MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ROTAREDOM

Post #1 Ocena: 0

2011-04-05 20:20:09 (14 lat temu)

ROTAREDOM

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2011

Idealna kobieta jednym spojrzeniem sprawi, że przypomnę sobie o tym, jakim szczęściem jest bycie z nią. To taka, która bedzie mnie kochać tak bardzo, żeby wybaczyć wszystkie wady. Ludzie, którzy prawdziwie kochają, potrafią wiele wybaczać. Idealna kobieta zamilknie wtedy, kiedy wie, że należy to robić i wygarnie mi wtedy, kiedy sobie na to zasłużę.
Idealna to taka, taka, która będzie mi marudzić, że się źle odżywiam i za dużo siedzę przed komputerem.
Idealna kobiet będzie kupowała do domu kwiaty i opierdalała mnie za to, że nie dostrzegam ich piękna. A w nocy wyjdzie na dwór, aby do samego rana gapić się na gwiazdy, po czym wróci i zbudzi mnie tylko po to, aby powiedzieć, że kiedyś razem na nie polecimy.
To także taka kobieta, która słysząc od kogoś plotki na mój temat powie głośno: odpierdolcie się od Kominka! I jak lwica będzie walczyć o moje dobre imię. I wreszcie - chciałbym, aby to była taka kobieta, której podziwiałbym piękno, ale bał się jej rozumu.

Piękno kobiet, bagatelizowane przez brzydule naiwnie twierdzące, że liczy się charakter - jest najważniejszym elementem poszukiwań ideałów.

______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Vivienne

Post #2 Ocena: 0

2011-04-05 21:12:17 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

"Mężczyzna ideał... takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. Opowiedziała sen przyjaciółkom. Też się popłakały".
J. Chmielewska

Do góry stronyOffline

jankowsky

Post #3 Ocena: 0

2011-04-05 22:23:14 (14 lat temu)

jankowsky

Mężczyzna

Z nami od: 30-01-2010

Cos mi te dmuchane lale nekrofilią zalatują. No chyba, że rodzina Adamsów i takie tam klimaty

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2011-04-05 22:31:37 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

moze trzeba lekko jakas fladra posmarowac?...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2011-04-05 22:49:28 (14 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2011-04-05 20:20:09, ROTAREDOM napisał(a):
Idealna kobieta jednym spojrzeniem sprawi, że przypomnę sobie o tym, jakim szczęściem jest bycie z nią. To taka, która bedzie mnie kochać tak bardzo, żeby wybaczyć wszystkie wady. Ludzie, którzy prawdziwie kochają, potrafią wiele wybaczać. Idealna kobieta zamilknie wtedy, kiedy wie, że należy to robić i wygarnie mi wtedy, kiedy sobie na to zasłużę.
Idealna to taka, taka, która będzie mi marudzić, że się źle odżywiam i za dużo siedzę przed komputerem.
Idealna kobiet będzie kupowała do domu kwiaty i opierdalała mnie za to, że nie dostrzegam ich piękna. A w nocy wyjdzie na dwór, aby do samego rana gapić się na gwiazdy, po czym wróci i zbudzi mnie tylko po to, aby powiedzieć, że kiedyś razem na nie polecimy.
To także taka kobieta, która słysząc od kogoś plotki na mój temat powie głośno: odpierdolcie się od Kominka! I jak lwica będzie walczyć o moje dobre imię. I wreszcie - chciałbym, aby to była taka kobieta, której podziwiałbym piękno, ale bał się jej rozumu.

Piękno kobiet, bagatelizowane przez brzydule naiwnie twierdzące, że liczy się charakter - jest najważniejszym elementem poszukiwań ideałów.

Czyli jednak jestem idealna!
Uff, a już myślałam, że przegrałam z plastikami...
8-);-)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-04-06 09:41:33 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2011-04-06 10:00:00 (14 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Z drugiej strony facet po 60 i jeszcze moze. A ze po 60 i zadna z kobiet, ktore mu sie podobaja go ni echce to co ma zrobic. W sumie juz lepsza ta lalka...

;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2011-04-06 10:08:39 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

alapala

Post #9 Ocena: 0

2011-04-06 12:34:12 (14 lat temu)

alapala

Kobieta

Z nami od: 12-01-2011

Cytat:

2011-04-05 21:12:17, Vivienne napisał(a):
"Mężczyzna ideał... takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. Opowiedziała sen przyjaciółkom. Też się popłakały".
J. Chmielewska

Hahahaha moze ktos powinien zrobic takie męskie lale ;)

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #10 Ocena: 0

2011-04-06 13:03:29 (14 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2011-04-06 12:34:12, alapala napisał(a):
Cytat:

2011-04-05 21:12:17, Vivienne napisał(a):
J. Chmielewska

Hahahaha moze ktos powinien zrobic takie męskie lale ;)

Wiesz, ja lalkami bawilam sie, gdy bylam mala dziewczynka.
A czasami faceci, no coz nie wyrastaja z okresu infantylizmu dzieciecego.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,