MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Sny-prorocze,zagadkowe,śmieszne,straszne...

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

midian25

Post #1 Ocena: 0

2011-03-06 11:52:42 (14 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Dzisiaj śniło mi się, że uciekam przed dwiema kobietami, które trzymały w dłoniach kuchenne noże. Miałam swiadomość, że spię i za wszelką cenę próbowałam otworzyc powieki, które były niczym z kamienia.
Sen oznacza jedno- za dużo historyjek o mordercach z Discovery ID. Trzeba się przesiąść na jakiś lżejszy kanał, bo nawet mąż coś przebąkuje, że mam nierówno, bo takie bzdury oglądam.
"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-03-06 11:59:15 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

autor65

Post #3 Ocena: 0

2011-03-06 12:00:02 (14 lat temu)

autor65

Mężczyzna

Z nami od: 02-08-2010

"....mi to sie same gole baby snia..."
to cytat oczywiscie z filmu (jakiego?)
bo tak naprawde to czasami sa troche ubrane;-)
człowiek się zmienia za ...granicą

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Nie_z_tej_bajki

Post #4 Ocena: 0

2011-03-06 14:19:18 (14 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

A mi sie snilo, ze bylam juz wysoko w ciazy i poronilam... pol nocy ten sen mnie meczyl, a wstalam zaplakana - masakra.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

justys22

Post #5 Ocena: 0

2011-03-06 15:45:18 (14 lat temu)

justys22

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

A mi jak snia sie zeby,takie brudne albo,ze nimi pluje i kwria to zawsze ktos umiera,na nastepny dzien ale nie pozniej niz na 4 dni po snie...Pamietam raz jeden wujek byl w spiaczce po wypadku i mama mi to wlasnie powiedziala,a ja mamo-On nie przezyje bo snily mi sie zeby(ona wiedziala o moich snach ale prosila bym sie znia nie dzielila nimi,bo ja przerazam) i kolejnego dnia zmarl.Wczesniej zmarl mojego chlopaka tata,babcia,dziadek,kolejny wujek,kolega,kolegi tato-akuat pisalam z nim na gadu,ze mam takie sny,i ze snily mi sie zeby i nie wiem kto teraz,a jego tato nastepnego dnia rano(rozmawialismy poznym wieczorem),ledwie wyszedl z domu do pracy i dostal zawalu,umarl...Nie lubie tych snow,bo zawsze sie sprawdzaja...

A zanim przyszla powodz do Wroclawia to tez mialam sen,ze wszedzie pelno wody a ja z balkonu na slizgawce do tej wody zjezdzalam w stroju kapielowym,po paru miesiacach przyszla powodz.

Albo snili mi sie zolnierze,wojna jakas u nas na placu,po jakis 2 tyg zaczeli nagrywac film wojenny...Pamietam,ze opowiedzialam ten sen mamie i byla zaskoczona,jak na placu zobaczyla zolnierzy i ekipe filmowa:D

Zmarli tez mi sie czesto snia,zazwyczaj Babcia,czasem Dziadek i Wujek ale jak ktos pisal wczesniej nie pamietam co mowili.

Do góry stronyOffline

NoNickname

Post #6 Ocena: 0

2011-03-06 16:19:28 (14 lat temu)

NoNickname

Kobieta

Z nami od: 10-02-2011

Cytat:

2011-03-06 11:32:23, Bestia napisał(a):
Kiedys snilo mi sie ze wlazlam w taka wielka kupe, cala bylam w niej umazana. Tego samego dnia znalazlam zegarek wart 2500 funtow.:-]

Odkad pamietam,zawsze kiedy sni mi sie kupa,lub jajka ... znajduje lub dostaje kase :-]
A kiedy ja robie,to trace :(

Jeszcze ani razu nie zdarzylo sie,zeby taki sen nie sprawdzil sie !

Czasami,jak mam naprawde ogromny problem, sni mi sie mieso lub wedlina i jezeli ladnie wygladaja,sa swieze,to wszystko mi sie super ulozy.
A jezeli przysni mi sie zepsute mieso - zawsze mam ogromne klopoty.
Cale szczescie te sny o zepsutym miesie miewalam juz dawno i oby sie nie powtorzyly.

Z tych proroczych, mialam jeden,ktory bede pamietala do konca zycia.
Mieszkajac jeszcze w Polsce i nawet nie myslac o wyjezdzie - snilo mi sie,ze przekraczam granice i opuszczam kraj na zawsze.
Ze szczegolami pamietam,jakie rzeczy mialam przy sobie i ze bylo to wszystko co w ogole mi z zycia w Polsce zostalo.
Wtedy nie rozumialam tego snu,bo byl bardzo dziwny i w ogole nierealny.
Rok pozniej...niespodziewanie wyjechalam do Anglii.
Dom zostawilam pod opieka przyjaciol. Po dwoch miesiacach od momentu przyjazdu,otrzymalam od sasiadow wiadomosc,ze mnie okradli,wszystko wywozac z domu.
I faktycznie,jak we snie...zostalam tylko z tym co mialam przy sobie w dniu wyjazdu.

To prawda,ze okazja czyni zlodzieja .... nawet z najlepszego przyjaciela 8-)

Wierze w sny,tylko jest z nimi jeden problem - nie zawsze wiadomo
jak je interpretowac i dopiero,jak cos sie wydarzy.. to uswiadamiam sobie,ze bylo...jak we snie.

Do góry stronyOffline

monikacookies

Post #7 Ocena: 0

2011-03-06 18:23:12 (14 lat temu)

monikacookies

Kobieta

Z nami od: 22-10-2010

tez mi sie czesto wojna sni w polsce,jakies rakiety wycelowane w moje miasto itd. wiadomo sny to jak filmy sf...czesto nie umiem ich opisac slowami nawet...

Do góry stronyOffline

kaskaaa

Post #8 Ocena: 0

2011-03-06 18:30:53 (14 lat temu)

kaskaaa

Kobieta

Z nami od: 05-09-2010

Mi sie snila ostatnio kilka razy pod rzad tesciowa:-| i tak mysle sobie co ona mi sie tak czesto sni,moze nas nawiedzi i o, nie pomylilam sie zapukala do drzwi nie spodziewanie malo sie nie udlawilam jedzeniem jak ja zobaczylam,juz mam nadzieje ze wiecej mnie nie nawiedzi w moim snie:-W:-]

[ Ostatnio edytowany przez: kaskaaa 06-03-2011 18:32 ]

...

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2011-03-06 20:37:44 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AvonGosia

Post #10 Ocena: 0

2011-03-07 09:25:47 (14 lat temu)

AvonGosia

Kobieta

Z nami od: 26-08-2010

Mojemu mężowi zawsze śnią się obce kobiety lub żony naszych znajomych i moja starsza siostra ;) Są to zazwyczaj sny erotyczne- nie za często mi o nich opowiada, więc mam taką cichą nadzieję, że ich za często nie ma ;) Nie mam mu za złe tego, że to nie ja ;D ;D ;D
Za to ja w swoim życiu miałam tylko jeden taki sen- z policjantem ;/

Kidyś jak prowadziłam wojnę z moją teściową, to śniło mi się, że przychodzi po moje dzieci. Byłam wtedy w ciąży z pierwszym. Pamięam jeden taki straszny- wchodze do pokoiku, stoi z synkiem na rękach (w ciąży nie wiedziałam, że to będzie chłopiec), patrzy na mnie wściekła i wypada z nim przez otwarte okno.. Obudziłam się zlana zimnym potem..
Ale problemy z teściową się skończyły i po snach pozostały tylko wspomnienia.
Podświadomość ;)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,