a że ten zapach smarowidła do opalania,
smażonej skóry, i ja już jestem daleeeekkoo

A tu brutalna prawda wola, moto zatankować i do roboty marsz! 😫😭
[ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla2 30-04-2025 13:05 ]
Str 5206 z 5206 |
|
---|---|
ZlotaPerla2 | Post #1 Ocena: 0 2025-04-30 12:56:00 (21 godzin temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
How much Road Tax? 😎😂
a że ten zapach smarowidła do opalania, smażonej skóry, i ja już jestem daleeeekkoo ![]() A tu brutalna prawda wola, moto zatankować i do roboty marsz! 😫😭 [ Ostatnio edytowany przez: ZlotaPerla2 30-04-2025 13:05 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
kksiezniczka | Post #2 Ocena: 0 2025-04-30 13:14:50 (21 godzin temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Taki obiad w taką pogodę doprowadził by mnie do płaczu nad talerzem. Prawie taki koszmar jak praca na drugą zmianę
![]() I też ze mnie ciasteczkowy potwór : w każdej kieszeni jakieś ciasteczko 😁 A tymczasem jestem na lotnisku. Tak szybko, że ledwo zdążyłam staremu przekazać listę zadań do zrobienia jak mnie nie będzie. Ale oczywiście co? Zapomniałam o słuchawkach! Leżą na stole naładowane i się ze mnie śmieją… I teraz znając moje szczęście, to się ktoś przyczepi i będzie chciał gadać. Nic tylko udawać, że śpię ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
ZlotaPerla2 | Post #3 Ocena: 0 2025-04-30 13:20:46 (21 godzin temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
a czemu do łez? za dużo cebuli? no nie żałowałam 😂
A mnie dalej babuszki molestują, na każdym możliwym kroku 😎 no i wiecie, nie ładnie tak się obrócić na pięcie i zignorować … Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
kksiezniczka | Post #4 Ocena: 0 2025-04-30 13:30:53 (20 godzin temu) |
Ja mogę nie jeść ciepłych posiłków, a w taką pogodę to już w ogóle.
I ja jak magnes przyciągam wszelki element, który chce się przyczepić i gadać. Kiedyś, za czasów szkolnych jak wyjeżdżaliśmy w Polskę, to koleżanki się śmiały, że one spokój mają, a do mnie zawsze ktoś 😁 ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
tesstickle | Post #5 Ocena: 0 2025-04-30 18:13:38 (16 godzin temu) |
Z nami od: 19-01-2020 Skąd: Dolna szuflada |
Byliśmy nad wodą w parku.
Godzinka jazdy tam i godzinka do domu, a w parku 3h. Wypad uważamy za udany ![]() Okazało się ze jestem miszczem w nicnierobieniu ![]() Byłem klasycznym przykładem gdy pytają faceta o czym myślisz? O niczym ! ![]() btw. domowy termometr zaokienny dobił do 50 i powiedział pi..le nie robie. I tak dobrze że nie odpadł od szyby ![]() - Jurandzie, powiedziałeś, żebym wydał wszystkie pieniądze, bo umrę w maju. A mamy wrzesień.
- Ale pieniądze wydałeś?
- Tak
- Czasem moje przepowiednie sprawdzają się tylko w połowie
|
|
|
kksiezniczka | Post #6 Ocena: 0 2025-05-01 07:21:34 (3 godziny temu) |
Ale miałam przyjemną podróż. W samolocie dużo wolnych miejsc, dzieci były i nic a nic nie płakały, jakby dużo miejsca na nogi. Na lotnisku pusto, wyszłam autobus pod nosem i raz dwa i w hotelu byłam. Dziś zaraz jadę ogarnąć Airbnb i na dworzec po kumpla.
Jedynym koszmarem była wizyta w Carrefourze. Stwierdziłam, że mam blisko to wejdę, kupię coś do picia i te moje draze orzechowe. Sto lat nie byłam w takim markecie w Polsce, bo u mnie nie ma a w Warszawie, to do Biedronki i tyle. A tu matko boska! Towaru z 10 razy więcej niż w UK w Tesco, alejki w każdą stronę, jakoś ciasno ciemno, nic nie oznaczone, a kolejki na pół sklepu. I draży były cale sześć paczek. Wróciłam z bólem głowy, położyłam się i zasnęłam, ale ból głowy i tak mnie obudził w nocy. Dobrze że jakąś aspirynę miałam w plecaku ![]() Następna wizyta w Carrefourze w Warszawie, ale tylko w sklepie express ufff. Chciałam zakupić te draże przez internet, ale tylko 10 paczek można. Bez sensu . No ale pogoda piękna i to jest super. Szkoda, że gitary nie mam bo bym dziś dołączyła do bicia rekordu Guinessa ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|