MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kociaki plus Piesa - czyli moje male ZOO ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 22.9 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21.9 | 22.9 | 23.9 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

Str 22.9 z 113

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anetka_sweet

Post #1 Ocena: 0

2011-05-13 16:32:52 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Z nami od: 15-06-2009

no cos ty?tak dziala kacimietka? no zjadla kilka i samokowalo.nie wiedzialam ze to takie cudo.to mowisz nie dawac?:)
a tran w domu nawet mam bo sami pijemy tylko tej malpie wcisnac cos do pyska.przy ostatnim odrobaczaniu gdyby malz jej nie trzymal to chyba by mnie pogryzla.
ja brodzika nie mam tylko wanne i temu pytam.do wanny troche duzo by tej wody lac a boje sie czy prysznic nie bedzie szokeim,ale skoro mowisz ze tak zrobilas to tez tak zrobie:

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewela119

Post #2 Ocena: 0

2011-05-13 16:34:44 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Z nami od: 25-03-2011

kociefraszki moj kotek tez czasami sobie rzygnal ma moje jasniutkie wykladziny ale kupilam mu takie cos na klaczki i przestal, a teraz nie daje mu tego bo wychodzi na dwor i podpatrzylam ze w ogrodku trawe wcina, znaczy sie instynkty zachowal to niech je naturalna zielenine (mieszkamy na uboczu wiec zanieczysczenia spalinami minimalne), lepsze to niz jakies sklepowe wynalazki :)

anetka... ja swojego kota kąpalam tak w wannie tylko raz, jak mial naprawde tlusta siersc tak ze jak go polewalam prysznicem to splywalo jak po kaczce. Zazwyczaj traktuje go prysznicem, woda puszczam taka jak dla noworodka :) I co wazne, stawiasz delikwenta na tylnich lapach i jedna ręką myjesz a druga mocno trzymasz przednie lapy, bedzie probowal gryzc ale ruchy w takiej pozycji znacznie ma ograniczone, jak wyrwie Ci przednie lapy to na rekach masz masakre :) Moj Rysiek sie przyzwyczail do kąpania ale w sumie odkad regularnie lazi po dworze to mu odpuscialam bo musialabym codziennie to robic a szczerze mowiac mi sie nie chce :P

No i wlasnie zauwazylam dzis i wczoraj na poscieli mase bialych platkow, akurat tam gdzie kotu sie drapal, wychodzi na to ze oprocz pchel ma lupiez :/ Teraz co z tym fantem zrobic? Weta chcialabym odwiedzic w ostatecznosci bo dla Ryska podroz autem to masakra, jechal raz i odrazu posikal mi sie na kolana, mialam nadzieje ze tak bedzie sie stresowal mniej niz w transporterze ktorego w zasadzie nawet nie posiadam bo kot niepodrozujacy ;)

Do góry stronyOffline

Hieena

Post #3 Ocena: 0

2011-05-13 16:36:34 (14 lat temu)

Hieena

Z nami od: 27-08-2010

A moja gwiazda nie reaguje na kocimietke wogole, obwacha tylko i bez najmniejszego zainteresowania pojdzie sobie dalej.

Ale widzialam u mojej znajomej, kiedy ona biorac krople walerianowe na cos tam, pokropila troszke na drapak....w szoku bylam jak zobaczylam co jej kocur wyrabial.;-) A i smiechu bylo co nie miara :-]
Zemsta jest jak pożar... Im więcej pochłonie, tym bardziej robi się zachłanna.

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #4 Ocena: 0

2011-05-13 16:45:54 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

no rozwalacie mnie normalnie.przy zwyklych szalenstwach kota mozna kolki ze smiechu dostac a po takich cudach?hmmm. juz to sobie wyobrazam heheheh:D
i dziekuje za wskazowki dot kapieli.bedziemy probowac wieczorem

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2011-05-13 16:46:32 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ewela119

Post #6 Ocena: 0

2011-05-13 16:57:04 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

Andzia, ale z nich plotkary :-D :-D

Do góry stronyOffline

anetka_sweet

Post #7 Ocena: 0

2011-05-13 16:59:20 (14 lat temu)

anetka_sweet

Kobieta

Andzia zajebiste:D

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #8 Ocena: 0

2011-05-13 17:17:28 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Anetka, pewnie ze dawac. U nas odrobina kocimietku wysypanej na wykladzine i lejemy patrzac jak koty usiluja sie w nia wmiksowac. Ocieraja sie, lasza, mrucza... Bajka. Wanna jak brodzik - wstawiasz kota i myjesz przysznicem. Calkiem wygodnie.
Ewela, Hino nie moze zadnych takich bo sraki dostaje maksymalnej, czest z krwia. Ten typ tak ma. W zw. z tym od czasu do czasu zwala bezoara wielkosci porzadnego palca i sprawa zalatwiona.
Boszszsz... Hieena, wiem. Kot zakochany w buteleczce po kroplach walerianowych albo po tabletkach z kozlkiem - cut, mniut i orzeszki solone.:-D
Andzia, super!
Wrocilismy od weta. Miyuki ma nawrot eozynofili - miala rok temu, teraz znow sie porobily strupki na karku... Coz - taki zywot kota po przejsciach. Antybiotyk na wszelki wypadek, steryd na problem zasadniczy. Za 2 tygodnie kontrola.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ewela119

Post #9 Ocena: 0

2011-05-13 17:26:56 (14 lat temu)

ewela119

Kobieta

No jak mu tak lepiej to czemu by nie :-] Na pewnym forum o kotach czytalam o jakiejsc specjalnej trawie ktora kotom sie sieje w doniczkach zeby sobie gryzly lub jakies zboze, juz nie pamietam jakie, aczkolwiek to chyba dziala tak samo, ze kot po zjedzeniu trawy wymiotuje? Czy jak to jest bo ja do konca nie wiem. Nigdy nie probowalam tego siac bo mi zawsze wszystko zdycha :-] Kotu moj tego sztyftu na klaki jakos nie chcial lizac, dopiero jak wzielam na palec i mu pyszczek umazalam to sie oblizywal, postanowilam wiec nie uszczesliwiac go na sile ;-)

Do góry stronyOffline

kociefraszki

Post #10 Ocena: 0

2011-05-13 17:36:39 (14 lat temu)

kociefraszki

Kobieta

Z nami od: 24-03-2011

Hino ma po prostu taki uklad i nic jej nie poradze. Zboze to przewaznie owies i jest tu osiagalny w pet shopach - gotowe pojemniki, tylko podlewac i patrzec jak rosnie. Po trawie kot wymiotuje - to ma tak dzialac. Co do sztyftu... Podobnie jak pasty - jesli kotku nie smakuje to mozna posmarowac mu lapki. Biedaczek bedzie czul sie brudny i umyje. No, Miyuki odwala koncert - trzeba sie wyplakac po zastrzykach. Z nia do weta to zabawa. Duzy pies? No to co? Pies malo sie nie posika a ona spokojnie obserwuje... Absolutny spokoj. Po wyjsciu z gabinetu natknelismy sie na poczekalni na malego, radosnego psa. Dorosly, ale maly. Chcial sie bawic z Miyuki - popatrzyla lodowatym wzrokiem, w oczach samo zuooooo... Uprzedzilismy pania zeby lepiej nie narazala pieska na stres - ten kot reaguje niestandardowo.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 22.9 z 113 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 21.9 | 22.9 | 23.9 ... 111 | 112 | 113 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,