MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co Was denerwuje w polskich sklepach?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

Str 14 z 27

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

keramczak

Post #1 Ocena: 0

2011-12-30 20:04:39 (14 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Po swietach radze sprawdzac daty przydatnosci do spozycia.Wczoraj zakupilem pare rzeczy m.in pyzy drozdzowe.Dopiero w domu zobaczylem ze sa rowno 3 tygodnie po dacie do 30.11.2011Dla rownowagi w okolicy jest jeden ze sklepow ktory jesli mu np.zostaja bulki na drugi dzien rozdaje je za free-prowadzi go Polak:-)
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2011-12-30 20:25:53 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Ciekawostka nie z polskiego sklepu, ale dotycząca polskiego towaru. U pewnym baaardzo dużym hipermarkecie (nie wymienię nazwy, ze względu na politykę MW, ale pewnie i tak wiecie o kogo chodzi) kupiłem pasztet "Podlaski". Z datą do spożycia głęboko w 2013. Był kwasny i podszedł płynem. Inna sprawa, że nie wiem, czy to w ogóle nadaje się do transportu - nie puszka, a złotko (czy jak to okreslić), więc o uszkodzenie łatwo...
Niemniej - bierzcie w puszkach.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

PaniDomu

Post #3 Ocena: 0

2011-12-30 20:36:58 (14 lat temu)

PaniDomu

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 11-09-2011

Moj chlopak ostatnio "odkryl" polski sklep, w ktorym obsuga jest zawsze mila,usmiechnieta,odpowiada "dzien dobry" -choralnie-kazdemu wchodzacemu (inny temat,to taki ze nie kazdy wchodzacy klient jest wychowany i nie wie co sie mowi),i cenowo nawet niektore produkty sa tansze niz w Asdzie!

Wynik taki,ze pomimo ze mamy inny polski sklep prawie pod nosem, moj chlopak woli chodzic do tamtego oddalonego kawal drogi.
Ale niestety ten sklep to ewenement na skale wschodniego Londynu.
Czytaj Oszczedna Pani Domu w Londynie

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-12-30 20:43:30 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #5 Ocena: 0

2011-12-30 20:59:39 (14 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

To co ostatnio znalazlem w pakowanej prozniowo kielbasie slaskiej z Sokolowa moglo byc wszystkim niebylo napewno miesem:-(Towar zakupiony w duzo,tanio T..co)
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

gosiaczek3006

Post #6 Ocena: 0

2011-12-30 21:23:30 (14 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Co mnie denerwuje....ceny ,ceny i jeszcze raz ceny:-?Sa ruchome i polowa towaru ich nie posiada ,wlasnie z tego powodu.dlatego zakupy robie zawsze w ciemno,dopiero przy kasie wiem co i za ile...Pozatym przeterminowane produkty na polkach,ale z tym akurat nie mam problemow,jestem maniaczka sprwdzania dat, czego mnie wlasnie nauczyly wlasnie polskie sklepy:-]
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-12-30 21:42:25 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

lashbybella

Post #8 Ocena: 0

2011-12-30 23:22:32 (14 lat temu)

lashbybella

Kobieta

Z nami od: 26-02-2010

PaniDomu, gdzie jest ten sklep? :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

PaniDomu

Post #9 Ocena: 0

2011-12-31 12:55:04 (14 lat temu)

PaniDomu

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 11-09-2011

Walthamstow,okolice stacji James Street ,na ulicy gdzie jest market.
Tam gdzie pracuje Emilka : )
Niedawno poznana przez mojego chlopaka.
Czytaj Oszczedna Pani Domu w Londynie

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2011-12-31 13:22:17 (14 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2011-12-30 20:36:58, PaniDomu napisał(a):
Wynik taki,ze pomimo ze mamy inny polski sklep prawie pod nosem, moj chlopak woli chodzic do tamtego oddalonego kawal drogi.
Ale niestety ten sklep to ewenement na skale wschodniego Londynu.

he, ja mam do polskiego skelepu około 16 km, następne coś około 20-25, ale wolę zrobić 60, jechać raz na tydzień czy na dwa tygodnie na Greenford, tam nie dość że obsługa rozświergolona, rozgadana, żartująca, bardzo miła, aż się gęba śmieje jeszcze przez całą drogę powrotną że aż policzka od kasku bolą,

Do tego ceny mają bardzo dobre, a o zaopatrzenie to nawet w Polsce nie powstydził by się sklep.

A i otwarli jakiś czas temu bar obok sklepu, polecam, rewelacyjne jedzenie za nie duże pieniądze.
Jak tam jestem w okolicy to zamiast iść na sniadanie do MC donalds czy subway to wolę kupić u nich prawdziwe jedzenie.

Wolę tam, niż iść do tego "najblizszego" gdzie nie dość że próbują niby robić wojnę z Hindusem ktory już nie tylko półke ma polską ale nazwał sobie sklep "polski" to ich obsługa też nie za ciekawa, sklep ciągle zamknięty, jak jeszcze nie zamknięty to już zamknięty, albo uwaga, ci starsi pamiętają
PRZERWA NA PRZYJECIE TOWARU, co oznacza że przez godzinę rozpakowują 1-2 palety, przed czy po dostawie to tam za wiele nie ma.
Choć ostatnio jak tam wpadłem, to pojawiała się nawet miła ekspedientka ... no ale to tyle 8-), nie jestem na etapie szukania ekspedientek więc nie mam po co tam chodzić :-]

A hindus jest dobry artysta, jak polski sklep czynny to ceny ma śmiesznie niskie, jak Polacy zamykają to ceny lecą z minuty na minute w kosmos :-]:-]

Cytat:

2011-12-30 20:59:39, keramczak napisał(a):
To co ostatnio znalazlem w pakowanej prozniowo kielbasie slaskiej z Sokolowa moglo byc wszystkim niebylo napewno miesem:-(Towar zakupiony w duzo,tanio T..co)

No to już nie wina sprzedawcy ze producent wcisnął im takie G.
poleży na półce i skończy się biznesowanie, każą mu to zabierać.

W dużych marketach widuję polskie kabanosy, leżą koło hiszpańskich i włoskich chorizo, skądinąd też rewelacyjne kiełbaski z suszonego mięsa, ale różnią się smakiem i dodatkami ;)
Jadłem te polskie kabanosky i muszę przyznać że są bardzo dobre, choć znacznie droższe niż hiszpańskie.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 14 z 27 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 25 | 26 | 27 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,