MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chciałem/am powiedzieć że...

« poprzednia strona

Strona 5274 z 5274 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5272 | 5273 | 5274 ] - Skocz do strony

Str 5274 z 5274

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla2

Post #1 Ocena: 0

2025-07-27 15:32:14 (3 godziny temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Już wąsy powyrywane :-8 a stara pintsetka na bank wróciła z Pl. i tyle ją widział.

Mój dom jeszcze długo (CHYBA) zostanie w stanie pod okupacyjnym :-8
ale to w szklarni - nie widać :-8 bo szyby brudne *ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kksiezniczka

Post #2 Ocena: 0

2025-07-27 15:37:26 (3 godziny temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

Taaaa wszyscy mieli lepiej na grillu niż ja: komary przyleciały na krzywy ryj i się nażarły, a na cztery obecne osoby trzy siedzą całe lato na sicku i trenują picie piwa. A ja biedna odwyknieta trochę… Ale 8 godz shiftu grillowego dzielnie przeżyłam *DRINK*

Pęseta leży pewnie i czeka na kolejne wakacje :) Tak jak kilka moich rzeczy na podłodze…
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOnline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2025-07-27 16:51:44 (2 godziny temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Ale pieknie tam w Londynie w sumie. Zaczelo sie od lunczyku na Coal Drops Yard przy Kings Crossie. Etipsko Erytrejskie vegetarianskie oczywiscie jedzenie i iced latte z vana. Potem autobsem turystycznym na Trafalgar ( 21£;) tam jakas impreza byla, Right to party ( would you belive; ) przelotem muzeum, fajne karty tam maja w sklepie z pamietakami z obrazami krol, krolowa, paz a Jezus jest Asem:)

Mala pikieta wolnosc dla Iranu pod National Gellry i marsz rownosci dla trans. Akurat przez nich zablokowane ulice wiec trzeba bylo sie przejsc na inny przystanek piechotka, no ale fajnie bo jak tu mie pozwiedzac Londynu z buta. Zapomńialam porobic sobie zdjecia z parady trans- moje ntotowania w pracy by zapewne wzrosly, a moze nawet jakis awansik. Anyway.

Potem ciag dalszy autobusu i powrot do Big Bena. Chcialysmy ubeem lodka na Putney sie wybrac, ale po godziny czekania, wiec metrem bylo szybciej. No i na Putney jakas Libanska restauracja, i kurcze na 3 osoby mezze wyszlo taniej w Londynie niz lokalnie, bo 50£ wszystkiego razem. Dzis sprawdzilam ile TFL mnie kosztowalo, KC - Putney i powrot jakies 8£ plus weekendowy train w obie strony 30, uber i taxi 20 plus jakas kawa po drodze, lody te sprawy. Wypad do Londynu economy class :D to kolo stowki.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 27-07-2025 16:56 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

ZlotaPerla2

Post #4 Ocena: 0

2025-07-27 17:23:49 (2 godziny temu)

ZlotaPerla2

Kobieta

Z nami od: 20-06-2022

Dlatego ja wolę jechać "na wycieczkę" - zabierze z pod domu, odwiezie pod dom, cena około 60f i w tym zwiedzanie, łażenie, atrakcje. Do Londynu jeszcze z miłą chęcią się wybiorę, bo uwielbiam, no i tyle.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja

Do góry stronyOffline

rafald

Post #5 Ocena: 0

2025-07-27 18:46:52 (9 minut temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

No widzisz Gal - nie trzeba aż na Bliski Wschód drzeć, wystarczy Londyn 😃
Chcesz Pakistan - Tooting, chcesz Arabię - Edgware Road, Bangladesz - Whitechapel, Indie - Southall…

China Town chyba też jeszcze jest 😅

Do góry stronyOnline

Strona 5274 z 5274 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5272 | 5273 | 5274 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,