MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 73 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 72 | 73 | 74 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 73 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-07-22 11:21:19 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2011-07-22 11:28:08 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Albo se okulary kup :-].

Moje kociary juz na stale zajely moje lozko - wczoraj obie sie rozlozyly i trzeba bylo sposobem do lozka wchodzic :-].

I przyszla do mnie kolezanka z malenkim koteckiem - plus/minus 6-7 tygodni. Wazy 700 g :-]. Odpchliwalam go 3 dni temu, wczoraj dawalam masc na robale. Zeby moje kociary i piesa bezpieczni byli ;-).
Wiecie co te zolzy zrobily? Pogonily maluszka, warczaly na niego glosniej od psa, syczaly i za nic nie chcialy wpuscic malego do kuchni - musialam je zabrac, zeby maluch zjadl, napil sie i z kuwety skorzystal ;-). Pozniej byla obraza majestatu i zniknely na caly wieczor - dopiero na wieczor zajely wlasnie lozko - kara jakas? :-]
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kociefraszki

Post #3 Ocena: 0

2011-07-22 11:32:30 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Dzieki, leonka!
Nie z tej bajki, zlosliwy stworze, z ograniczen i niepelnosprytnosci sie bedziesz nabijac?? A swoja droga to ja jestem okularnik migajacy sie od noszenia roweru na nosie - wrozka jestes czy cus? Ide lookac na te rude ogony.
Udalo sie. Ale smieszne futra! Lubie kocia gowniarzerie, jest lepsza od TV.

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 22-07-2011 11:34 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2011-07-22 11:39:58 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Mam to samo - goooogle leza sobie grzecznie w pudeleczku w szufladeczce :-]:-]:-]. Dopiero jak juz literek nie widze, to sie z nimi przepraszam i zakladam ;-).
Zlosliwosc nalezy do cech wrodzonych Wiedźm sesese :-]:-]:-] ;-).

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 22-07-2011 11:40 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kociefraszki

Post #5 Ocena: 0

2011-07-22 11:53:24 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Ja mam nieznaczny minus, pol dioptrii zaledwie, wiec smieszny. Nie nosilam okularow i ladnie mi sie cofal bo mialam juz poltorej, z reszta podobno z wiekiem moze sie wycofywac. Zarzucilam okulary zupelnie po wypadku bo to okularom (a raczej wbitemu w prawko obowiazkowi jazdy w nich) zawdzieczam szycie powiek. Puscila szyba w kasku i okulary w metalowej oprawce wydarly mi pod okiem dziure, zatrzymujac sie na kosci policzkowej, a rozbite szklo pocielo powieki. Mam szczescie ze chirurgowi na IP szpitala sie chcialo przylozyc bo bylo ryzyko ze nie bede w stanie zamknac oka. Dosc ze potem zrobilam za 30zl okularki "na sztuke", takie co to strach z pudelka wyjac zeby sie nie rozpadly, zeby w razie kontroli i "czepliwego" policjanta pokazac ze mam, a jade w szklach kontaktowych (co jest bzdura totalna i klamstwem wierutnym) - z reszta okulary sa do kasku cholernie niewygodne.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #6 Ocena: 0

2011-07-30 12:20:53 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Cos mi sie stalo z kociarami - wstalam rano, a one na siebie warcza... I to nie jest zabawa. Wyglada, jakby sie poklocily i to porzadnie...
Chcielismy pootwierac wszystkie okna, wiec zamknelismy je w trasporterze. No i jest jazda. Obie skulone po przeciwnych stronach klatki, jedna na druga warczy, zadna nie spi.
Czy juz sa na tyle duze ( 4 m-ce maja ), ze zaczely walczyc o terytorium i stad takie jazdy?
Jestem w szoku - nawet sie ze soba nie chcialy bawic...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2011-07-30 12:30:26 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-07-30 12:20:53, Nie_z_tej_bajki napisał(a):
Cos mi sie stalo z kociarami - wstalam rano, a one na siebie warcza... I to nie jest zabawa. Wyglada, jakby sie poklocily i to porzadnie...
Chcielismy pootwierac wszystkie okna, wiec zamknelismy je w trasporterze. No i jest jazda. Obie skulone po przeciwnych stronach klatki, jedna na druga warczy, zadna nie spi.
Czy juz sa na tyle duze ( 4 m-ce maja ), ze zaczely walczyc o terytorium i stad takie jazdy?
Jestem w szoku - nawet sie ze soba nie chcialy bawic...

poczekaj, później przestana warczeć a zaczną wyć na siebie. Na ogól tak o 3 w nocy heheh. A takie ''pypcie'' kłaków na podłodze będą oznaczały iż zabawa była przednia, wyrwane paznokcie i ślady krwi będą tylko dodatkiem. Witamy w klubie:))

ps. oczywiscie nie pisałem o moich cudownych, grzecznych kotkach...do wydania:PPP

Do góry stronyOffline

fioletowa

Post #8 Ocena: 0

2011-07-30 13:26:07 (14 lat temu)

fioletowa

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 30-06-2011

witam podlacze sie do tematu, mam dwa fajne kocury, i sunie niespodzianke ktora do nas zawita za miesiac,no i wlasnie jak zaprzyjaznic to cale towarzystwo zeby zyli w zgodzie?

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #9 Ocena: 0

2011-07-30 13:38:28 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Fioletowa - ja mialam na odwrot ;-). 8-letni pies i dwa 7-tygodniowe kociaki ;-). Trwalo to 2 m-ce, zanim moglismy je puscic razem. Zanim to nastapilo, koty w klatce,piesa zamykany i tak w kolko ;-). A teraz jest zabawa...
No ale cos koty teraz maja focha - dzieki Piotrus, naprawde mnie pocieszyles :-].

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dwunasty

Post #10 Ocena: 0

2011-07-30 13:41:53 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2011-07-30 13:38:28, Nie_z_tej_bajki napisał(a):

No ale cos koty teraz maja focha - dzieki Piotrus, naprawde mnie pocieszyles :-].

Cała przyjemność po mojej stronie hehehhe

Do góry stronyOffline

Strona 73 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 72 | 73 | 74 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,