MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

Str 16 z 16

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2012-08-24 18:54:02 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2012-08-24 18:49:51, gosiaczek3006 napisał(a):
Skazany????

Wyrok dopiero w październiku.

Tutaj link do BBC

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-jersey-19361618

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosiaczek3006

Post #2 Ocena: 0

2012-08-24 19:04:35 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

Jak by nie bylo...czy byl poczytalny czy tez nie...czy go zdradzala czy nie...powinien zgnic w pierdlu...Co to za tlumaczenie ,ze byl w depresji,wniosek z tego,ze tez mam prawo wbic swojemu facetowi kose w plecy....tez mam depresje przeciez:-o:-o:-o
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2012-08-24 19:14:18 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

znowu-ciupek

Post #4 Ocena: 0

2012-08-24 20:01:16 (13 lat temu)

znowu-ciupek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-02-2010

Ja coraz bardziej jestem pod wrażeniem tutejszego Wymiaru tak zwanej sprawiedliwości...
Juz chyba wspominałem przy jakiejs okazji że Tu lepiej brać sie za grubsze sprawy bo sedziowie mają lżejsze młotki na bandziorów niz na złodziei...
Nie tak dawno na lokalnej stronie było coś co mało nie przyprawiło mnie o zejscie ze smiechu;
Typ nr.1 ważony za dwa włamy ( bez uzycia broni same włamy),sędzia zważył to na 4 lata siadaki.
Typ nr.2 ważyli go za kierownicę w PZ.Dowodził zorganizowaną grupa specjalizującą się w napadach,posługujacą się bronia półautomatyczną.Sędzia zważył to na 6.5 roku paki.
Widocznie łatwiej jest przyklepać depresję typowi sięgajacemu po broń niż znaleźć wymówkę na typa co sięga po nieswoje...

Pamiętam taka historię jeszcze z PL sprzed lat kilkunastu.Ćhłopaki tyrali całe lato u typa przy dachach i im nie zapłacił.Poszli po swoje.Tyle że wzięli ze sobą takiego zardzewiałego klamota z II W.Ś. Zardzewiały zabytek nadajacy się do wszystkiego tylko nie do strzelania(nawiasem mówiac ksywka jednego z nich chyba pochodziła od tego sprzętu bo wołaja na niego "klamot";).
Sędzia zważył to na 6 lat a i tak polecieli na farcie bo zaraz przepisy się zmieniły i teraz za takie akcje startuje się od piętnastaka.
Teraz patrzę/czytam i oczom własnym nie wieżę...
Brevik 21 lat w celi o jakiej pomarzyć by było można.Typ z Jersey niepoczytalny i wyroku pewnie będzie tyle co u dzieci wakacji....

Komedia jakaś

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #5 Ocena: 0

2012-10-30 01:26:40 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Sąd w St Helier na Jersey skazał na karę 30 lat pozbawienia wolności 32-letniego Polaka Damiana Rz

Nikt nigdy nie zwróci im życia...

edit: tak zupełnie z innej bajki....Przemek- znowu_ciupek gotuj nam....

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 16 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,