Mój dom jeszcze długo (CHYBA) zostanie w stanie pod okupacyjnym

ale to w szklarni - nie widać

Str 5274 z 5274 |
|
---|---|
ZlotaPerla2 | Post #1 Ocena: 0 2025-07-27 15:32:14 (3 godziny temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Już wąsy powyrywane
![]() Mój dom jeszcze długo (CHYBA) zostanie w stanie pod okupacyjnym ![]() ale to w szklarni - nie widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
kksiezniczka | Post #2 Ocena: 0 2025-07-27 15:37:26 (3 godziny temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Taaaa wszyscy mieli lepiej na grillu niż ja: komary przyleciały na krzywy ryj i się nażarły, a na cztery obecne osoby trzy siedzą całe lato na sicku i trenują picie piwa. A ja biedna odwyknieta trochę… Ale 8 godz shiftu grillowego dzielnie przeżyłam
![]() Pęseta leży pewnie i czeka na kolejne wakacje ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2025-07-27 16:51:44 (2 godziny temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Ale pieknie tam w Londynie w sumie. Zaczelo sie od lunczyku na Coal Drops Yard przy Kings Crossie. Etipsko Erytrejskie vegetarianskie oczywiscie jedzenie i iced latte z vana. Potem autobsem turystycznym na Trafalgar ( 21£
![]() ![]() Mala pikieta wolnosc dla Iranu pod National Gellry i marsz rownosci dla trans. Akurat przez nich zablokowane ulice wiec trzeba bylo sie przejsc na inny przystanek piechotka, no ale fajnie bo jak tu mie pozwiedzac Londynu z buta. Zapomńialam porobic sobie zdjecia z parady trans- moje ntotowania w pracy by zapewne wzrosly, a moze nawet jakis awansik. Anyway. Potem ciag dalszy autobusu i powrot do Big Bena. Chcialysmy ubeem lodka na Putney sie wybrac, ale po godziny czekania, wiec metrem bylo szybciej. No i na Putney jakas Libanska restauracja, i kurcze na 3 osoby mezze wyszlo taniej w Londynie niz lokalnie, bo 50£ wszystkiego razem. Dzis sprawdzilam ile TFL mnie kosztowalo, KC - Putney i powrot jakies 8£ plus weekendowy train w obie strony 30, uber i taxi 20 plus jakas kawa po drodze, lody te sprawy. Wypad do Londynu economy class :D to kolo stowki. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 27-07-2025 16:56 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla2 | Post #4 Ocena: 0 2025-07-27 17:23:49 (2 godziny temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Dlatego ja wolę jechać "na wycieczkę" - zabierze z pod domu, odwiezie pod dom, cena około 60f i w tym zwiedzanie, łażenie, atrakcje. Do Londynu jeszcze z miłą chęcią się wybiorę, bo uwielbiam, no i tyle.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
rafald | Post #5 Ocena: 0 2025-07-27 18:46:52 (9 minut temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
No widzisz Gal - nie trzeba aż na Bliski Wschód drzeć, wystarczy Londyn 😃
Chcesz Pakistan - Tooting, chcesz Arabię - Edgware Road, Bangladesz - Whitechapel, Indie - Southall… China Town chyba też jeszcze jest 😅 |