MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

To nie uczulenie Tylko Pluskwy!!!!!!!!!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

tajka

Post #1 Ocena: 0

2012-02-29 19:00:22 (13 lat temu)

tajka

Kobieta

Z nami od: 11-06-2007

Musisz obserwowac.Jeżeli pojawi się więcej krostek to znaczy że coś go gryzie.Ogladaj dokładnie całe ciało po nocy.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

clockwork_orang

Post #2 Ocena: 0

2012-02-29 19:12:01 (13 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2012-02-29 18:39:30, Dangerous__girl napisał(a):

Powiedzcie czy to moze byc to co mysle? nigdy nie mialam z tym cholerstwem do czynienia.

zle myslisz... bed bug gryza glownie lydki - warto sie czasem przyjrzec w lecie co poniektorym - i przedramiona...

mialem to cholerstwo i na szyi nie znajdowalem czy na twarzy :-?

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2012-02-29 19:23:12 (13 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

pluskwy, jak już to powinny gryść wszytkie osoby śpiące w jednym łóżku, albo tych niegrzecznych :P
hahahaha

OK, a na powaznie, przygotujcie sobie mocną żarówkę koło łóżka, nastawić budzik, w nocy trzeba się obudzić żeby łóżko było ciepłe.
Szybko zaświecić światło
i błyskawiczna rewizja wyra.
Ciężko to dziadostwo dojrzeć bo zapierdziela jak rossi, zwłaszcza jak są to początki

BB gryzą ręce, zgięcia rąk, pachwiny, twarz, szyja

bardziej zauważysz jak już bedzie tego tysiące, ale wg mnie to twój men za ciężko pracuje i za mało przerw na herbatce robi :)
i się za bardzo spocił :)

A jak będzie problem, to wejdź na moją stronę i tam masz link do gościa który ma wszytkie certyfikaty, robił u moich klientów wielokrotnie z powodzeniem.
Zadzwoń, albo poczytaj sobie u niego na stronie co i jak z tymi robalami.

Bo mogą to być też inne, nawet pająki.
Mnie jak kiedyś pogryzły pająki to wszyscy mysleli że się petami przypalałem :/
robale to paskudy straszne ;)))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dangerous__girl

Post #4 Ocena: 0

2012-02-29 20:12:56 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Czy krosty po tych pluskwach moga zniknac z ciala po jednym dniu? bo jesli do jutra znikna to pewnie byly to potowki... bede pilnie obserwowac.

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2012-02-29 20:25:10 (13 lat temu)

clockwork_orange

nie znikaja... pisalem, przyjrzyj sie w lecie lydkom przechodniow... od razu widac, kto ma bed bugs 8-)

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-02-29 21:31:31 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2012-02-29 21:48:53 (13 lat temu)

clockwork_orange

Cytat:

2012-02-29 21:31:31, Bestia napisał(a):
Kolezanka to ma, dziadostwo gryzie ich. Okropnosc.

to ja bym kolezanki do swojego domu nie wpuszczal doputy, dopoki nie pozbedzie sie robactwa... przenosi sie na ubraniu i innych rzeczach

Do góry stronyOffline

latoya

Post #8 Ocena: 0

2012-02-29 21:54:16 (13 lat temu)

latoya

Kobieta

Z nami od: 16-07-2011

...miałam takie same od pluskiew okropnie swedziały.....i z nocy na noc było wiecej....
trzeba sprawdzic materace w zakamarkacg zszyc tam lubia siedziec w skrzyniach ...polecam kupic parownik gina od nich i jaja i robale...

Do góry stronyOffline

Netta6

Post #9 Ocena: 0

2012-02-29 22:10:16 (13 lat temu)

Netta6

Kobieta

Z nami od: 19-01-2006

Afuuuuu.... Cholerstwo okropne. Wiem bo sama miałam. Na szczęście wyzbyliśmy się dziadostwa. Przytachaliśmy to tatałajstwo wraz z kupionym łóżkiem. Zanim zabrałam się do tępienia to sporo poczytałam na ich temat, był nawet program w telewizji na BBC.

My pozbyliśmy się w ten sposób: Na początek wszystkie łóżka zostały wywrócone do góry nogami i zlane dosłownie wrzątkiem a następnie solidnie spryskane tym preparatem:
Obrazek
Nie znałam nic skutecznego z brytyjskiego rynku więc zamówiłam w Polsce na allegro.
Preparatem potraktowałam również materace i podłogę oraz listwy przypodłogowe w miejscach gdzie stoją łóżka. Cała pościel do prania, łącznie z kołdrami i poduszkami. Po 3 tygodniach powtórka pryskania preparatem. Od pół roku mamy spokój. Na szczęście nie było ich chyba jeszcze w ciuchach, dlatego działajcie w miarę szybko.

I to nie jest tak, że wszystkich gryzą w jednym łóżku, bo na 7 osób w domu, jednej mojej córki nic nie ruszyło. Gryzły głównie ręce i nogi.
Całkowity koszt tępienia robactwa: 50-60 złotych

[ Ostatnio edytowany przez: Netta6 29-02-2012 22:12 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

minot102

Post #10 Ocena: 0

2012-02-29 22:20:50 (13 lat temu)

minot102

Kobieta

Z nami od: 11-08-2011

Na swiezo w temacie....wprowadzilam sie do nowego domu I dziecko pogryzione....poczytalam poogladalam I wnioski:
Na zdjeciu wyglada jak ugryzienia, rzadko sa pojedyncze..nazywaja je breakfast lunch dinner...goi sie dlugo, tydzien co najmniej, swedzi....
Posprawdzaj w okolicy lozka, szpary, laczenia miedzy podloga a sciana..szukasz malutkich czarnych kropek jak za przeproszeniem muchy gowno...jak znajdziesz najczesciej w tej same okolicy mass winowajcow....truciciel byl 4 razy wreszcie troszke sie zdenerwowalam I kupilam trucizne sama, nikt mi przepisami nie macha ze za silna...rozrobilam jak mi sie chlupnelo I psikalam 4 dni po koleji...a teraz zapobiegawczo raz w miesiacu. To gowno jest bardzo trudne do wybicia, zrob to wczesniej zanim sie namnozy, potrafia hibernowac do nawet 5 lat, jaja sa trudne do wybicia z racji ze sa twarde I schowane w zakamarki....powodzenia w walce.
A co do tej trucizny- baaardzo silna, zachowac srodki bezpieczenstwa...ale to chyba kazdy zdaje sobie sprawe
life is good

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,