![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
juz sladu po niej nie ma ...
Str 5237 z 5240 |
|
---|---|
ZlotaPerla2 | Post #1 Ocena: 0 2025-05-27 19:29:21 (2 dni temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Gowniara taka tepa, ze myslala, ze cale UK i Vinted w Manchester mieszka
![]() ![]() ![]() ![]() juz sladu po niej nie ma ... Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2025-05-27 19:44:19 (2 dni temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Poki co tez nie mam zadnych problemow z vinted, chyba tak jak ksiezniczka mowi, Zlota ma jakiegos pecha. Ja teraz tez dołącze do dinozaurow na ebayu zeby miec skale porownawcza. Ksiezniczka faktycznie ma tam renome od lat wypracowana, ale ja tez mam same dobre feedbacki
![]() Jeden tylko sie martwie bo najpierw zbil cene niby cos kupil a teraz nie odnbiera z in posta wiec nie wiem na co czeka, zwykle ludzie sie ciesza ze paczka przyszla szybko i od razu odbieraja.. A po jeansy Rich zajrzyj na moj profil vin, bo tam mam chyba wszystkie mozliwe rozmiary; ) [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 27-05-2025 19:47 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2025-05-27 19:59:36 (2 dni temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Też bym nie dała adresu, żeby mi ktoś przyłaził.
Do mnie przychodzą z wolnataristu po jedzenie, pod blok, a ja wynoszę w cooler. Nie podaje numeru mieszkania. Mam swoją grupę ludzi, co do mnie przychodzą, nie przyjmuje nowych, bo jak zarezerwuje, a nie przyjdą, to bedzie expired po północy/szkoda, mogę dać komuś innemu. Już 2 osoby zablokowałam z neighbourhood. Po co mi takich. |
Maat17 | Post #4 Ocena: 0 2025-05-27 21:31:09 (dzień temu) |
Cytat: 2025-05-14 11:10:35, fugazi napisał(a): Maat, 6 godz. to trochę mało tego snu masz na dobę. Na dłuższą metę nieciekawe to. [ Ostatnio edytowany przez: <i>fugazi</i> 14-05-2025 12:07 ][/edit] Z ciekawości zalaczylam sobie monitorowanie. ![]() ![]() No i co mam zrobić, jak się obudzę, to koniec spania. ![]() |
ZlotaPerla2 | Post #5 Ocena: 0 2025-05-27 22:55:17 (dzień temu) |
Ja nie mam pecha do kupujących, bo ja gooowna nie sprzedaję i każdy jest zadowolony, ja bym w lustro nie mogła patrzeć, jak bym miała komuś coś nie teges wysłać i opisać nowe nie noszone! albo jak z tą bluzą XS a wiecie ile miała w chests? 46" dookoła! a ta mała klępa przy swoim, że w rozmiarze.
Najgorzej mnie wkurza, że mimo winy sprzedającego to ja muszę za każdym razem przesyłkę zwrotną opłacić, za te fake pandorki też. Ja śpię jak zabita od 11 (11.30) do przynajmniej 7 a czasem i 8. Z nosa cieknie ciurkiem, nie pośpię, wczoraj też nie spałam, ale kropelki nie działają ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
|
|
Maat17 | Post #6 Ocena: 0 2025-05-28 00:07:56 (dzień temu) |
Cytat: 2025-05-27 16:02:00, ZlotaPerla2 napisał(a): Doladnie, ja niczego nie kupuje w sklepie ![]() gacie tylko, no sorry, nie skusilam sie na te kairskie drachy ![]() MAAT, nie nie rozumiem 6 tabletek co godzine? 500 to chyba normalna dawka na doroslego? ja wiecej nie chce bo zlece z fotela obrotowego ![]() Widzisz , co chcesz widziec, a zobacz opakowanie, przeciez pisze. To samo z ta zabawa w “ciuciubabke” z przesylkami. Mi dzis przesylka z Amazona US przyszla. Cala I zdrowa… “Sotiff 96 Pcs 6 Inch Large Bright Glow Sticks Light Sticks Emergency Chem Sticks with 12 Hours Duration for Survival Hiking Party Activities Camping Blackout Storm Outdoor Dark” ![]() |
kksiezniczka | Post #7 Ocena: 0 2025-05-28 00:37:45 (dzień temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Serio nie wiem dlaczego to Ty płacisz zwrotną przesyłkę. Szczególnie za coś fake. Ja kupiłam kiedyś adidasy i były nie oryginalne. Dostałam zwrot i buty zatrzymałam. Potem w nich z psem śmigałam z rok
![]() Sprzedaż counterfeit jest niezgodna z regulaminem Vinted If the item is determined to be counterfeit, Vinted may refund the buyer and may not require them to return the item ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
ZlotaPerla2 | Post #8 Ocena: 0 2025-05-28 08:04:10 (dzień temu) |
Wiem, ale jak seller mi tylko taką opcję daje do wyboru?
MAAT ile za przesyłkę z USA? z ciekawości pytam 😎 takie wielkie sticks widziałam na carboocie 5 x £1 A w decathlon za grosze też można kupić. Ja dostałam renewal z Hastings za dom i znowu nie ładnie się zachwali +£30 więc znowu muszę to skancelować i kupić u nich przez quidco nową polisę dużo taniej. Albo gdzieś indziej. Przeterminowany PiriNatural wash spray najlepiej na mnie działa 😎 nikt tego nie chciał używać bo syfon w mózgu, ale spoko. A nie wyrzuciłam bo szkoda mi było, trochę expensive. Aaa, ja nigdy nie biorę żadnych tabletek dopóki nie czuję że mi para z zagotowanej krwi uszami leci, więc wzięłam dwie wczoraj, a reszta się przeterminuje 😎😂 tak tylko się droczyłam i tak bym więcej tej trucizny nie połknęła. BTW reviews ze strony boots jakieś nie na miejscu - jaki żołądek? Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Maat17 | Post #9 Ocena: 0 2025-05-28 09:15:33 (23 godziny temu) |
Cytat: 2025-05-28 08:04:10, ZlotaPerla2 napisał(a): MAAT ile za przesyłkę z USA? z ciekawości pytam 😎 takie wielkie sticks widziałam na carboocie 5 x £1 A w decathlon za grosze też można kupić. Niecale 50£ za 96. Wielkosc 6 inch. Czyli nie wielkie. Ja nie mam tu sklepow pod reka. Traffic wszedzie, nie chce mi sie jechac do wiekszego miasta I placic za parking, choc jeszcze nic nie zobaczylam. Toz to caly dzien zejdzie. Szkoda. Wole sie z psem powloczyc ![]() A jeszcze popatrzylam na ten Twoj spray 5.50 na Amazonie https://amzn.eu/d/6pREccg [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 28-05-2025 09:19 ] |
kksiezniczka | Post #10 Ocena: 0 2025-05-28 09:30:27 (22 godziny temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Bilety urodzinowo- dzieckowe ogarnięte dziś w nocy. Koncert w Chorzowie za rok 😁
Zaraz zadzwonię do mamy podziękować, bo to od niej kasa na prezenty. Zawsze daje mówiąc „kup sobie coś ładnego”, no to kupiłam. Tak to się zazwyczaj kończy u mnie. Bo co mi więcej trzeba…? Goła, bosa ani śmierdząca nie chodzę 😁 Książki mam z chomika za darmochę, więc wolę kupować sobie przyszłe piękne wspomnienia. I zawsze jestem zadowolona. W lipcu jeszcze zerknę na bilety w Budapeszcie na jeden koncert, bo póki co sprzedają na dwudniowe wydarzenie. ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|