MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mandat odwołanie???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2013-01-18 20:00:45 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-01-18 15:35:25, darek74 napisał(a):
Ja dwa dni temu dostalem mandat do domku na 110f bo jak mala zawozilem do szkoly to nie bylo gdzie zaparkowac wiec stanalem na zoltym zyg-zaku pod szkola i corka wysiadla a ja pojechalem. W tym momencie ktos musial mi zrobic zdjecie;( Z tego chyba nie da sie wywinac;) ale do 21 dni place 55f.

zrobili ci zdjęce z kamerki na samochodzie, często widuję okolice micham, Rosehill i okolice, szpieg z krainy deszczowców kręci się w te i z powrotem, albo parkuje w pobliżu tak że widzi z kamerki zamontowanej na dachu cały odcinek.
wiedzą co robią.

Na wembeledonie, jest w remoncie droga koło przejazdu tramwajowego.
Następne dwie ulice mają zakaz skrętu w prawo, trzeba jechac kawałek dalej.
I stoją skurczybyki.zaparkowani między samochodami
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

darek74

Post #2 Ocena: 0

2013-01-18 20:14:11 (12 lat temu)

darek74

Mężczyzna

Z nami od: 20-03-2012

stal tam dalej faktycznie bialy samochodzik z kamera croydon council to pewnie on!

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-01-23 16:10:10 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LaGoya

Post #4 Ocena: 0

2013-04-08 07:35:17 (12 lat temu)

LaGoya

Kobieta

Z nami od: 07-04-2013

Ja też dostałam mandat za złe parkowanie. Kupiłam bilet i wrzuciłam za szybę. Poszłam do pobliskiego sklepu na chwilę i kiedy wróciłam, właśnie wypisywali mi mandat. Okazało się, że parkomat dotyczył tylko iluśtam metrów(nigdzie nie było takiej informacji), a tam, gdzie ja stałam nie można było już parkować. W każdym razie strażnik sam polecił mi odwołanie się, bo sytuacja była niejasna. I tu mój problem. Bo ja się oczywiście odwołałam. Wysłałam mandat i bilet. I co? No i nic... Czekam już drugi miesiąc na odpowiedź. Wydaje mi się, że to już się trochę przeciąga. Co myślicie?

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-04-08 08:06:08 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2013-04-08 09:54:32 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

2 miesiące? To chyba ci już umozyli, bo by były już kolejny wezwania na kwotę ponad 150 funtow.

Koniecznie zadzwon albo lepiej napisz email.

Ja o fakcie uznania lub odrzucenia dostaje emailem i pocztą potwierdzenie, w ciągu kilku dni.

Zawsze fotografujemy wszystko, linie, znaki, bilety, itd im więcej dokumentu tym lepiej. Teraz telefony mają aparaty, GPS tak że automatycznie macie dokumentację czasu i miejsca
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

LaGoya

Post #7 Ocena: 0

2013-04-09 10:05:18 (12 lat temu)

LaGoya

Kobieta

Oczywiście zrobiłam zdjęcia:) Strażnik mi bardzo dokładnie wytłumaczył jak się odwołać. Chyba widział, że jestem kompletnie zielona:)Byłam przygotowana, że przyślą mi jakąś odpowiedź. A ja tak czekam czekam i nic;) Martwiłam się, że mój list nie doszedł albo się gdzieś zgubił i odwołanie przepadło. Ale skoro przysłaliby upomnienie do zapłaty, jestem trochę spokojniejsza. Pójdę za radą Krakn i napiszę maila. Dzięki wielkie;)

Do góry stronyOffline

LaGoya

Post #8 Ocena: 0

2013-04-20 09:52:40 (12 lat temu)

LaGoya

Kobieta

Właśnie dostałam odpowiedź z Councilu. Po trzech miesiącach czekania napisałam do nich, dlaczego mi nie przysyłają odpowiedzi. No bo tak sobie myślałam, że skoro mi mandat anulowali to chciałabym mieć jakieś potwierdzenie. I wiecie co? Przysłali mi odpowiedź!!! Że bardzo przepraszają za opóźnienie, ale mimo wszystko mi mandatu nie anulowali... Więc jednak nie opłaca się być uczciwym i nadgorliwym:D:D:D I jeszcze mi się od mojego faceta dostało, że się upominam jak mnie nikt nie ściga.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-04-20 14:11:21 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #10 Ocena: 0

2013-04-20 15:01:28 (12 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Cytat:

2013-04-20 09:52:40, LaGoya napisał(a):
Właśnie dostałam odpowiedź z Councilu. Po trzech miesiącach czekania napisałam do nich, dlaczego mi nie przysyłają odpowiedzi. No bo tak sobie myślałam, że skoro mi mandat anulowali to chciałabym mieć jakieś potwierdzenie. I wiecie co? Przysłali mi odpowiedź!!! Że bardzo przepraszają za opóźnienie, ale mimo wszystko mi mandatu nie anulowali... Więc jednak nie opłaca się być uczciwym i nadgorliwym:D:D:D I jeszcze mi się od mojego faceta dostało, że się upominam jak mnie nikt nie ściga.

Upomnieli by sie na pewno. Wiec niech sie Twoj maz nie zlosci :-] bo im dluzej tym wieksze koszty pozniej do zaplacenia.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,