MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To nie uczulenie Tylko Pluskwy!!!!!!!!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-02-29 22:25:18 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Netta6

Post #2 Ocena: 0

2012-02-29 22:42:57 (13 lat temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Cytat:

2012-02-29 22:25:18, Pigula75 napisał(a):
Popatrzie na to.Wprawdzie produkt dostepny w PL (nie wiem , moze tu cos podobnego mozna dostac).... <a href="http://www.piomarket.pl/sklep-internetowy/dom-i-ogrod/na-owady/bros-feromox-standard-lep-na-karaluchy" target="_blank" target="_new">http://www.piomarket.pl/sklep-internetowy/dom-i-ogrod/na-owady/bros-feromox-standard-lep-na-karaluchy</a>

U mnie poki co jest problem z pajakami.Nie dosc, ze sie ich okropnie boje, to mieszkamy na parterze i wlasnie rozpoczal sie sezon ,ze france zaczynaja wlazic doslownie z kazdej strony.... :-o:-o:-o:-o:-o

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Pigula75</i> 29-02-2012 22:26 ]

Masz tak jak ja. Szczury mogę za ogonki nosić ale miko pająka jak zobaczę to tylko się kurzy po mnie. Z tym także sobie poradziłam. Raz na pół roku pryskam domek tym:
Obrazek
I nie mam tatałajstwa.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2012-02-29 22:53:17 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-02-29 23:34:45 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #5 Ocena: 0

2012-03-01 08:17:00 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

moze to faktycznie jakies pchly, jezdze autobusami. maly dzis juz nic nowego nie ma. ale powiedzcie jak mogly sie ewentualnie one dostac do mnie do domu, czy one sie przenosza? czy same mogly sie jakos zrobic? do domu juz dawno nikogo nie zapraszalam, jestem raczej typem, ktory swoje katy trzyma dla siebie;-) takze nikt nie mogl mi tego przyniesc. sasiedzi tez raczej czysci. krostki nie znikly, ani nie zrobily sie wieksze,ani mniejsze, ani bardziej czerwone, maly tez raczej nie chodzi i sie nie drapie, czy jakos nie specjalnie marudzi, tak jak zwykle sie zachowuje. do psow i kotow nie pozwalam im sie zblizac.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-03-01 08:41:34 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

zaczarowany_pan

Post #7 Ocena: 0

2012-03-01 08:49:27 (13 lat temu)

zaczarowany_pantofelek

Kobieta

Z nami od: 07-11-2011

Popatrzylam w goglach i drape sie jak wsciekla. Ponoc te stwory jak wkurzone wydzielaja jakas substancje, ktora ma zapach malin, mozna wtedy poznac czy mamy wspollokatorow.
Zyj i pozwol zyc innym

Do góry stronyOffline

emilia1979146

Post #8 Ocena: 0

2012-03-01 08:55:45 (13 lat temu)

emilia1979146

Kobieta

Z nami od: 10-01-2011

Zaraz po przyjezdzie do UK jakies 7 lat temu, mieszkalismy z meza kuzynem i jego zona w wielkim domu.
Ona byla w ciazy, miala wlasnie swedzaca wysypke , gdzie lekarz stweirdzil oczywiscie egzeme lub inna alergie "ciazowa ".
Ona ja tak swedziala, ze drapala sie non stop ,az do ranek.
My sie wyprowadzilismy po okolo 2 miesiacach, nie mielismy ,ani wysypki ani pogryzien nic....
Gdy na swiat przyszedl ich synek po jakims czasie i ona mial takie slady ,gdzie lekarz stwierdzil znow egzeme, byl czas ,ze maly plakal tak go swedzialo , drapal sie i robily sie rany, wdalo sie zakazenie, antybiotyki , mascie sterydowe musieli uzywac.
Bylo coraz gorzej , o dziwo kuzyn ani sladu nie mial, nic jego te dziadostwo nie dopadlo.
Postanowili zmienic meble i przy demoztazu lozka znalezili te swinstwo.
wymienili meble, spryskali caly dom i okolo 2 miesiacey spokoj i znow sie pojawily. Zamowili firme do dezynsekcji, zaplacili majatek bo dom 2 pietrowy 3 pokoje sporych rozmiarow, spokoj okolo 2 miesiecy i znow. Uzywali chyba wszystkiego nawet takie maszyny parownice czy jakos tak i tez nie pomoglo. Postanowili sie wyprowadzic, juz do wlasnego domu.
Nie wzieli ani mebli praktycznie same podstawy wszystko wygotowali , pranie w 90 st nawet zaslony i posciel oddali do pralni chemicznej by byc pewnym ze sie pozbyli.
I co??? Po okolo pol roku znow im wyszly. Okres wiosny to u nich masakra, dziecko ma nogi cale w tych krostkach. Mowie szok.Udalo im sie to wytepic w zeszlym roku, kuzyn nawet w szparwch od paneli pryskal, wyrzucii praktycznie cala posciel , kupili nowe lozka i materace . Od roku ani sladu , ale jak ktos pisal jesli one potrafia przetrwac tak dlugi okres bez zywiciela kto wie kiedy znow sie pojawia.
My cale szczescie nie przywleklismy tego od nich, chociaz jak sie okazalo ze to pluskwy to tez wszystko pralam gotowalam odkazalam..

[ Ostatnio edytowany przez: emilia1979146 01-03-2012 09:31 ]

Do góry stronyOffline

minot102

Post #9 Ocena: 0

2012-03-01 09:21:17 (13 lat temu)

minot102

Kobieta

Z nami od: 11-08-2011

U mnie przebudzily sie po ok miesiaca po wprowadzeniu( nikt nie mieszkal w domu przez 4 mies) jedzenie przyjechalo....po psikaniu przez faceta od robakow wylazily po jakims tygodniu znow, dlatego teraz nadal pryskam profilaktycznie;-)
life is good

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #10 Ocena: 0

2012-03-01 09:58:36 (13 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

Ale mnie wszystko swedzi blee...Ja tez jak mieszkalam na pokoju to mialam i masakra normalnie czlowiek zrypany po pracy kladzie sie gasi swiatla a tu cos zapierdziela po nogach za nim wstalam zaswiecilam swiatlo to to gowno sie juz pochowalo...Wszedzie tego pelno nawet mozna za autobusu pociagu czy metra to przyciagnac do domu...
...

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,