MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 26.9 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25.9 | 26.9 | 27.9 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 26.9 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kociefraszki

Post #1 Ocena: 0

2011-05-17 12:35:37 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Jak sheba nie pasi to co pasi? Cos Ty biednemu kotku zapodala?? U nas zabawa - koty nowy mebelek testuja, ciekawa jestem co powiedza jak zjawi sie wlasciciel.
Obrazek[/IMG]
Poki co biedactwa jednym lezaczkiem sie dziela, ale widac ze im sie podoba.

[ Ostatnio edytowany przez: kociefraszki 17-05-2011 12:36 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

anetka_sweet

Post #2 Ocena: 0

2011-05-17 12:39:51 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

kociefraszki no z wielkiej laski zjadla bo nie miala wyjscia a i tak dobrze bo whiskasa nie tyka juz,tylko galaretke wylizuje.wczesniej kupilam jej te royal canin i to jej strasznie smaokowalo,no a wogole to zaczelam kupowac jakies rozne dropsy i inne przekaski i sie rozbestwila cholera jedna.
kociaki widze zabakwe maja super,a jak pojawi sie wlasciciel to radze zeszyt zalozyc i w kolejke wszystkich:) u nas tez najlepsze zabawki i miejsca do spania mozna znalesc w kuby pokoju.wogole wszystko czym zajmuje sie kuba jest mega ciekawe:d

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #3 Ocena: 0

2011-05-17 12:48:04 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Czyli standard. Co do zarcia, to whiskasa zrec nie musi, ale na dropsach tez nie pociagnie - rozpuscilas kotecka.:-] Nie kupuje RC z wyjatkiem wetkarmy bo porownywalnie wcale nie jest jakis wypas, a za marke licza jak za zboze. Fajna jest Feline Porta, na przyklad, a z mokrych faktycznie sheba, gourmet... Juz sensowniejsze. Nam znajomy ostatnio przyjemnosc chcac sprawic, przywlokl 48 saszetek Felixa. 1 gnije w misce, z reszta nie wiem co zrobic bo kotecki tylko powachaly, Tysiek oczywiscie "zakopal". Chyba do cat rescue wywioze - oni tam maja towarzystwo mniej wybredne.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2011-05-17 12:51:42 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

A moje wcinaja Felixa az sie im uszy trzesa - szczegolnie jak otworze Beef albo Salmon :-].
Ale suche RC podeszlo - to co na poczatku kupilismy jakos nie bardzo ;-).

Dalej mamy problem z psiskiem... :-?
Wzielam na smyczy do pokoju, jak kociaki szalaly... No i chcial gonic :-?. Potem sie uspokoil, piszczal tylko , ogonem machal, czasem szczeknal... ale jest tak "napalony", ze boje sie z nim do nich zblizyc :-?.
I juz mnie zaczyna meczyc ta sytuacja - kociaki biegaja, piesa zamkniety piska za drzwiami, uwazac trzeba jak dzieciaki chodza ( jak to dzieci, 10 razy bez potrzeby ), zeby nie wpuscily do livingu siersciuszka... Jak piesa lata kociaki spia...

Na dluzej tez nie mozna wyjsc - dluzej czyli np na 3 godziny - bo maluchy sa w klatce, wiec nie maja dostepu do kuwety i misek. To ja dzisiaj np wszystko w biegu - rano dzieci do szkoly, pozniej mialam angielski do 11.30, wrocilam, kociaki na pol godzinki wypuscilam, potem szybko z piesem i na 12.30 po malego do przedszkola... Teraz piesa zjadl, wiec kociaki znowu lataja, niedlugo po mlodego do szkoly... Poza tym gryza wszystko malpy male - spray odstraszajacy dziala... na 2 minuty :-]. No dom wariatow :-].

[ Ostatnio edytowany przez: Nie_z_tej_bajki 17-05-2011 13:04 ]

Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anetka_sweet

Post #5 Ocena: 0

2011-05-17 12:53:16 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

no ja tak na wyprobowanie kupuje teraz rozne.wczesniej zarla whiskasa i bylo dobrze a teraz zobaczyla ze cos lepszego to wybredna.ja wybru duzego nie mam.rc,whiskas,felix i te first class no i te sheba oczywiscie.felix odpada,whiskas jak widac juz tez.nie wiem co pnienka bedzie zarla.jak ja przycisnie to zje to co ma w misce.co do suchego to dla niej to nie ejst jedzenie a raczej przekaska tylko,zeby zaspokoic pierwszy glod:)no a po za tym tez mam ograniczenia bo ona ma 9 mies dop.kupilam ta shebe ale to malenkie opakowanie i w sumie nie wiem czy to dla kociat jest,ale ona juz tez nie taka malutka wiec nie powinno nic jej byc

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #6 Ocena: 0

2011-05-17 12:58:00 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

no wlasnie myslalam o was magic jak tam wam idzie.3mam kciuki zeby sie udalo w koncu:)

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #7 Ocena: 0

2011-05-17 13:18:34 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Psiun pewnie by sie pobawil, tylko trudno wyczuc czy z kociakami, czy po prostu nimi. Probuj powoli doprowadzac do kontaktu i patrz jak on sie zachowuje.
Co do zarcia... Z netu sciagam i tak jest latwiej. Mokre kupuje - gourmety znaja z Polski jeszcze i akceptuja, a kupowalam 3 za funta, wiec cena nieduza. No i moi mokrego nie jadaja duzo, wola chrupki. Puszka jest tak na urozmaicenie.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewela119

Post #8 Ocena: 0

2011-05-17 13:51:40 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

Mnie moj siersciuch dzisiaj tak z rownowagi wyprowadzil ze myslalam ze go ukatrupie :-Y Ostatnio ciagal sie po dworze, wiadomo czas byl na kocie zaloty, jak juz do domu wrocil taki wylenialy, wychudzony i w ogole jakby z wojny wrocil to zauwazylam ze stracil dawne przyzwyczajenia np drapanie za wystajace nogi spod koldry czy bieganie jak durny po calym domu w srodku nocy, pomyslalam ze w koncu dojrzal :-] po odkryciu ze ma lupiez jak pisalam kupilam mu tran i witaminy, w ciagu zaledwie 3 dni kotu najwyrazniej powrocil do formy, poprzedniej nocy juz troche harcowal ale zanioslam mu zabawki do salonu i bylo jako tako, ale dzis to juz przegial na maksa, rozpedy bral przez cale mieszkanie takie ze wpadajac do sypialni, przeskakujac lozko oczywiscie po nas depczac zawieszal sie na firanach :-o O tym jak teraz wygladaja chyba nie musze pisac :-Y Pol nocy nie spalam bo albo akurat drapal mnie za noge albo z impetem wskakiwal na mnie i tak w kolko, w koncu zmeczyl sie o 6.45 czyli pol godz przed tym jak musialam wstac :-Y Tak mnie wkurzyl ze jak juz wstalam to dostal miche i wywalilam go na dwor, przyjdzie wieczorem to bedzie spal w nocy a nie szalal jak glupi :-Y

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-05-17 13:53:50 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #10 Ocena: 0

2011-05-17 14:04:42 (14 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Magda Ty uwazaj na to kocie zarcie, zeby psisko nie jadlo.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Strona 26.9 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 25.9 | 26.9 | 27.9 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,