Sen oznacza jedno- za dużo historyjek o mordercach z Discovery ID. Trzeba się przesiąść na jakiś lżejszy kanał, bo nawet mąż coś przebąkuje, że mam nierówno, bo takie bzdury oglądam.
Str 3 z 4 |
|
---|---|
midian25 | Post #1 Ocena: 0 2011-03-06 11:52:42 (14 lat temu) |
Konto usunięte |
Dzisiaj śniło mi się, że uciekam przed dwiema kobietami, które trzymały w dłoniach kuchenne noże. Miałam swiadomość, że spię i za wszelką cenę próbowałam otworzyc powieki, które były niczym z kamienia.
Sen oznacza jedno- za dużo historyjek o mordercach z Discovery ID. Trzeba się przesiąść na jakiś lżejszy kanał, bo nawet mąż coś przebąkuje, że mam nierówno, bo takie bzdury oglądam. "Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"
|
Post #2 Ocena: 0 2011-03-06 11:59:15 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
autor65 | Post #3 Ocena: 0 2011-03-06 12:00:02 (14 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
"....mi to sie same gole baby snia..."
to cytat oczywiscie z filmu (jakiego?) bo tak naprawde to czasami sa troche ubrane ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
Nie_z_tej_bajki | Post #4 Ocena: 0 2011-03-06 14:19:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
A mi sie snilo, ze bylam juz wysoko w ciazy i poronilam... pol nocy ten sen mnie meczyl, a wstalam zaplakana - masakra.
Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
justys22 | Post #5 Ocena: 0 2011-03-06 15:45:18 (14 lat temu) |
Z nami od: 31-08-2007 Skąd: Basildon, Essex |
A mi jak snia sie zeby,takie brudne albo,ze nimi pluje i kwria to zawsze ktos umiera,na nastepny dzien ale nie pozniej niz na 4 dni po snie...Pamietam raz jeden wujek byl w spiaczce po wypadku i mama mi to wlasnie powiedziala,a ja mamo-On nie przezyje bo snily mi sie zeby(ona wiedziala o moich snach ale prosila bym sie znia nie dzielila nimi,bo ja przerazam) i kolejnego dnia zmarl.Wczesniej zmarl mojego chlopaka tata,babcia,dziadek,kolejny wujek,kolega,kolegi tato-akuat pisalam z nim na gadu,ze mam takie sny,i ze snily mi sie zeby i nie wiem kto teraz,a jego tato nastepnego dnia rano(rozmawialismy poznym wieczorem),ledwie wyszedl z domu do pracy i dostal zawalu,umarl...Nie lubie tych snow,bo zawsze sie sprawdzaja...
A zanim przyszla powodz do Wroclawia to tez mialam sen,ze wszedzie pelno wody a ja z balkonu na slizgawce do tej wody zjezdzalam w stroju kapielowym,po paru miesiacach przyszla powodz. Albo snili mi sie zolnierze,wojna jakas u nas na placu,po jakis 2 tyg zaczeli nagrywac film wojenny...Pamietam,ze opowiedzialam ten sen mamie i byla zaskoczona,jak na placu zobaczyla zolnierzy i ekipe filmowa:D Zmarli tez mi sie czesto snia,zazwyczaj Babcia,czasem Dziadek i Wujek ale jak ktos pisal wczesniej nie pamietam co mowili. |
|
|
NoNickname | Post #6 Ocena: 0 2011-03-06 16:19:28 (14 lat temu) |
Z nami od: 10-02-2011 Skąd: * |
Cytat: 2011-03-06 11:32:23, Bestia napisał(a): Kiedys snilo mi sie ze wlazlam w taka wielka kupe, cala bylam w niej umazana. Tego samego dnia znalazlam zegarek wart 2500 funtow. ![]() Odkad pamietam,zawsze kiedy sni mi sie kupa,lub jajka ... znajduje lub dostaje kase ![]() A kiedy ja robie,to trace ![]() Jeszcze ani razu nie zdarzylo sie,zeby taki sen nie sprawdzil sie ! Czasami,jak mam naprawde ogromny problem, sni mi sie mieso lub wedlina i jezeli ladnie wygladaja,sa swieze,to wszystko mi sie super ulozy. A jezeli przysni mi sie zepsute mieso - zawsze mam ogromne klopoty. Cale szczescie te sny o zepsutym miesie miewalam juz dawno i oby sie nie powtorzyly. Z tych proroczych, mialam jeden,ktory bede pamietala do konca zycia. Mieszkajac jeszcze w Polsce i nawet nie myslac o wyjezdzie - snilo mi sie,ze przekraczam granice i opuszczam kraj na zawsze. Ze szczegolami pamietam,jakie rzeczy mialam przy sobie i ze bylo to wszystko co w ogole mi z zycia w Polsce zostalo. Wtedy nie rozumialam tego snu,bo byl bardzo dziwny i w ogole nierealny. Rok pozniej...niespodziewanie wyjechalam do Anglii. Dom zostawilam pod opieka przyjaciol. Po dwoch miesiacach od momentu przyjazdu,otrzymalam od sasiadow wiadomosc,ze mnie okradli,wszystko wywozac z domu. I faktycznie,jak we snie...zostalam tylko z tym co mialam przy sobie w dniu wyjazdu. To prawda,ze okazja czyni zlodzieja .... nawet z najlepszego przyjaciela ![]() Wierze w sny,tylko jest z nimi jeden problem - nie zawsze wiadomo jak je interpretowac i dopiero,jak cos sie wydarzy.. to uswiadamiam sobie,ze bylo...jak we snie. |
monikacookies | Post #7 Ocena: 0 2011-03-06 18:23:12 (14 lat temu) |
Z nami od: 22-10-2010 Skąd: manchester |
tez mi sie czesto wojna sni w polsce,jakies rakiety wycelowane w moje miasto itd. wiadomo sny to jak filmy sf...czesto nie umiem ich opisac slowami nawet...
|
kaskaaa | Post #8 Ocena: 0 2011-03-06 18:30:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 05-09-2010 Skąd: London |
Mi sie snila ostatnio kilka razy pod rzad tesciowa
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: kaskaaa 06-03-2011 18:32 ] ...
|
Post #9 Ocena: 0 2011-03-06 20:37:44 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
AvonGosia | Post #10 Ocena: 0 2011-03-07 09:25:47 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-08-2010 Skąd: internet |
Mojemu mężowi zawsze śnią się obce kobiety lub żony naszych znajomych i moja starsza siostra
![]() ![]() Za to ja w swoim życiu miałam tylko jeden taki sen- z policjantem ;/ Kidyś jak prowadziłam wojnę z moją teściową, to śniło mi się, że przychodzi po moje dzieci. Byłam wtedy w ciąży z pierwszym. Pamięam jeden taki straszny- wchodze do pokoiku, stoi z synkiem na rękach (w ciąży nie wiedziałam, że to będzie chłopiec), patrzy na mnie wściekła i wypada z nim przez otwarte okno.. Obudziłam się zlana zimnym potem.. Ale problemy z teściową się skończyły i po snach pozostały tylko wspomnienia. Podświadomość ![]() |