Str 2 z 6 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-04-01 17:58:10 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
Vivienne | Post #2 Ocena: 0 2011-04-01 18:08:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2010 Skąd: London |
Zeby nie byly gumowate, bardziej delikatne w smaku (swietne na slodo) zawsze ubijam bialka jajek na sztywna piane. Dodaje doslownie szczyte soli i troche cukru. Nie dodaje cukru waniliowego, nie lubie tego sztucznego smaku.
|
Post #3 Ocena: 0 2011-04-01 18:19:35 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
ela_42 | Post #4 Ocena: 0 2011-04-01 18:45:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
do ciasta nalesnikowego dodaje jeszcze troche oleju 1-2 lyzki wtedy latwiej sie odklejaja i sa pulchne
|
Post #5 Ocena: 0 2011-04-01 18:49:54 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
|
|
kawaoporanku | Post #6 Ocena: 0 2011-04-01 18:54:05 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-01-2011 Skąd: Nottingham |
Pogratulowac koledze, piekne nalesniczki. Ja tez czesto robie, ale ty dales mi do myslenia i zastanawiam sie czy moj m by zrobil takie cuda. Chyba nie
Ja do slodkich nadzien daje tylko mleko, a do ostrych wode i troche mleka +cala reszta;-] Wazne aby dodac troche oleju do ciasta i odstawic przed smazeniem na ok 30 minut. Jestem nawet kiedy mnie nie ma xD
|
ela_42 | Post #7 Ocena: 0 2011-04-01 18:54:35 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
w Polsce jak mialam slonine to smarowalam za kazdym razem patelnie )
|
Post #8 Ocena: 0 2011-04-01 19:29:21 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|
ela_42 | Post #9 Ocena: 0 2011-04-01 19:32:07 (13 lat temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
Cytat: 2011-04-01 19:29:21, ie2ox4 napisał(a): Teraz nie masz już słoniny?? Po jakiej diecie się pozbyłaś?? bardzo smieszne a o co Ci chodzi?? |
Post #10 Ocena: 0 2011-04-01 19:36:39 (13 lat temu) |
|
Anonim |
Usunięte
|