- Zielona Mila
Str 76 z 84 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2020-03-18 07:53:15 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
"Jestem zmęczony, szefie. Zmęczony wędrówką, samotnie jak jaskółka w deszczu. Zmęczony tym, że nigdy nie miałem przyjaciela, żeby powiedział mi skąd, gdzie i dlaczego idziemy. Głównie zmęczony tym, jacy ludzie są dla siebie. Zmęczony jestem bólem na świecie, który czuję i słyszę… codziennie… za dużo tego. To tak, jakbym miał w głowie kawałki szkła. Przez cały czas."
- Zielona Mila Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2020-03-19 09:14:19 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Złe języki obgadują, dobre dają orgazmy Autor nieznany Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2020-03-23 09:21:06 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak ktos sie pyta jak sobie radze w czasach koronawirusa
![]() Cytat z Sapkowskiego Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2020-03-24 20:39:50 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią.
---------------------------------------------------------------- Ludzie mówią, że nic nie jest niemożliwe, ale przecież nic to ja robię codziennie. Cyaty z Puchatka ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2020-03-28 12:11:06 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Słowo na dzis
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2020-03-29 14:17:53 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2020-04-03 12:20:20 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
“I wish it need not have happened in my time," said Frodo.
"So do I," said Gandalf, "and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2020-04-03 13:31:16 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Lubię nocą słuchać gwiazd. Są jak pięćset milionów dzwoneczków.
Mały książę Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2020-04-08 13:08:40 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Subtelność wstydu. – Ludzie nie wstydzą się myśli brudnych, lecz owszem, kiedy im na myśl przyjdzie, że się ich o te brudne myśli posądza. Friedrich Nietzsche Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2020-04-14 18:51:55 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Rycerz pie...ny chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy - dwa srają, a trzeci warczy.
Andrzej Sapkowski - Krew elfów Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|