Str 11 z 84 |
|
---|---|
marcinb | Post #1 Ocena: 0 2011-04-18 22:17:15 (14 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
I co sie tak smiejesz jak glupi do sera...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
kawaoporanku | Post #2 Ocena: 0 2011-04-18 23:22:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2011 Skąd: Nottingham |
Niewiem jak to sie stalo, ale dopiero tu zajzalam. i zeby nie bylo przeczytalam od poczatku
![]() Lubie powiedzonka, pare ksiazek z takowymi w PL zostawilam ![]() Kobieta potrafi wszystko to samo co mezczyzna, oprocz obsikaniem muru na stojaco. Ten sie smieje ostatni, co najwolniej kojarzy. Kto rano wstaje, ten jest niewyspany. Gosc w dom, cukier do szafy. Ty masz prawo miec swoje zdanie, ja mam prawo miec je w dupie. Wszystko przyjemne jest zakazane, tuczy albo ciaza grozi. Milosc jest swiatlem, malzenstwo rachunkiem za prad. Kobieca torebka nie jest po to zeby cokolwiek w niej znalezc, jest po to aby bylo w niej wszystko. Wypijmy za bledy - to sie ostro nawalimy. Cierpliwosc trzeba miec anielska, zeby znosic wlasne cielsko. I moje ulubione Ludzie to anioly z jednym skrzydlem, dlatego aby sie wzniesc potrzebuja przyjaciol. Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD
|
ROTAREDOM | Post #3 Ocena: 0 2011-04-19 07:06:03 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Szał pał
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2011-04-19 07:21:45 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Kazdy dzien jest dobry ,mysle , nawet ten zly... Kazdy dzien jest darem - ze smierdzi? powinnismy sie cieszyc z tego ,ze mamy powonienie
Erica Jong Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2011-04-19 07:32:56 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę
- Na pustyni jest się trochę samotnym. - Równie samotnym jest się wśród ludzi. **************************************** Znacznie trudniej jest osądzać samego siebie, niż wydawać sąd o innych. Gdyby ci się udało osądzić samego siebie, stanowiłoby to dowód, że jesteś mędrcem. [Król] Maly ksiaze ***************************************** Do tej pory jesteś dla mnie tylko małym chłopcem podobnym do stu tysięcy innych małych chłopców. I nie jesteś mi do niczego potrzebny. Jestem dla ciebie po prostu lisem podobnym do stu tysięcy innych lisów. Ale jeżeli mnie oswoisz, staniemy się sobie potrzebni. Wtedy będziesz dla mnie jedynym na świecie i ja będę dla ciebie jedynym na całym świecie… [Lis] Maly Ksiaze ************************************************** Dorośli są zakochani w cyfrach. Jeżeli opowiadacie im o nowym przyjacielu, nigdy nie spytają o rzeczy najważniejsze. Nigdy nie usłyszycie:, „Jaki jest dźwięk jego głosu? W co lubi się bawić? Czy zbiera motyle?” Oni spytają was: „Ile ma lat? Ilu ma braci? Ile waży? Ile zarabia jego ojciec?” Wówczas dopiero sądzą, że coś wiedzą o waszym przyjacielu. Jeżeli mówicie dorosłym: „Widziałem piękny dom z czerwonej cegły, z geranium w oknach i gołębiami na dachu” – nie potrafią sobie wyobrazić tego domu. Trzeba im powiedzieć: „Widziałem dom za sto tysięcy złotych”. Wtedy krzykną: „Jaki to piękny dom!” Maly Ksiaze Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-04-19 20:18:27 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ROTAREDOM | Post #7 Ocena: 0 2011-04-19 21:27:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
mowa jest srebrem a milczenie złotem
______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی