MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Marihuana i sasiedzi

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anekka1

Post #1 Ocena: 0

2011-11-26 05:07:12 (13 lat temu)

anekka1

Kobieta

Z nami od: 26-11-2011

Witam serdecznie i bardzo przepraszam jezeli pisze w zlym miejscu albo robie cos nie tak, jestem nowa na forum acz kol wiek czytam je dosyc czesto. Mam problem i to bardzo trudny do rozwiazania, jest po srod was wiele madrych osob jak i ludzi z pewnymi doswiadczeniami. bardzo was prosze o pomoc i wybaczcie gramatyke.
Od miesiaca mieszkam jak dobrze sadze na councilowskim osiedlu, mieszkanie flat przydzielili nam w ostatniej chwili kiedy mielismy sie przeprowadzic na dom wiec skorzystalismy z mezem z ich propozycji. Mieszkanie ladne do remontu, w otoczeniu innych domow i blokow w cichym i zadbanym miejscu!
Tylko mieszkamy tutaj juz od miesiaca pod nami sasiedzi, ktorzy pala trawke, smrod nie z tej ziemi, bol gowy i zawroty. Nie wiem ile oni pala, para ktora tam mieszka to mlodzi anglicy. Ona wysoko w ciazy, on szczun i dwuletnie chyba dziecko. Nie pomagaly wizyty u nich a ni tlumaczenie ze mamy malutkie dziecko, traktowali nas jak idiotow twierdzac ze to nie u nich ( u nich). Pomagalo a i owszem na jakies dwa dni. Zglosilismy do counicila, przyszedl pan i miedzy wierszami powiedzial ze oni moze tak robia bo my jestesmy polakami? Na szczescie rozmowa jest nagrana i moze sie kiedys przydac. Powiedziasl ze policja moze sie nie zainteresowac chyba ze chlopak diluje, ze moze bysmy spisali numer wozow ktore podjerzdzaja to policja szybciej sie zainteresuje. Czlowiek nie wydarzony. On chce dowodu ze oni jaraja, no ok rozumiem ale zapytalam czy smrod mam do sloiczka zlapac?.
kazal czekac tydzien, a jak by smierdzialo to mamy zadzwonic do niego to on przyjedzie( w godzinach pracy) i zobaczy. Tak moze by i bylo w inne bajce. dzwonie rano ze moze przyjechac, nagralam sie o siodmej rano, ale brak odpowiedzi, nagralam sie po poludniu bo sytuacja sie powtorzyla, i co? Nic, echo.
Male dziecko, maz i ja nie wiemy co z tym poczc, sierdzi caly flat za wyjatkiem sypiali bo chyba osiol ma na tyle szacunku ze w sypialni nie pali. Angielka siedzi z nim i dzezi. Skad wiem?. Sciany i podloga sa tak cienkie, ze wszystko slychac. Przepraszam za bledy i prosze poradzcie cos. Nie jestem zlosliwym czzlowiekiem ale zaczynam wychodzic z siebie. czuje ze i facet z councila i ci angole drwia z nas, mysla ze Polacy to kompletne zero i nie trzeba sobie nimi zawracac glowy. Dziekuje wam za pmoc..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

mlody_leszczyk

Post #2 Ocena: 0

2011-11-26 05:28:23 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2011-11-26 05:07:12, anekka1 napisał(a):
Witam serdecznie i bardzo przepraszam jezeli pisze w zlym miejscu albo robie cos nie tak, jestem nowa na forum acz kol wiek czytam je dosyc czesto. Mam problem i to bardzo trudny do rozwiazania, jest po srod was wiele madrych osob jak i ludzi z pewnymi doswiadczeniami. bardzo was prosze o pomoc i wybaczcie gramatyke.
Od miesiaca mieszkam jak dobrze sadze na councilowskim osiedlu, mieszkanie flat przydzielili nam w ostatniej chwili kiedy mielismy sie przeprowadzic na dom wiec skorzystalismy z mezem z ich propozycji. Mieszkanie ladne do remontu, w otoczeniu innych domow i blokow w cichym i zadbanym miejscu!
Tylko mieszkamy tutaj juz od miesiaca pod nami sasiedzi, ktorzy pala trawke, smrod nie z tej ziemi, bol gowy i zawroty. Nie wiem ile oni pala, para ktora tam mieszka to mlodzi anglicy. Ona wysoko w ciazy, on szczun i dwuletnie chyba dziecko. Nie pomagaly wizyty u nich a ni tlumaczenie ze mamy malutkie dziecko, traktowali nas jak idiotow twierdzac ze to nie u nich ( u nich). Pomagalo a i owszem na jakies dwa dni. Zglosilismy do counicila, przyszedl pan i miedzy wierszami powiedzial ze oni moze tak robia bo my jestesmy polakami? Na szczescie rozmowa jest nagrana i moze sie kiedys przydac. Powiedziasl ze policja moze sie nie zainteresowac chyba ze chlopak diluje, ze moze bysmy spisali numer wozow ktore podjerzdzaja to policja szybciej sie zainteresuje. Czlowiek nie wydarzony. On chce dowodu ze oni jaraja, no ok rozumiem ale zapytalam czy smrod mam do sloiczka zlapac?.
kazal czekac tydzien, a jak by smierdzialo to mamy zadzwonic do niego to on przyjedzie( w godzinach pracy) i zobaczy. Tak moze by i bylo w inne bajce. dzwonie rano ze moze przyjechac, nagralam sie o siodmej rano, ale brak odpowiedzi, nagralam sie po poludniu bo sytuacja sie powtorzyla, i co? Nic, echo.
Male dziecko, maz i ja nie wiemy co z tym poczc, sierdzi caly flat za wyjatkiem sypiali bo chyba osiol ma na tyle szacunku ze w sypialni nie pali. Angielka siedzi z nim i dzezi. Skad wiem?. Sciany i podloga sa tak cienkie, ze wszystko slychac. Przepraszam za bledy i prosze poradzcie cos. Nie jestem zlosliwym czzlowiekiem ale zaczynam wychodzic z siebie. czuje ze i facet z councila i ci angole drwia z nas, mysla ze Polacy to kompletne zero i nie trzeba sobie nimi zawracac glowy. Dziekuje wam za pmoc..

No fajnie macie, tylko abyście nie przesadzili z tymi donosami... Bo jak ich wkurzycie bardziej to szklarza będziecie co chwilę zapraszać do domu... A sprawców tego typu incydentu jest naprawdę trudno złapać. Mogą zacząć stosować terror psychiczny, tak że z dzieckiem do parku będziesz się bała wyjść... Gdy dzwonek do drzwi zadzwoni, to będziesz zamierać w bezruchu...

I dopóki wam krzywdy fizycznej nikt nie zrobi, to policja nie pomoże, a oni jeszcze mogą zgłosić że ich nękacie tymi donosami... I zakłócanie ich rodzinny spokój.

Do góry stronyOffline

dzieckowemgle

Post #3 Ocena: +1

2011-11-26 06:51:56 (13 lat temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

dwa najlatwiejsze rozwiazania:
-zaczac jarac duzo trawy, wystarczy sprobowac, moze sie spodoba
-przeprowadzic sie.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-11-26 07:10:57 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-11-26 07:13:34 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-11-26 07:24:32 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2011-11-26 07:54:51 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

z dwojga złego wolę zapach trawki niż marlboro czy klubowych :-):-)

to dopiero śmierdzi.
a czy szkodzi ?
jedno i drugie na swój sposób zapewne tak.

fakt ze trawke to czuć strasznie nawet przez zamknięte drzwi i okna stojąc koło takiego domu nie potrzeba psa policyjnego żeby wyniuchał.

Taka smutna prawda, godząc się na mieszkanie w councilowskich domach musisz liczyć się z tym ze raczej sąsiadów też będziesz mieć takich jakich masz.

z nimi nie wygrasz bo oni zasadniczo mają na wszystko wyj@@.

poszukaj innego domu.
albo zbieraj kasę na własny kawałek podłogi i kup tam gdzie mieszkają starsi ludzie spokój cisza.

strasznie smutny temat jak na sobotni świt. :-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

jojomaster

Post #8 Ocena: 0

2011-11-26 08:52:25 (13 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

z palaczami nic nie zrobia, nie policja. a jak policja sie nie interesuje, to sie nie spodziewaj, ze ktos inny to zrobi :/
sama osobiscie widzialam jak stoi grupka kolesi i jaraja trawe, dym sie unosi jak w wedzarni, przechodzi spacerkiem obok patrol policji i... nic! poszli dalej...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-11-26 09:00:35 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

mlody_leszczyk

Post #10 Ocena: 0

2011-11-26 09:31:34 (13 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2011-11-26 09:00:35, edzia78 napisał(a):
Pewnie,ze nic nie zrobia ich interesuja tylko handlarze.Jak zglosi na policje i jeszcze sklamie ,ze handluja to tylko sobie problemow narobi.
Ja ktoregos dnia gdyby nie ten smrod to bym sasiada nie zauwazyla:-D

Wiec lepiej siedziec w domu, gdy jest juz ciemno, bo jeszcze mozna na kogos wpasc, lub w waszym przypadku kobiety z kims wpasc i niewidziec z kim;-)

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11 | 12 | 13 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,