wracałem z pubu krokiem łyżwowym ze śpiewem na ustach;-).Środek nocy a ja na całe gardło KLICZKO,KLICZKO....
Wszyscy słyszeli ale nikomu to nie przeszkadzało.Wszyscy nawet wiedzieli kto to (rozmawialiśmy o tej walce w dzień),nikt nie dzwonił na policje,nikt nie wyskoczył z pretensjami.Tylko sąsiad podśmiewał się ze dwa dni.

Parę razy sąsiedzi dobijali sie do drzwi albo wołali przez okno bo samochód zostawiłem otwarty na noc.Teraz już przywykli że go wogóle nie zamykam.

Na koniec....Szanuj sąsiada swego,zawsze możesz mieć gorszego

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,