Str 13 z 84 |
|
---|---|
ROTAREDOM | Post #1 Ocena: 0 2011-04-21 11:01:21 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Bez pracy nie ma kołaczy [świąteczne]
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2011-04-21 11:19:54 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
ktos wam powiedzial, ze jesli zmruzycie oczy i wysuniecie w przod dolna szczeke, bedziecie wygladali po mesku, meznie, dostojnie i groznie? nabral was ten ktos. wygladacie na kogos, kto od tygodnia nie mial szczescia porzadnie sie wysrac
Sapkowski Triss: Byłam twoim błędem Geralt: Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci Sapkowski Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2011-04-21 11:24:39 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
-U dziewczynek urodzonych po zaćmieniu stwierdzono wręcz niepoczytalną skłonność do okrucieństwa,agresji,gwałtownych wybuchów gniewu, a także wybujały temperament.
-u każdej baby można stwierdzic coś takiego ![]() Sapkowski Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #4 Ocena: 0 2011-04-21 11:28:49 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-04-21 11:30:29 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Antoine de Saint-Exupéry — Twierdza
Nienawidzę tego, co łatwe. Nie można być człowiekiem, jeśli nie stawia się oporu. Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę Mowa jest źródłem nieporozumień. Antoine de Saint-Exupéry — Twierdza Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej, czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, czy bardziej człowiekiem. Antoine de Saint-Exupéry — Twierdza Albowiem wydawało mi się, że człowiek jest taki właśnie jak twierdza. Kruszy mury, żeby zapewnić sobie wolność, ale wtedy staje się fortecą zburzoną i wydaną gwiazdom. Wtedy rodzi się lęk nieistnienia. Antoine de Saint-Exupéry Prawdziwa miłość zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2011-04-21 11:31:59 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Beth ...swietne
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2011-04-21 11:40:13 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Anthony de Mello — Przebudzenie
Pewien guru usiłował wyjaśnić jakiemuś audytorium, że ludzie silniej niż na rzeczywistość reagują na słowa. Żyją wręcz słowami, żywią się nimi. Jakiś mężczyzna wstał i zaprotestował: - Nie zgadzam się z tym, że słowa wywierają na nas aż taki wielki wpływ. - Na co guru odparł: - Siadaj, skurwysynie! - Zsiniały ze złości mężczyzna wykrzyknął: - I to pan nazywa siebie osobą oświeconą, guru, mistrzem, powinien pan się wstydzić! - Na co guru odparł: - Proszę mi wybaczyć, sir. Poniosło mnie. Naprawdę, proszę o wybaczenie. To nie było zamierzone. Przepraszam. - Mężczyzna w końcu się uspokoił. Wówczas guru powiedział: - Wystarczyły dwa słowa, aby wywołać w panu burzę i kilka słów, by pana uspokoić. Prawda? Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Alter_Ego | Post #8 Ocena: 0 2011-04-21 11:40:53 (14 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Nobody's perfect but i'm pretty fuckin' close
![]() Złemu tancerzowi prącie w tańcu mrowi ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Alter_Ego 21-04-2011 11:41 ] "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|
Post #9 Ocena: 0 2011-04-21 11:42:27 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #10 Ocena: 0 2011-04-21 11:46:48 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|