Np. kiedyś mi się przyśniła kobieta, której nigdy wcześniej nie widziałam. Po jakiś 3-4 latach mój brat przedstawił mi ją jako swoją dziewczynę

Przyśniła mi się raz sytuacja ze szkoły- pisałam test z historii. Nigdy jej nie lubiłam i miałam zawsze 3. Po jakimś czasie ten sam test ze snu pojawił się w realu i napisałam go na 4+

Często śnią mi się wojny i całkiem niedawno było tak:
Zrobiłam aferę rządowi polskiemu, że Rosjanie zaraz zaatakują Polskę a oni nic z tego sobie nie robią. Wyśmiali mnie. Cała moja rodzina wraz z mężem i jego rodzinę szliśmy przez pole i w dali zobaczyliśmy ptaki.To były bombowce. I widziałam w śnie sceny niemal z SZEREGOWCA RYANA- rozerwane, rozszarpane ciała, pełno krwi, krzyki i rozpacz..

Mój mąż miewa prorocze sny- raz się obudził i powiedział" o, kur**, włączaj komputer (niemamy polskiej tv), śniło mi się, że samolot z Prezydentem i innymi politykami się rozbił." To było 10.04.

Od tamtej pory dziwnie przyglądam się mężowi.. Tym bardziej , że przyśnił mu się wypadek samochodowy, w którym ginie..

Czasem śnią mi się takie pierdoły- goni mnie jakiś zbir a ja wbiegam na czyjeś podwórko, łapię za gęsi i rzucam nimi w zbira

Czasem mi się śni, że mój syn wypada przez okno. Tydzień temu, że stoje sobie w sklepie, rozmawiam z synem i nagle wózek z córeczką znika. Widzę Pakinkę z burką z tym wózkiem. Biegnę za nią, wykonuję wykop niemal jak w walkach z MATRIX'ie i zdejmuję burkę- jest bez twarzy, tylko jakieś robaki typu larwy much na pościach policzkowych..

Czasem myślę, że mam nieźle porypane
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )