Str 15 z 84 |
|
---|---|
knowakuk | Post #1 Ocena: 0 2011-04-21 23:49:24 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-01-2011 Skąd: Northampton |
Quidquid Latine dictum sit, altum videtur – cokolwiek powiesz po łacinie brzmi mądrze.
![]() |
ROTAREDOM | Post #2 Ocena: 0 2011-04-21 23:53:23 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Discenda est virtus
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
4ary | Post #3 Ocena: 0 2011-04-22 00:08:00 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
filmowe
![]() "Ot, ciekawostka jaka: ludzie jak grzesza, to powolutku, dokładnie, rozsmakowuja się w tym grzechu, a jak pokutę odprawiaja, to zawsze byle jak i po łebkach." "Miś! Miś! Świńska rura, a nie miś" "Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma c*** we wsi" ![]() "Oczko sie odkleilo, temu misiu" "Jakie wino podać? czerwone czy białe? - Oba! Jestem patriotą " "chyba pan po tym nie wsiądzie do samochodu -zobacze...piechotą raczej nie bede szedł po pijaku" "ty ciemna, on ciemny a wszystkie wasze dzieci blondyny" "skoro pan żonaty, to życie już pana ukarało" " Dobry. Czy zdaje pan sobie sprawę z jaką szybkością Pan jechał? -Oho, ciekawe -220 km/h -Aha. Niezły wynik. Nie wiedziałem, że ta fura tyle wyciąga -Będę musiał obejrzeć Pana dokumenty. Prawojazdy -Nie mam kochany. Dopiero będę zdawał na prawko. Egzamin mam za tygodnie, więc trochę ćwiczę -Co tam jest Rysiu? -Choć no tu, facet prawa jazdy nie ma. Rejestracyjny dowód -W domu zostawiłem, żeby po pijaku nie zgubić -A ten samochód to w ogóle Pana? Jaki numer rejestracyjny ma?! -Zabij, nie wiem -Numeru własnego samochodu nie pamięta?! -A co ja do niego dzwonię? -Wysiadać i ręce na maskę! -Człowieku, człowieku bądź rozsądny. Jak ja wysiądę jak ja się ledwo trzymam na nogach. Kierownicy nie mogę puścić -Wysiadasz, czy mam Ci pomóc?! -Aaaa, ręcę opadają..." "-Przecież to nie moja wina. To tamten na mnie wpadł. -No właśnie na jezdni trzeba uważać. Mieć oczy szeroko otwarte. Obowiązuje zasada ograniczonego zaufania. -Tamten był kompletnie pijany. To on powinien uważać. -Błąd logiczny. Jak miał uważać skoro był pijany?" A tak na powaznie "Chcę wiedzieć, jak Bóg stworzył ten świat. Nie interesuje mnie to czy inne zjawisko. Chcę znać Jego myśli, reszta to szczegóły" "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to, że się z nami nie kontaktują" "Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" "Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć" "Nauka bez religii jest kaleką, religia bez nauki jest ślepa" Albert Einstein To pierwszy dzien reszty mojego zycia
|
knowakuk | Post #4 Ocena: 0 2011-04-22 00:08:43 (14 lat temu) |
Z nami od: 07-01-2011 Skąd: Northampton |
Hominis est errare, insipientis in errore perseverare
![]() ![]() |
kolezanka_szkla | Post #5 Ocena: 0 2011-04-22 00:16:44 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
insanis insanus
[ Ostatnio edytowany przez: kolezanka_szklanka 22-04-2011 00:17 ] "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
|
|
ROTAREDOM | Post #6 Ocena: 0 2011-04-22 00:29:52 (14 lat temu) |
Albert Einstein
Kto chce znaleźć w życiu szczęście, powinien związać się z jakimś celem, a nie z ludźmi czy rzeczami. ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
Post #7 Ocena: 0 2011-04-22 10:42:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2011-04-22 13:02:01 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem.
— Paulo Coelho Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. — Paulo Coelho Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli. — Paulo Coelho Jeśli przebywasz ciągle z tymi samymi ludźmi, to stają się oni w końcu częścią twojego życia. A skoro są już częścią twojego życia to chcą je zmieniać, bo ludziom wydaje się, że wiedzą jak powinno wyglądać twoje życie, nikt jednak nie wie jak powinien przeżyć własne... — Paulo Coelho Co to jest prawdziwe Ja? [...] To kim jesteś, a nie to, co z Ciebie uczyniono. — Paulo Coelho Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
ROTAREDOM | Post #9 Ocena: 0 2011-04-23 09:32:18 (14 lat temu) |
Sytuacja jest napięta jak baranie jaja.
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
staryznajomy | Post #10 Ocena: 0 2011-04-23 10:35:38 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
jak się nie ma "miedzi" -to się na d...pie siedzi.
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|