Str 23 z 84 |
|
---|---|
ROTAREDOM | Post #1 Ocena: 0 2011-05-05 18:43:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Wygłada jak zwykły Kowalski, ale kiedy się uśmiechnie płoszy ptaki, potrafi tak spojrzeć ze parzy cie mocz w pęcherzu, tam gdzie splunie usycha trawa, zawsze jest na zewnatrz poza czasem, nosi imie tysięcy demonów, komunikuje się z wilkami i żyje wśród kruków włada(…
![]() ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-05-05 20:55:09 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! (...) To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja – Jarząbek.
Mis Czy konie mnie słyszą?!! Mis Dzwonię do ciebie, bo niestety nie mogę z tobą rozmawiać. Mis Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: „Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”. Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy... Nie, nie! Zamieńcie go na psa! Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Niech on nie miauczy... Mis Parówkowym skrytożercom mówimy nie! Mis Jak bylem mlody tez bylem murzynem i gralem w kosza Mis Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #3 Ocena: 0 2011-05-05 21:19:37 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
marcinb | Post #4 Ocena: 0 2011-05-06 09:59:07 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
Gosc w dom, Bog wie po co, zapraszam serdecznie.
U sasiadow juz ciemno a tez goscie byli. Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-05-10 16:52:46 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
To bowiem codziennosc wbrew pozorm , potrafi zaskoczyc najbardziej i skrywac najwiecej zagadek , jesli tylko granica naszego swiata nie jest czubek wlasnego nosa
Czarkowska Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2011-05-10 17:01:39 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Anthony de Mello — Przebudzenie (Poddanie się)
To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz. **** Tylko głupiec budzi demony po to, by uciekać ze strachem w oczach... **** Nie szukaj we mnie anioła za dnia, gdyż dniem w mej duszy mieszkają demony. Szukaj w mojej duszy anioła późną nocą, gdy demony są zmęczone dziennym bytowaniem. **** Wewnętrzne demony... Gdy środki farmakologiczne nie pomagają, to zostaje mam stal. Do walki, albo jako pręty klatki... **** Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #7 Ocena: 0 2011-05-10 17:27:10 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ROTAREDOM | Post #8 Ocena: 0 2011-05-10 20:31:22 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Jak nie kijem to pałka.
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2011-05-11 21:13:16 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Prawdziwie wielki jest ten człowiek, który chce sie czegoś nauczyć.
[ Jan Paweł II ] *** Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia. [ Kathleen Norris ] *** Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne. [ Oskar Wilde ] *** Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? - Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijając żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. [ George Bernard Shaw ] Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #10 Ocena: 0 2011-05-11 21:28:27 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|