a na serio to gratuluje zonie takiego meza!!
Str 4 z 6 |
|
---|---|
goskauk | Post #1 Ocena: 0 2011-04-02 12:20:41 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2008 Skąd: Reading |
Szkoda ze masz zone
a na serio to gratuluje zonie takiego meza!! pit-y,benefity itp.
|
justys22 | Post #2 Ocena: 0 2011-04-02 13:42:53 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
Podslaczam sie pod goskauk:D Szkoda,ze masz zone bo kilka chetnych by sie znalazlo:D Ja dodaje zawsze szczyte soli,wody gazowanej troche i szczypte proszku do pieczenia i smaze je troche krocej,wtedy nie sa gorzkawe bo nie sa przypalone;P Uwielbiam nalesniki ze szpinakiem,cebulka,pomidorkami i philadelfia wszystko zmiksowane,albo po meksykansku,albo z parowkami,serem zoltym,na slodko najbardziej to z bialym serem,albo bananam a na lato z lodami:D Gratulacje i trzymam kciuki za kolejne
|
Post #3 Ocena: 0 2011-04-02 17:28:40 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2011-04-02 18:33:47 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
justys22 | Post #5 Ocena: 0 2011-04-02 18:53:55 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
Podeslij mi troche,tez bym zjadla i wielkie gratulacje!Pierogi to nie lada wyzwanie dla poczatkujacych:D
|
|
|
nanetka | Post #6 Ocena: 0 2011-04-02 19:27:25 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-08-2007 Skąd: zagranica |
Gratuluję,mój mąż czasami coś tam ugotuje ale naleśniki i pierogi to na razie robię sama.
Czy mi się wydaje czy to mięso na cieście naleśnikowym było surowe ? |
Post #7 Ocena: 0 2011-04-02 20:16:42 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
Post #8 Ocena: 0 2011-04-02 20:18:02 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
Post #9 Ocena: 0 2011-04-02 20:30:27 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
Netta6 | Post #10 Ocena: 0 2011-04-02 20:44:33 (13 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2006 Skąd: Bridgwater |
Cytat: 2011-04-01 17:48:45, piekar10 napisał(a): Od spodu dostały troche wysypki , ale to chyba bez znaczenia , Ja osobiście uwielbiam nalesniki z bitą śmietaną i jagodami lub truskawkami , najlepiej ciepłe , wtedy trzeba szybko jeść bo śmietana topnieje i fajnie po tym oczyszcza organizm . [ Ostatnio edytowany przez: <i>piekar10</i> 01-04-2011 22:12 ] Piekar, ty to potrafisz poruszyć kubki smakowe Następne naleśniki robię z bitą śmietaną i jagodami. Cytat: 2011-04-01 22:19:47, Mordoklej napisał(a): Pierwsze nalesniki sklad: - 3 szklanki mleka 4% - 1,5 szklanki maki - 1 duze jajko - 3 lyzki oleju - odrobina soli Dodalem lyzke oleju tylko przed pierwszym nalesnikiem, reszta prosto na teflonowa patelnie. Nastepnym razem dodam jeszcze jedno jajko i troszke cukru. Zamiast 3-ech szklanek mleka daj jedną a resztę wody gazowanej. Ja daję dwa jajka ale z jednego jajka białko ubijam na pianę i dodaję ją na samym końcu. Mieszam ją z ciastem trzepaczką a nie mikserem. |