MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 69 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 68 | 69 | 70 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 69 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kociefraszki

Post #1 Ocena: 0

2011-07-09 15:23:11 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Nie_z_tej_bajki, bomba! Po prostu dokladnie to co ma byc.:-]

Kurcze, mam mola. Bylismy w Brigg z kolezanka - ona sobie upatrzyla kociaka do adopcji i odbierala go. No i wpadlam -pokazali nam miot poldzikich kociat. Matka dzika, wiec maja je bez matki, ale gnojki dosc duze bo 9tygodni. Wszystko pikus, ale one ewidentnie po maine coonie - czesc ma dlugie futro i typowe pyszczki malych maine coonow, z pedzelkami na uszkach wlacznie. Duze stopy, grube lapki, typowe dla tej rasy w kociectwie. No i jest wsrod nich tricolorka (jest tez szylkretka typowa i bialo bure, puchate cos czego plci nie sprawdzalam) w ktorej nie sposob sie nie zakochac. Dlugowlosa, dzikawa bo syczaca ale to jest do przerobienia. Male buro-biale od dotykiem mruczy, skubane, szylkrecia i tri sa dziksze. Mam pewnosc ze to panienki bo umaszczenie mowi samo za siebie, zespol Klinefeltera jest na tyle rzadki ze nie podejrzewam. Ja chce te tri, ale mam obrzydliwie rozsadnego malza, do ktorego nie dociera ze roznica miedzy 5 kotow a 6 kotow to zadna roznica i ze moze w ten sposob uszczesliwic swoja ciezarna zone, a zanim nam sie urodzi maluch, to kociak bedzie juz calkiem wyrosniety. Jak przekonac faceta do adopcji przecudnego kota? Juz mu nawet pokazalam cycki - powiedzial ze wieczorem i tak sobie wezmie.:-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2011-07-09 15:42:56 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #3 Ocena: 0

2011-07-09 16:09:35 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Nie wymiekam - mam zdiagnozowanego swira na punkcie dlugowlosch szylkretow, ze szczegolnym uwzglednieniem szylkretek z bialym. Jeszcze mix maine coona?? Kociak juz wyglada jak dobre 3 miesiace a ma 2 - kotka powinna spokojnie wyciagnac 8kg masy po dorosnieciu. W tej chwili to poldzikie kociatko do oswojenia (mam praktyke, nie ma problemu) ale to bedzie cudny kot. Juz jest bajecznie umaszczona. Ujme to tak - gdyby w miocie nie bylo szylkretek, pomizialabym sie z nimi, poglaskala, pokarmila przysmakami i bez bolu wrocila do domu. Szylkrety to inna bajka.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kolezanka_szkla

Post #4 Ocena: 0

2011-07-09 16:37:11 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Oj, znam to... To cud, ze ja wrocilam ze schroniska tylko z jednym, a nie tuzinem zbidowanych psiakow...
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2011-07-09 19:00:32 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Padlo mi sie troche. Budze sie w pewnym momecie, a na moich nogach spia lobuziary, a po drugiej mojej stronie piesa z pyskiem na mnie - czuje sie odgnieciona! :-D Obawiam sie, ze wlasnie stracilam swoje lozko... :-]
Kociefraszki - juz Ty znajdziesz sposob, zeby "przywlec" kociaka ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kociefraszki

Post #6 Ocena: 0

2011-07-09 19:04:45 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Od kiedy masz koty, to jest ICH lozko!:-]
Poki co smutna jestem, milczaca... Jesli sie odzywam to cichutko... Cos drgnelo, bo sie Rajmund pytal czy jutro na Hemswell jedziemy.Jak kocham carbooty, tak powiedzialam ze nie mam ochoty. No, w depresje w koncu popadam, co nie?
Metoda "...Jestem może bledsza,
Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
Lecz widać można żyć bez powietrza!":-]

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 09-07-2011 19:08 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #7 Ocena: 0

2011-07-09 19:09:14 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Hehehehehehe :-]. No to ja przy Twojej depresji, daje mu gora 3 dni :-]:-]:-].
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

kociefraszki

Post #8 Ocena: 0

2011-07-09 19:12:12 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Sie zobaczy... Miekki jak wosk jest, zwykle latwo sie daje "urobic", ale miewa takie "zaparcia" ze nie ma upros. No, coz... Jak sie powiedzialo "a" to teraz trzeba pilnowac zeby sie nie beklo. Aktorsko bylam niezla, ale trzymanie roli 24h/d to juz wyzsza szkola jazdy. :-|

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

almero

Post #9 Ocena: 0

2011-07-09 20:51:30 (14 lat temu)

almero

Mężczyzna

Z nami od: 13-12-2007

Bajeczna i reszta "kosmicznych" Dzieki za rady matka pokarmu nie ma i miec nie bedzie.3,4 tyg karmienia co 2 godz......DAMY RADE. pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2011-07-10 09:42:48 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 69 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 68 | 69 | 70 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,