MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 54 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 53 | 54 | 55 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 54 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wielbicielka

Post #1 Ocena: 0

2011-06-03 19:18:07 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

Ja nie pomoge bo nie mam zielonego pojeciac o psach ale tez mam pytanie,
Czy koty musza jesc mokra karme ? Ten moj zapchaniec nie przepada za nia, i to widac, mokra lezy w misce i zebra o jedzenie, wiec dawac czy nie?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2011-06-03 19:20:15 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Ja tam czekam na Karjo ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2011-06-03 19:22:42 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2011-06-03 19:23:05 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2011-06-03 19:30:23 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

Leonka, dlatego pytalam wlasnie ;-).
Tez karmie towarzystwo w Pets at Home ;-). I nie mam zamiaru oszczedzac na staruszku, jak i na kotach ;-). Kupie zarelko ktore podalas, zobaczymy czy bedzie reflektowal ;-).
Ostatnio lobuz dostal materac ortopedyczny, bo juz nie moglam patrzec jak kuleje i wszystko go boli... :-?

MM - poglaskaj lobuza ;-).

Edit: obecna promocja Butchers to 24 puszki za 11 funtow ;-).

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 03-06-2011 19:32 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewela119

Post #6 Ocena: 0

2011-06-03 19:30:34 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

No a my naszemu kupilismy wczoraj Feliksa, czy to jest lepsze od whiskasa? Wzielismy z warzywami, na pierwszy ogien poszedl kurczak z marchewka, zarcie zdecydowanie rozni sie zapachem i konsystencja, jak otworzylam saszetke to tak pachnialo ze moj B powiedzial ze sam by zjadl :-] Dalam mu pol saszetki i tak zebral ze nie mialam sumienia i dalam druga polowe, jak z zoladkiem nie wiem bo zawziecie lata do sasiada a troche glupio mi zapukac i zapytac czy moge przegrzebac ogrodek zeby sprawdzic koci stolec :-] Pozostaje miec nadzieje ze wszystko bedzie ok, za jakis czas bede zmieniac mu chrupki, poki co mam zapas wiec musze poczekac, z reszta nie wszystko na raz

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2011-06-03 19:31:57 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Pedegree to odpowiednik kociego Whiskasa - badziew.
Jesli kot nie chce mokrego to szkoda - lepiej zeby jadl chocby puszkowe, ale mokre. Chodzi o przyswajanie wody. Koty nie pija jak ludzie - zjesz suche czy ostre to suszy - koty pija stosunkowo niewiele a sucha karma sama sciaga wode zeby speczniec w zoladku. Mokre jest bardziej zblizone do naturalnego. To tyle teorii... Praktyka - moje robia to samo. W misce gnije mokre, a one dra ryj. Wniosek? Rozpuszczone bydlaki i tyle.:-]
MM, super ze sie ogonowi poprawia, ale na pole to ja bym go jeszcze nie puszczala. Gdzies te trutke zjadl - jest ryzyko ze poprawi. Moze ktos wyklada trutke na gryzonie i kot upolowal niedobitego gryzonia. Moze ktos po prostu nie lubi kotow i w swoim ogrodku cos zostawil... Bala bym sie.
Ewela, Felix juz ciut lepiej. Moje dostaja Gourmeta Golda lub Shebe, suche sciagam z zooplusa - ostatnio Feline Porta 21. Znaly to w Polsce wiec wiem ze mi Hino sraki nie dostanie. Kupuje economy pack (2x10kg) i mam na jakis czas.

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 03-06-2011 19:36 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewela119

Post #8 Ocena: 0

2011-06-03 19:48:55 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

A moj kot wlasnie pije jak szalony, ciagle w misce ma wode i idzie kilka razy na dzien zrowo sobie popic, byc moze dlatego ze wlasnie glowny skladnik jego diety to sucha karma, chociaz on woli jednak mokre, dostaje 3 razy na dzien po pol saszetki a suche pilnuje zeby zawsze mial w misce, domowego zarcia nie chce jesc za nic w swiecie, probowalam mu gotowac piersi z kurczaka z warzywami, nie ma mowy, patrzal na mnie jakbym go chciala otruc i nie ruszyl. A najbardziej mnie wkurza jak zostawie cos na blacie np kotlety i pojdzie swiniak ukradnie, zwali na podloge ale zje, jakby zjadl to kij tam ale tak to ani kot nienajedzony i kotlety do wyrzucenia

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-06-03 19:52:00 (14 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2011-06-03 19:52:31 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Moj pies jest diecie, ktora w koncu zaczela dzialac. Wtrynia tylko suche + jakies jarzynki, jogurcik i takie inne. Po mokrym tyje natychmiast, a posiadanie nadwagi jest surowo zabronione. Niedowaga (oczywiscie malutka) - prosze bardzo. Znalam veta, ktory twierdzil, ze psy powinny jesc tylko i wylacznie sucha karme. Z jednej strony. Z drugiej strony - znam veta, ktory wymaga stosowania wylacznie mokrej karmy. Ja nie nadazam. Moj kastrat nie zwraca uwagi co pochlania. Najchetniej jadlby na okraglo caly dzien.

MM - dobrze, ze kot juz sie ma lepiej. Ja bym go przetrzymala w domu.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 54 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 53 | 54 | 55 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,