MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

(18+) Prostytucja - opodatkowac?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 5 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Vivienne

Post #1 Ocena: 0

2011-09-01 21:58:28 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Czasami tez bylam zaczepiana przez panow, a najzabawniejsze bylo to, ze czasami mialam ze soba siatke z zakupami.
W kamienicy w ktorej mieszkalam, rok wczesniej miescil sie przybytek uciech cielesnych (pod numerem 2), moje mieszkanie bylo 22. W pewien sloneczny niedzielny poranek dzwonek domofonem. Rozmowa przebiegala w tym tonie:
- Slucham
- Czy to agencja?
- Jaka agencja?:-o
- No, ta towarzyska,
- Nie prosze pana, to mieszkanie prywatne, numer 22, a poza tym agencja zostala zlikwidowana
- A to przepraszam.

Wychylilam sie przez okno (ryzykujac upadek na bruk i stajac sie jak te panie - upala kobieta) i zobaczylam pana ubranego w tani garnitur. No coz, gentelnem w kazdym calu.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-09-01 22:03:47 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clowni

Post #3 Ocena: 0

2011-09-01 22:06:26 (14 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Cytat:

2011-09-01 21:58:28, Vivienne napisał(a):
Wychylilam sie przez okno (ryzykujac upadek na bruk i stajac sie jak te panie - upala kobieta) i zobaczylam pana ubranego w tani garnitur. No coz, gentelnem w kazdym calu.

A skad wiedzialas ze garnitur jest tani, pracowalas w sklepie z garniturami ? Moze znalas wszystkie inne pozycje z journala lacznie z cenami. Dla mnie to troche dziwne, jak mozna oceniac kogos po ubiorze. Czlowiek nie zawsze dobrze wyglada nawet w drogich ubraniach.
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

Vivienne

Post #4 Ocena: 0

2011-09-01 22:13:33 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Nie, nie pracowalam w sklepie z twz.konfekcja meska, ale potrafie odroznic tani, brudny garnitur od tego dobrej jakosci. Moj maz jest tzw. "white collar".8-)
W tamtym czasie pracowalam jako PA i bardzo czesto mialam do czynienia z osobami, po ktorych bylo widac marke.

Poza tym o temat o prostytucji, a nie o garniturach.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2011-09-01 22:18:58 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
mialem cos dodac ale chyba nie potrzeba.

A gdzie w moich slowach jest hipokryzja?

Ja wiem jak wyglada swiat, ,znam sposob myslenia i postepowania przecietnych ludzi.

Ze pamietam jakis program, ze pamietam jakąś zagubioną duszę, która z nędzy postanowiła uderzyć w takie a nie inne zajęcia?

Moralna odpowiedzialność i tak spada na klientele, na tych co kreuja sytuacje, w ktorej taki proceder sie oplaca.

Wpis o wychowaniu nastepnych generacji, jest raczej zakropiony czarnym pesymizmem. To nie ja napisalam, ze wszystko jest w porzadku.

Nikt chyba nie ma watpliwosci, ze akurat zgadzam sie z MM, co do osobnego dzialu. Po prostu widze reakcje wiekszosci. Stąd to podsumowanie. Tyle.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 01-09-2011 22:21 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2011-09-01 22:29:37 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Cytat:

2011-09-01 22:13:33, Vivienne napisał(a):
Poza tym o temat o prostytucji, a nie o garniturach.

Zasadniczo byl o parkomatach dla prostytutek, ktore maja rzekomo zostac wprowadzone w Niemczech ;-)

Ale legalizacja i opodatkowanie prostytucji wydaje sie byc rozsadnym tematem do dyskusji dla doroslych.

W sumie prostytucja istnieje czy sie to komus podoba, czy nie, to dlaczego udawac ze jej nie ma. Tylko co z tym wiekiem emerytalnym?
;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2011-09-01 22:33:44 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2011-09-01 22:40:45 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

www.xianet.net - worlds-oldest-prostitute-is-96-years-old
:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

galadriel

Post #9 Ocena: 0

2011-09-01 22:43:24 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2011-09-01 22:33:44, x_fish napisał(a):
(...)
Piszesz o romantycznej milosci, zakochiwaniu sie a pozniej o zabawach sado-maso. Jak bardzo romantczne jest okladanie partnera? Nie pamietam dokladnie ale wydaje mi sie, ze "Cierpienia młodego Wertera" byly o innym bolu.
(...)
Nie nam oceniac kto sie jak prowadzi.

Ocenianie innych, choć niemodne, leży w naturze ludzkiej.

O zabawach sm się nie rozpisywałam, i wytłumaczyłam dlaczego.

Nie musisz sie martwic o moją kondycję moralna ani upodobania/ preferencje. Nawet jeśli założą tu odpowiedni dział, to jako zamknięty w sobie skorpionowaty i ceniący sobie swoją prywatność introwertyk raczej się tam nie będe udzielać/ wywnętrzać.

O Werterach i Heathcliff'ach może pogadamy przy innej okazji.
Choć raczej nie sądzę.

Cytat:
Hipokryzja jest np to, ze najpierw atakujesz ludzi, ktorzy pol zartem pisali w tym temacie a pozniej sama sie z zartow smiejesz.

Porozumiewawcze mrugniecie okiem, to jeszcze nie śmiech z głupich żartów.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 01-09-2011 22:46 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #10 Ocena: 0

2011-09-01 22:53:56 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie