MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ryanair-pierwszenstwo wejscia na poklad

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

monika_1983

Post #1 Ocena: 0

2011-08-18 21:24:30 (14 lat temu)

monika_1983

Kobieta

Z nami od: 09-02-2011

Cytat:

2011-08-15 10:28:14, kociefraszki napisał(a):
A jak mozna zwyzywac kobiete z dzieckiem bo jej dziecko placze a ona nie ma jak go wziac na rece majac bagaz i wozek + owo dziecko?

ha, kociefraszki o mnie piszesz co nie?? no wlasnie, tak mi sie zdarzylo, nie mialam jak malego wziac na rece bo sama lecialam i taka fajna pani nazwala mnie wyrodna matka... a za to w samolocie tak sie zdarzylo ze usiadlam rzad za nia (wcale nie celowo) wiec ostentacyjnie wstala, parchnela i sie przeniosla:-]:-]

a z tym wpuszczaniem na poklad to chyba rzeczywiscie zalezy od zalogi; ja z malym jak lece to biore priorytet ale jedna rodzinka przede mna go nie miala i zostali wpuszczeni tak czy tak.
I'm proud of my scars, I'm proud of my journey... Because it all led me to this moment

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

mala24

Post #2 Ocena: 0

2011-08-18 21:40:01 (14 lat temu)

mala24

Kobieta

Z nami od: 12-01-2009

ja z priorytetem zostalam wyzwana i przegoniona przez innych podrozujacych (polakow) ale sie nie dalam:)

Do góry stronyOffline

Anthrax

Post #3 Ocena: 0

2011-08-19 00:15:09 (14 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Cytat:

2011-08-18 17:51:24, Anitta napisał(a):
Nie w moim.Ja strasznie panikuje przy kazdym locie i sama nie polece.Jak dziecko wiem ale mam straszna fobie. Po prostu staje w kolejce normalnie, pchaja sie zawsze.Moj to ostatnio pytal czy to polska tradycja;p

I sam wlasnie wpadl na pomysl by poczekac. No prawie bym siedziala gdzies sama. A wtedy to chyba by musieli po ambulans dzwonic albo po psychiatre jakbym zaczela sie drzec;p I nie zartuje fobie mam ogromna. Leki uspokajace, miazdze reke lubego i dajemu rade;p

jesli masz fobie i ogolne strachy - nie rozumiem dlaczego wybierasz najbardziej stresujace linie lotnicze, a w dodatku nie wykupisz za marne pare funtow prawa do pierwszenstwa wejscia na poklad zeby sie spokojnie usadowic i nie szamotac sie z gawiedzia? Jak to sie mowi u nas - there's nowt as queer as folk 8-)
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-08-19 00:52:52 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-08-19 00:58:28 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ankauk

Post #6 Ocena: 0

2011-08-19 01:05:48 (14 lat temu)

ankauk

Kobieta

Z nami od: 12-05-2010

Niestety nie zawsze sie tak da. Ja bylam po operacji szczeki i musialam niestety wracac do UK. Lecial ze mna maz i tez sie nie pchalismy bo myslalam, ze to nie bedzie problem. Coz blad, bo wszyscy mieli to gdzies, ze jestem na silnych lekach i moge odplynac i pewno burak obok na siedzeniu nawet nie zareaguje.

Jesli chodzi o rodzicow z dziecmi to jak najbardziej powinni wchodzic pierwsi i zajmowac tylko jedna czesc samolotu, tak aby reszta nie musiala byc narazana na placz czy wybryki dzieci. W ten sposob wszyscy byliby zadowoleni;-)

[ Ostatnio edytowany przez: ankauk 19-08-2011 01:06 ]

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-08-19 01:30:02 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #8 Ocena: 0

2011-08-19 05:39:49 (14 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

Z reguły sama lata z 3 dzieci i zawsze mam priorytet. W lutym gdy wracałam z Pl, byłam w kolejce tylko ja z dziećmi , jedna mama z maleństwem i facet koło 30 , jego żona zdzieckiem stałą w zwykłej kolejce. Nie zdajecie sobie sprawy co gościu odstawił, popychał ludzi, stewardesy , ja wylądowałam na chodniku, tak się biedak śpieszył żeby w pierwszym rzedzie usiąść..obora na maksa. a iu tak go usunęły:)Ja jestem ciekawa tylko ja kiedyś te wszystkie "mariany" z metkami "nike" pod butem będą z własnymi dziećmi latać, jak im teraz cudze wadzą:))

[ Ostatnio edytowany przez: MerryPoppins 19-08-2011 05:40 ]

Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

monika_1983

Post #9 Ocena: 0

2011-08-19 07:03:23 (14 lat temu)

monika_1983

Kobieta

Z nami od: 09-02-2011

nie zgadzam sie z tym ze jaka placa taka praca, zawsze mozna prace zmienic jak sie nie podoba a my pasazerowie nie powinnysmy byc narazeni na dodatkowe stresy bo zaloga jest 'nieszczesliwa'. nie chodzi o to ze musza byc super uprzejmi czy 'nadskakiwac' pasazerom ale ja czesto spotkalam sie poprostu z chamstwem i glupota z ich strony...
I'm proud of my scars, I'm proud of my journey... Because it all led me to this moment

Do góry stronyOffline

staryznajomy

Post #10 Ocena: 0

2011-08-23 22:27:46 (14 lat temu)

staryznajomy

Konto usunięte

Cytat:

2011-08-15 08:29:19, Argosman napisał(a):
Cytat:

2011-08-14 23:49:24, staryznajomy napisał(a):
tak głupkowato zapytam:
jak nie ustąpić miejsca dziecku z opiekunem?
jaka moralność pozwala na coś takiego?

Ta sama, która pozwala karkom stanąć w przodzie i nie przepuszczać NIKOGO. Byłem świadkiem w Krakowie na lotnisku. Wprawdzie już dobre3-4 lata temu, ale autentyczne zdarzenie. Powiedzieli, że nie przepuszczą nikogo, bo stanęli pierwsi w kolejce (znaczy przepchali wszystkich by tam stanąć).
Aż dziwne, że pytasz o moralność w dzisiejszych czasach...
tak głupio zapytałem. znam dzisiejsze obyczaje jednak zastanawia mnie kto do tego dopuszcza. mi też czasem ryk małych dzieci działa na wątrobę -jednak siedzę cicho(nie da się zabronić niemowlakowi krzyczeć ile płuca dały sił).
zaś pokazywanie tego, że mnie nikt niczego nie nauczył, lub zżarłem odżywki dla pseudosportowców co czyni mnie ważniejszym to chyba już wina nasza . czyli tych godzących się na takie traktowanie. linie lotnicze też wiedzą kto leci z dziećmi a kto nie. pobieranie zaś opłat od pierwszeństwa wsiadania to wina owych wspomnianych przez Ciebie itp. karków:-Y

[ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 24-08-2011 20:32 ]

przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,