Cytat:
2011-04-04 14:30:31, kate824 napisał(a):
Cytat:
2011-04-03 21:41:09, Sarmatian napisał(a):
Kupiłem u nich auto w 2008 roku.
Nie wiem co można napisać, auto śmiga bezawaryjnie, kompletnie nic w nim nie robiłem. Nalewam paliwo i jadę.
Auto było wcześniej w firmie leasingowej. Podobno należy unikać aut od prywatnych właścicieli, mało takich, ale się trafiają.
A co za auto kupiłeś ?

Wybieram się właśnie do Cargiant ze względu na cenę, mają bardzo tanio ale z drugiej strony zastanawiam się czy jest w tym jakiś "haczyk" niektóre samochody są o kilka tysięcy tańsze niż w innych komisach.
Kupiłem Nissan Primera 2,2 SVE TD .
Może jak masz możliwość to weź kogoś kto sprawdzi auto, jakiegoś mechanika.
Nie śpiesz się, sprawdź dokładnie, zrób jazdę próbną. Zresztą sami będą ją proponować.
Ja sie bardzo spieszyłem to mi babka w papierch napisała że klient się spieszył i zabrał auto bez sprawdzenia
Na szczęście było wszystko ok.
Tak jak napisałem wcześnie nie bierz auta które miało prywatnego właściciela.
Simon33-
W papierach masz poprzedniego właściciela, no ale tego od razu nie widać.
Mam też na tablicy rejestracyjnej w dolnej części nazwę firmy leasingowej, no ale tego tez nie musi być.
Wystarczy chyba jak już Cię poważnie zainteresuje dane auto zapytać kogoś ze obsługi, stoi ich cała masa. Wystarczy że się zatrzymasz dłużej przy aucie to sami biegną.
[ Ostatnio edytowany przez: Sarmatian 04-04-2011 18:34 ]
"Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka." - Józef Piłsudski .