MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 82 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 81 | 82 | 83 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 82 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-11-08 12:37:32 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

magda-lena

Post #2 Ocena: 0

2011-11-08 13:13:52 (14 lat temu)

magda-lena

Kobieta

Z nami od: 01-08-2010

nie z tej bajki- ehh ja juz nie odp na te pytania bo szkoda slow gdybym wiedziala nie kupilabym takiego mlodego kociaka teraz jestem bogatsza o spora wiedze i nast razem bede duuuzo madrzejsza :D poki co mala ma duzo ciepla i milosci wiec napewno ma sie dobrze :) biega zadowolona i apetyt dopisuje
a propo apetytu ile razy dziennie dajecie jesc bo moja chce ciagle a byla wlascicielka kazala dawac 2xdziennie

Do góry stronyOffline

_Amanda_

Post #3 Ocena: 0

2011-11-08 13:20:26 (14 lat temu)

_Amanda_

Kobieta

Z nami od: 28-03-2011

Cytat:

2011-11-08 11:31:06, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

Karina - swietnie :-). Piesa je czasem pogoni jak mu nie daja spokoju ( a czasem jest tak, ze rzeczywiscie go draznia, obgryzaja mu ogon, ucho, drapna w pysia, albo wogole skacza na niego jak na konika :-] obie na raz hehe :-]), a czasem jak one maja focha, a piesa z kolei chce sie bawic, to jeszcze biedny w pysk z lapy oberwie hehehe :-).

Nagraj jakiś filmik jak się bawią z chęcią popatrzymy :):-]

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2011-11-08 13:20:48 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Moje kociarki jadly 3 razy dziennie. Odkad skonczyly 6 m-cy daje im 2 razy dziennie - w dzien saszetki, na noc zostawiam suche.
Nie chca za bardzo sie przestawic i żebraja co chwile ;-). Nieraz sie uginam ( wiem, nie powinnam :-] ) i cos tam w miedzyczasie dostana ;-). Co widac... maja 8 m-cy i jakis tydzien temu wazyly po 3,5 kg :-? ;-).

Amanda - jak tylko uda mi sie dogonic ich i zrobic filmik "w locie", to wrzuce ;-). Rzeczywiscie komicznie to czasem wyglada, a my sie tu zarykujemy sie smiechu :-].

Chrupka - jak tak kochasz futrzaki, to bedziesz pierwsza, ktora wezme pod uwage, jak bede sie wybierala na wakacje hehehehe :-] ;-).

A wogole, to jakby mi ktos jeszcze rok temu powiedzial, ze bede miala dom pelen zwierzakow i do tego moj piesa "pokocha" koty, to kazalabym mu sie leczyc :-].

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 08-11-2011 13:23 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

magda-lena

Post #5 Ocena: 0

2011-11-08 13:23:38 (14 lat temu)

magda-lena

Kobieta

no to ja tez dam 3x dziennie w takim razie :D
mozesz podac mi nazwe tej karmy suchej z odkaczaczem hehe

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2011-11-08 13:30:11 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Jedza Royal Canin Kitten 36 i Royal Canin Hairball. Z mokrego Felix w saszetkach ( puszek na razie odmawiaja ), bo drozszych ( lepszych ) nie ruszaly ;-).

Tanszy jest ( np w Pets at Home ) Hills Science Plan Hairball - mozna go kupic w malych paczkach ;-).

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 08-11-2011 13:36 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

magda-lena

Post #7 Ocena: 0

2011-11-08 13:34:24 (14 lat temu)

magda-lena

Kobieta

mhmm ja bym musiala pewnie malej z odrobina wody to podawac bo moze nie pogryzie jeszcze jak myslisz??

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #8 Ocena: 0

2011-11-08 13:39:19 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Kociefraszki ma wieksze doswiadczenie ;-).
Ale moim zdaniem ( i z tego co pamietam ), to moje kociary tak do 3 m-ca slabo sie wylizywaly, bardziej byly zajete zabawa niz toaleta hehehe ;-). Moze poczekaj z tym jeszcze, az podrosnie?
Royal Canin jest drobniutki :-). Jesli sobie z nim nie poradzi, nie bedzie go jadl i tyle ;-). Mowie o tym Kitten 36. Moje jadly go od poczatku, na przemian z saszetkami.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

mesajah

Post #9 Ocena: 0

2011-11-08 13:43:01 (14 lat temu)

mesajah

Kobieta

Z nami od: 21-10-2011

magdalena jak karma jest drobniutka to kotek sobie z nia poradzi bez problemu.Moje kociaki wcinaly sucha i nie bylo problemow.

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #10 Ocena: 0

2011-11-08 13:45:39 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Magda-lena, takiemu maluchowi dawaj jesc kilka razy dziennie, ew. niech ma w misce cos caly czas nawet. 2x dziennie to doroslemu mozna, takie male powinno jesc czesciej. Poza tym lepiej zeby to nie bylo zarcie typu Go Cat, Whiskas, czy Felix - takiemu smarkaczowi najlepiej gotowac jedzonko typu krojona piers z kurczaka, z marchewka i niewielka iloscia ryzu, a kiedy dorosnie do karmy przemyslowej, zadbac by byla ona dobrej jakosc.
Odpchlanie... Coz... na razie spray Frontline, potem spot on, najlepsze jednak Frontline lub Fiproline. Sa skuteczne. Do Ciebie nalezy decyzja, czy docelowo kotek bedzie domowym, czy wychodzacym zwierzakiem, ale wez pod uwage, ze Ty podejmujesz decyzje, ale to on wychodzac gra w rosyjska ruletke. Jesli kota ma pchly, prawdopodobnie ma tez bogate "zycie wewnetrzne" - trzeba bedzie malucha odrobaczyc. Nie wszystko naraz. No, i czekaja Was szczepienia, ale to pozniej.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 82 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 81 | 82 | 83 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,