Str 17 z 84 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-04-26 20:38:04 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
_Dida_ | Post #2 Ocena: 0 2011-04-26 21:29:17 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Harrow |
"Palenie zabija. Jeśli jesteś zabity - tracisz bardzo istotną cześć swojego życia"
-Brooke Shields "Jestem za karą śmierci. Ten, kto popełnił odrażające czyny, powinien dostać nauczkę na przyszłość" - Britney Spears Uwazam, ze jestesmy na nieodwracalnej drodze do wiekszej wolnosci i demokracji - ale to moze sie zmienic. -George Bush "Długość minuty zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz..." (nieznany uczony rosyjski) A Karolak ma na imię Piotr, za co przepraszamy" - Krzysztof Hołyński. "A teraz Magda odsłoni nam cztery litery...." - cytat z "Koła Fortuny". O milości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbuj zdefiniować kształt gruszki. — Andrzej Sapkowski "Wiedźmin" (Jaskier - Pół wieku poezji) [ Ostatnio edytowany przez: _Dida_ 26-04-2011 21:29 ] Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
Post #3 Ocena: 0 2011-04-26 21:37:52 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-04-26 21:39:16 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2011-04-26 21:41:01 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
_Dida_ | Post #6 Ocena: 0 2011-04-26 21:51:00 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-09-2010 Skąd: Harrow |
Komentatorzy sportowi:
"Brazylijczycy często zmieniają pozycje" - Dariusz Szpakowski "Kibiców szwedzkich nie ma zbyt dużo, ale za to nie grzeszą urodą." - Andrzej Zydorowicz "Włodek Smolarek krąży jak elektron koło jądra Zbyszka Bońka." - Dariusz Szpakowski "Chociaż jest obrońcą, podrywa swych kolegów." - Tomasz Zimoch "Te upały przypominają człowiekowi, w jakiej części składa się z wody." - Włodzimierz Szaranowicz "Veron złapał się za włosy, a właściwie to nie miał się za co złapać, bo jest łysy." - Banasikowski. "I znowu niecelne trafienie" - Dariusz Szpakowski "Sidorczuk popatrzył w lewo, w prawo - jaka duża ta bramka!" - Krzysztof Ratajczak "Hajto puścił Bąka lewą stroną." ![]() ![]() Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie...
|
staryznajomy | Post #7 Ocena: 0 2011-04-26 22:09:52 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Jeśli mężczyzna proponuje kobiecie niepowtarzalny seks, to po prostu
przygotowuje ją do tego, że będzie tylko raz.. Słaba płeć jest silniejsza od płci mocnej o siłę słabości płci mocnej do płci słabej. Kiedy tak sobie patrzę na otaczającą rzeczywistość, to mi przychodzi do głowy myśl, że wczoraj było ch*jowo, dziś jest ch*jowo i jutro też będzie ch*jowo. Czyżby wreszcie, kurna, długo oczekiwana stabilizacja? przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-04-27 17:59:13 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Seks to pewnego rodzaju gra umyslowa, gra mozgow, gra dusz , ktora polega na tym , ze im ta druga osoba jest ciekawsza , tym tez gra jest ciekawsza.Oczywiscie wazne jest ,aby ten ktos mial glowe , a w tej glowie cos. Seks o ktorym mowimy nie polega tylko na pier****niu.Seks dla mnie jest przede wszystkim gra slow .
Kora Jackowska Jestem tez taka , jaka chca mnie widziec ludzie , przeciwko czemu buntuje sie cale swoje zycie .Buntuje sie przeciwko wyobrazeniu ludzi o mnie Kora Jackowska Wiara latwo zamienia sie w fanatyzm. Tolerancja jest corka watpliwosci. Oto dlaczego pani z cala swoja wiara jest bardziej napastliwa w stosunku do mnie niz ja zatracony bezboznik w stosunku do pani Remarque Ludzie nie lubia byc niedoinformowani .Nie lubia nosic w sobie falszywego obrazu swoich bliznich ale do stworzenia prawdziwego nie sa zdolni Anka Kowalska Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Vivienne | Post #9 Ocena: 0 2011-04-27 18:11:39 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
My husband always gives me sound advice. 99% sound and 1% advice.
I kiss better than I cook ![]() |
Post #10 Ocena: 0 2011-04-27 18:12:06 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|